Horoszkóp

Így illenek össze, vagy éppenséggel nem, a Bakkal a csillagjegyek

A Bak azok közé csillagjegyek közé tartozik, akit általában rosszul ítélnek meg. Miután szorgalmas, lelkiismeretes és fegyelmezett, könnyedén beskatulyázzák az unalmas, szürke, maradi kategóriákba. Igazság szerint a Bak nagyon is tisztában van az adottságaival, amit igyekszik maximálisan kihasználni. Vajon hogyan illik össze a többi csillagjeggyel? A horoszkópból kiderül.

A Bak csillagjegy szülötte birtokolja az Oroszlán legjobb tulajdonságait, megspékelve a Szűz gyakorlatiasságával és a Nyilas humorával. Tény és való, a Bak nem nyílik meg egykönnyen, zárkózott típus, ám ez korántsem jelenti, hogy közömbös vagy kőszívű lenne. Egyszerűen csak óvatos, mert biztos szeretne lenni, hogy maximálisan megbízhat abban, aki előtt feltárja a szívét és a titkait. Így illenek össze, vagy nem, a csillagjegyek a Bakkal.

Így illik össze a Bak a Kossal

kos bak párkapcsolat szerelem horoszkópEz a két csillagjegy gond nélkül dolgozik együtt, sőt talán barátként még jobban összeillenek, de ennél a szintnél általában meg is áll a kapcsolatuk. Mindketten erősen motiváltak, sikerre törekvők, ám míg a Bak megfontoltan hozza döntéseit, addig a Kos hajlamos kockázatot vállalni, fejest ugrani a dolgokba. A Bak számára fontos a biztonság, a megfelelő anyagi tartalék, a Kosnak nem ez a prioritása. Éppen ezért valószínűsíthető, hogy a két erős jellemű csillagjegy között hatalmi harc alakul ki, ami komoly próbára teszi a kapcsolatukat.

Így illik össze a Bak a Bikával

bika bak párkapcsolat szerelem horoszkópA Bak és a Bika számos ponton hasonlóságot mutat: mindkettőjüknek lényeges a biztonság, az anyagi tartalék, és két lábbal állnak a földön. A Bak azonban jóval anyagiasabb a Bikánál, aki viszont engedékenyebb. Mindkét csillagjegynek időbe telik, hogy megbízzon a másikban, mint ahogyan a makacsság sem áll távol tőlük. Akadhat olyan pillanat, amikor a Bika nem eléggé ambiciózus, sőt kifejezetten lusta a Bak számára, míg a Bika a munkamániás jelzővel illetheti a Bakot. Amennyiben megtalálják a kellő egyensúlyt, kapcsolatuk gyümölcsöző, mindkettőjük számára hasznos lehet, ami nem hangzik túl romantikusan, ám esetükben ez már a temperamentumos kategóriába esik.

Így illik össze a Bak az Ikrekkel

ikrek bak párkapcsolat szerelem horoszkópA két csillagjegy párkapcsolata akár komikus párosnak is elmehetnek, hiszen a mindig óvatos Bak addig nem hoz döntést, míg alaposan át nem gondol mindent, míg az Ikrek bármilyen szituációból képes kimagyarázni magát. A legnagyobb gondot az jelenti, hogy minden helyzetet más nézőpontból közelítenek meg. A Bak komoly, ambiciózus és fegyelmezett, az Ikrek sokszínűségével, élénkségével, céltalanságával éppen az ellentéte. Mindketten intelligensek, van humoruk, így ha képesek elfogadni a másikat a különbségeivel együtt, jól kijönnek egymással. Ám ez a kapcsolat mégis komoly erőfeszítést igényel mindkettőjüktől.

bak horoszkóp összeillő pár

Így illenek össze a csillagjegyek a Bakkal (Thinkstockphotos)

Így illik össze a Bak és Rák

rák bak párkapcsolat szerelem horoszkópA Bak és Rák két teljesen különböző csillagjegy, ugyanakkor mégis igen jól passzolhatnak egymáshoz. Mindkettőjük számára fontos a család, a szeretet és a biztonság. A Rák jóval érzelmesebb a Baknál, míg a Bak türelme és empátiája jól jön a Ráknak. Jóllehet, a Bak soha nem lesz az a gáláns, romantikus alkat, amire a Rák a lelke mélyén vágyik, ám azzal tisztában van, hogy a Bakra minden körülmények között számíthat. A Rák mellett ugyanakkor nyitottabbá, fogékonyabbá válhat a Bak. Az viszont borítékolható, hogy szülőként tökéletesen megállják egymás mellett a helyüket.

Így illik össze a Bak és az Oroszlán

oroszlán bak párkapcsolat szerelem horoszkópA jó hír, hogy a hálószobában tökéletesen passzolnak egymáshoz, rossz hír viszont, hogy a hálószobán kívül könnyen egymás idegeire mennek. Mindketten élvezik, amikor a figyelem középpontjában állhatnak, ám míg a Bak megelégszik, ha ez csak egyszer-kétszer fordul elő, addig az Oroszlánnak a figyelem a létszükséglete. Időről időre kiütközik, mennyire eltér az életszemléletük. Az Oroszlán szeretné, ha a Bak felengedne, míg a Bak jóval gyakorlatiasabb Oroszlánt látna maga mellett, aki nem követi az összes álmát.

