Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legkitartóbbak a párkapcsolatban

Ezek a csillagjegyek a legkitartóbbak a párkapcsolatban. Ők gyakran már az első randit követően hosszú távra terveznek. Persze emiatt sokszor csalódnak is, de kétségtelenül nagyon hűségesek, megbízhatóak. Te is köztük vagy? És a párod?

Az első randit követően nehéz megmondani, mennyire tartós lehet a kapcsolat. Míg akadnak csillagjegyek, akik nem könnyen mélyülnek el a kapcsolatokban, mások természetüknél fogva a kitartásra törekszek. Ők gyakran akkor is a kapcsolatban maradnak, amikor mindenkinek jobb lenne a szakítás. Ezek a csillagjegyek általában örökre terveznek…

A Szűz kitart a kapcsolatában, ha…

Ha olyasvalakivel találkozik a Szűz, aki megfelel az elvárásainak, szinte mindenkor hosszabb kapcsolatra tervez. Nem riasztja el az elköteleződés gondolata, de nem dönt könnyen, mert meg akar bizonyosodni, hogy olyan társ mellett teszi le a voksot, akivel azonos elveket vall, s nem térnek el jövőbeni céljaik. Nincs ínyére, ha párját minden szempontból neki kell támogatnia, még akkor sem, hogy alapvetően a szívességek a szerelemnyelve. Párkapcsolatában az önállóságra, az egyenrangú szerelemre törekszik.

A Bika hosszútávban gondolkodik

A Bika kizárólag hosszútávú, komoly párkapcsolatokban gondolkodik. Nem híve az egyéjszakás kalandoknak, hiszen érzelmileg nem képes megemészteni ezt. Olyan partnerre van szüksége, akivel az örökkévalóságig számolhat, a hosszan tartó szerelem és romantika az élete értelme. Stabilitásra, biztonságra, kitartásra vágyik, amit megad a párjának is. Viszont, ha szerelme nem kész rá, hogy találkozzon a szüleivel, avagy az együtt járást követően összeköltözzön vele, netán családalapításon gondolkodjon, máshol fogja az igazit keresni.

Ezek a csillagjegyek a legkitartóbbak a párkapcsolatban (iStock)

A Rák az igazi párkapcsolatot keresi

Párkapcsolata elején a Rák meglehetősen visszahúzódónak, befelé fordulónak tűnhet, ám amint megbizonyosodik róla, hogy az igazival hozta össze a sors, teljesen megváltozik: élénk, bizalmas, gondoskodó, hűséges és rendkívül kitartó lesz. Számára az élet célja megtalálni a nagy Őt, akivel leélheti hátralévő életét, amiért mindent meg is tesz. Nem szívesen kockáztat, időre van szüksége, hogy előbújjon a páncéljából. Ám amint erre sor kerül, gyorsan kiderül az is, mennyire elszánt, hogy a párkapcsolata minden bajt átélhessen.

A Skorpió a szerelmének is nehezen nyílik meg

Érdekesen értelmezi a Skorpió az „örökké” tartó párkapcsolatot. Ő ugyanis olyan társra vágyik, aki a legjobb barátja és bizalmasa is egyben, ám idáig nagyon hosszú út, és számtalan randi vezet. Nem szabad azonban alábecsülni, hiszen amit a fejébe vesz, véghez is viszi. Előfordul, hogy olyan párkapcsolatba hajszolja magát, ahol a másik fél teljesen más célokat fogalmaz meg. Nem viseli jól az elutasítás, ám ha megnyitja a lelkét a mély, komoly kapcsolatnak, mindent megtesz, hogy az valóban hosszú távon működjön.

Ezek a csillagjegyek komolyan veszik a párkapcsolatot (iStock)

A Halak nagyon vágyik a párkapcsolatra

A Halak alig várja, hogy ráleljen a társra, akivel megoszthatja az életét. Romantika, flört, udvarlás… minden jöhet nála. Érzékeny és érzelmes típus, a hosszútávú kapcsolatból nem ad lejjebb. Megesik, hogy a kötelezettségvállalás megrémíti, ilyenkor menekülőre foghatja, ám másfelől nagyon is társfüggő típus. Alkalmakként kiszámíthatatlan, ingadozó, de amikor tökéletesnek érzik a párkapcsolatét, szívesen időzik benne hosszú-hosszú ideig.

A Bak tűzön-vízen át kitart a párja mellett

A Bak nagyon türelmes, ha arról van szó, hogy megtalálja a megfelelő társat. Munkájához hasonlóan befektetésként fogja fel a randevúzást is, már csak ezért sem gondolkodik soha egyéjszakás kalandokban. Lehet, hogy párkapcsolata nem mindig tökéletes, ám keményen dolgozik, hogy boldog és kiegyensúlyozott maradjon. Nagy valószínűséggel azért tart ki párja mellett, mert meglátása szerint az igaz szerelem egyet jelent a nehézségek legyűrésével. Ő pedig az akadályok legyőzésében kétségkívül verhetetlen.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top