Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy valósággal ragyog a párkapcsolatban

Ezek a csillagjegyek valósággal ragyognak a párjuk mellett. Békére, harmóniára, melegségre, biztonságra vágynak. S ha őket választod, a horoszkóp szerint igaz szerelemre találhatsz. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

Vannak, akik könnyen belevetik magukat az új párkapcsolatba, s az elköteleződés egyáltalán nem okoz gondot nekik, ám másoknak ez bizony komoly erőfeszítésébe kerülhet. Minek állapodjanak meg egyvalaki mellett, ha szingliként is remekül elvannak, nem igaz? A hozzáállásban a születési hónap is szerepet játszhat: néhány csillagjegynek nagyszerűen megy a meghitt párkapcsolat kialakítása, ők valósággal ragyognak a szerelmük mellett.

1. A Halak

A Halak jegyet ugyan álmodozóként, érzékeny vízjegyűként tartják számon, ám nem szabad elfelejteni, hogy érzelmileg maximálisan rá tud hangolódni a párjára. A csillagjegy szülötte mély érzésű, nagyszerű társ, a szó minden értelmében. Fontos neki, hogy lelkileg minél inkább azonos hullámhosszra kerülhessen a szerelmével, ezért sok időt szán rá, hogy mélyebben is megismerje őt. Érzelmeit, gondolatait nem rejti véka alá, gyorsan elkötelezi magát. A párját minden téren támogatja, feltétel nélkül teszi, teljes mértékben neki szenteli a figyelmét.

Ezek a csillagjegyek ragyognak a párkapcsolatban (Fotó: iStock)

2. A Bika

A Bikára leginkább a makacs, konok, féltékeny jelzőket aggatják. Ám ő is a hosszú távú párkapcsolat híve, s ha komolyra fordulnak az érzések, könnyedén elkötelezi magát. Ha szerelmes, minden idejét a párjával akarja tölteni: föld jegyűként nem rest időt és energiát áldozni, hogy az esetleges párkapcsolati problémákat megoldja. Uralkodó bolygója a Vénusz, aminek köszönhetően élvezi az élet örömeit. Ebbe a szenvedélyes vita, a békítő szex, a nyaralásra szánt büdzsé reprezentatív táblázatba foglalása éppúgy beletartozik, mint a gasztronómiai kaland.

3. A Rák

A Rák szintén víz elemű csillagjegy, ami nagyon érzelmes belsőt takar. Romantikus lélek, ám ellentétben a Halakkal, aki hajlamos az egész napot ábrándozással tölteni, a Rák szerelme a gesztusain, a szívességeken, a segítségnyújtáson keresztül nyilvánul meg. Ne csodálkozz, amikor hazafelé valamilyen finomságot vásárol vacsorára, avagy gondoskodón emlékeztet rá, hogy ne felejtsd eltenni a szendvicsedet. Bátran ugrik bele a párkapcsolatba – ami meggyőződése szerint örökre szól majd –, a vonzalmát ugyanis szilárdnak tartja.

4. A Mérleg

A Mérleg valósággal él-hal a romantikáért, így nem meglepő, hogy a párkapcsolat számára mindennél fontosabb. Figyelmes és elragadó csillagjegy, aki örömmel ajándékoz párjának könyvet, vagy valamilyen emléktárgyat, ami számára fontos jelentőséggel bír. A Bikához hasonlóan a Mérleg uralkodó bolygója is a Vénusz. Amellett, hogy odavan a szépségért, a harmóniáért, remek az ízlése, vonzódik a művészetekhez is. Ő képes minden hétvégén múzeumba vagy koncertre vinni téged. Ne bánd, ragyogó partnerre találsz benne.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top