Így illik össze a Bak és a Szűz

szűz bak párkapcsolat szerelem horoszkópHa minden egyes csillagjegypáros olyan keményen dolgozna a kapcsolatáért, mint ahogyan a Bak és a Szűz teszi, valószínűleg jóval kevesebb lenne a válás, a tragikus szakítás. A Bakban és a Szűzben jóval több a hasonlóság, mint a különbség: mindketten szorgalmasak, lelkiismeretesek, jó a problémamegoldó képességük, és lehet rájuk számítani. A Bak két lábbal a földön, ami jól jön, hogy az időnként idegeskedő Szüzet megnyugtassa. Mindkettőjüknek azonos az értékrendje, az elhivatottságuk szintje, mindez pedig szoros köteléket alakíthat ki közöttük.

Így illik össze a Bak és a Mérleg

mérleg bak párkapcsolat szerelem horoszkópMeghökkentőnek tűnhet, de a Bak és a Mérleg nagyon is jól passzol egymáshoz. A Mérleg akár egy pillangó, röpköd össze-vissza, állandóan meggondolja magát, céltalanná válik, míg a Bak képes véghezvinni a dolgokat az elejétől a végéig, hiszen nagyon megbízható. Egymásnak mégis megadják azt, amire a másik igazán vágyik. A Baknak olyan társra van szüksége, aki fokozza az életkedvét, segít abban, hogy optimistán és ne sötéten lássa az életet, míg a Mérlegnek olyan partner kell, aki irányt mutat, és céltudatosabbá teszi őt. 

Így illik össze a Bak és a Skorpió

skorpió bak párkapcsolat szerelem horoszkópA Bak és a Skorpió remekül kijönnek egymással, ami még őket magukat is meglepheti. A Skorpió nagyon érzékeny, a Bak már kevésbé, mindamellett a Bak mindig tisztességes és segítőkész,  a Skorpiónak pedig éppen erre van a legnagyobb szüksége. A Skorpió ugyanakkor szereti, amikor körüllengi őt a titokzatosság felhője, és éppen ez teszi őt annyira izgalmassá a Bak számára. Mindkét csillagjegy erős jellem, hűséges és ambiciózus, és ezek a tulajdonságot erősítik kettejük kapcsolatát. Nem mellesleg a hálószobában is kitűnően illenek egymáshoz.

Így illik össze a Bak és a Nyilas

nyilas bak párkapcsolat szerelem horoszkópA Bak és a Nyilas kapcsolata nem nevezhető problémamentesnek. Mindkettőjüknek jó a humorérzéke, szellemesek, őszinték, ám ezzel a kettejük közötti hasonlóságoknak nagyjából vége is. A Bak kiegyensúlyozott, a Nyilas már kevésbé, a Bak türelmes, a Nyilas korántsem, a Nyilas ugyanakkor optimista, míg a Bak hajlamosabb kedvezőtlen színben látni a világot. Mindketten tudják, miként tudnak jó benyomást tenni másokra, ám túlságosan is különbözőek. A Bak számára elsődleges a szoros kötelék, a biztonság és az erős anyagi háttér, míg a Nyilas ezek közül egyiket sem tartja fontosnak. Közös nevezőre nemigen tudnak jutni, így a kapcsolatuk meglehetősen ingatag alapokon nyugszik.

bak párkapcsolat horoszkóp összeillő párok

Néhány csillagjeggyel jól összeillik a Bak, másokkal már kevésbé (Thinkstockphoros)

Így illik össze a Bak egy másik Bakkal

bak bak párkapcsolat szerelem horoszkópKét erős egyéniség találkozása az övék… Mi jöhet ki két sikerorientált, ambiciózus személy kapcsolatából? Kétségtelenül mindkét Bak komoly erőfeszítéseket tesz a kapcsolatuk sikeréért, és ezzel a hozzáállással sikerül túljutniuk a konfliktusokon. A gondok akkor kezdődnek, amikor egyikük nagyobb teret szán a munkájának, karrierjének, és elfelejti, hogy párkapcsolatban él. Emellett, eljuthatnak arra a pontra is, amikor olyan jól kiismerték a másikat, hogy románcukat unalmassá teszi a mindennapi rutin. Időnként szükségük van arra, hogy felfrissítsék kapcsolatukat, vagy az a teljes unalomba fordul.

Így illik össze a Bak és a Vízöntő

vízöntő bak párkapcsolat szerelem horoszkópA Bak és a Vízöntő párkapcsolata valahol félúton állhat: nem lehet kijelenteni, hogy tökéletesen jól kijönnének egymással, ám azt sem lehet mondani, hogy jobb, ha elkerülik egymást. Mindketten intelligensek, jó a munkabírásuk, és inkább az eszükre hallgatnak, mint az érzelmeikre. A Bak ragaszkodik a megszokott dolgaihoz, nem mer elszakadni az ahogy a nagy könyvben meg van írva metódustól, a Vízöntő viszont nagyon szívesen kísérletezget. Az alapvető nézeteltérésük is ebből adódik: a Bak az előírások, szabályok szerint végez mindent, a Vízöntő a saját szabályai szerint él, sokszor nem törődve a következményekkel.

Így illik össze a Bak és a Halak

halak bak párkapcsolat szerelem horoszkópKívülről nézve a Bak és a Halak nem tűnik összeillő párnak, ám meglepetésre mégis jól kijönnek egymással: olyan mintha yin és yangról beszélnénk, mindkettőjükben megvan, amire a másik vágyik. A Bak segít a Halaknak céltudatosabbá válni és két lábbal a földön maradni, míg a Halaknak köszönhetően a Bak számára a világ változatosabbnak, színesebbnek tűnik, nem csupán fehéren-feketén látja a dolgokat. Mindketten kedvelik a művészetek minden fajtáját, örömüket lelik a borkóstolásban épp úgy, mint a színházi előadásban, egy új kiállításban, avagy egy gasztronómiai túrában. A Baknak szüksége van, hogy színesebbé, kreatívabbá váljanak a mindennapjai, a Halak ezt képes neki megadni.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top