Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek képtelenek szakítani

Ezek a csillagjegyek mindennél jobban ragaszkodnak a párjukhoz, és még akkor is képtelenek szakítani, amikor már minden amellett szól. Inkább szenvednek a társuk mellett, de nem lépnek ki a kapcsolatból. Miért teszik? A horoszkópból megtudhatod a választ.

Egy párkapcsolat a legritkább esetben csupa öröm és móka, s semmi garancia nincs rá, hogy akit választunk, azzal éljük le az egész életünket. A kapcsolatban jelentkező problémák olykor áthidalhatatlannak tűnnek, s ilyenkor a legjobb megoldás, ha a lehető legkevesebb fájdalom mellett búcsút intünk egymásnak. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor képtelenek csak úgy szakítani, inkább szenvednek nap mint nap, és számtalan indokot találnak, miért ragadnak bele a párkapcsolatba. A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Halak

Halak jegyűként, ha választanod kell aközött, hogy a másik szívét töröd össze a szakítással, vagy szenvedsz a kapcsolatban, inkább az utóbbi mellett döntesz. Semmiképpen sem vetemednél olyasmire, amivel másoknak fájdalmat okoznál, inkább magadban szenvedsz. A gond ezzel csak az, hogy közben saját magadat teszed tönkre. Hiszen mi történik, ha olyan embert igyekszel védeni, aki nem érdemli meg ezt? Igyekszel mindent megtenni, hogy megmentsd a kapcsolatodat, ami gyakran szenvedést és szívfájdalmat okoz számodra. Ám te is megteheted, hogy a saját érdekedet tartod szem előtt, s időben búcsút intesz a párodnak…

A Rák

Rák jegyűként az a típus vagy, aki ha romantikus párkapcsolatban találja magát, úgy gondolja, számára ez írták meg a csillagok. Nem mered magadnak sem bevallani, hogy gyorsan a párod megszállottjává váltál, s vele együtt képzeled el a jövődet. Ha szerelmes vagy, minden más megszűnik körülötted, csak a szívedre hallgatsz, ami pedig nem mindig a legjobb megoldás. Néha elkerülhetetlen, hogy megégesd magad. Lehet, mindenki azt mondja, kövesd a szívedet, de mi történik, ha ez nem válik be? Amint megjelennek az első problémák, nem vagy hajlandó tudomást venni róluk, hiszen a legutolsó, amit szeretnél, az a szakítás. Inkább olyan sokáig maradsz a kapcsolatban, ameddig csak lehet…

Ezek a csillagjegyek képtelenek szakítani a párjukkal, inkább szenvednek a kapcsolatban (iStock)

A Szűz

Szűz jegyűként rettentően óvatos és körültekintő vagy, a párkapcsolattal való elvárásaid is nagyon magasak. Kizárólag abban az esetben kötelezed el magad, ha teljesen biztos vagy benne, hogy ez a legjobb döntés. Ám a dolgok nem mindig úgy történnek, ahogy előre eltervezed, ezért benne van a pakliban, hogy rosszul választasz, s a párkapcsolatod nem hozza el a várt happy endet. Mivel nem ejtettek a fejedre, így hamar észreveszed az első problémákat, ám ahelyett, hogy azonnal szakítanál, és kilépnél a kapcsolatból, inkább arra törekszel, hogy megoldd azokat. A türelem az egyik legnagyobb erényed, ám a párkapcsolatban ez csapda lehet.

A Bika

Bika jegyűként mindenben a biztonságra törekszel, mert egyszerűen irtózol a káosztól és a változásoktól. Sosem okoz gondot, hogy éppen rossz vagy jó időszakodat éled, ameddig tudod hányadán is állnak a dolgok. Stabilitásra vágysz, hiszen ha tudod, mi vár rád, azt is tudod, miként reagálj az eseményekre. Így ha olyan párkapcsolatban találod magad, ami egyre rosszabbul alakul, távozás helyett maradsz, s inkább próbálod menteni a menthetőt. A szakítás ugyanis azt jelentené, hogy kilépsz a komfortzónádból, s ez meglehetősen félelmetesnek tűnik számodra.

A Mérleg

Mérleg jegyűként nálad jobb társat senki sem képzelhetne magának, hiszen árad belőled a szeretet, a stabilitás. Nem könnyen adod magad, ám ha megtaláltad életed szerelmed, semmi és senki sem tántoríthat el mellőle. Egyszerűen mindenkivel tökéletesen kijössz, az összes kapcsolatodat a nyugalom és harmónia jellemzi, ám ez csakis neked köszönhető. Igyekszel mindent ellenőrzésed alatt tartani, vagy szemet hunysz bizonyos dolgok felett. Hasonlóan a Bikához, rettegsz a kiszámíthatatlanságtól, ezért semmi esetre sem szakítanál a pároddal, akkor sem, ha közben szenvedsz.

A Skorpió

Skorpió jegyűként te ritkán leszel szerelmes, ám amikor megtörténik, a szívedet, a lelkedet adod a párodnak, a végsőkig ragaszkodsz hozzá, és kitartasz mellette. Minden tőled telhetőt beleadsz, s nem hagyod veszni a párkapcsolatot. Igyekszel fenntartani, megmenteni mindenáron. Tény, imádod, ha szeretnek, s azt is, ha te szerethetsz szívből valakit, éppen ezért érthető módon, nem könnyen engeded el a szerelmedet. Egy dolgot azonban te sem tudsz megbocsátani: a hűtlenséget. Ebben az esetben nincs mit meggondolni, kiadod hűtlen párod útját, méghozzá azonnal.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top