Horoszkóp

A horoszkóp szerint ezért olyan nagyszerű barát a Bak

Amíg nem ismerik meg közelebbről, addig sokan nem is tudják, hogy a Bak az egyik legkomolyabb, legszigorúbb és legkövetkezetesebb csillagjegy. Barátként is atyáskodó, praktikus gondolkodású, tekintély- és teljesítményelvű. Igaz, többnyire nem a szavak embere, mégis megtalálja a módját, hogy kifejezze, milyen nagyra tartja a barátait. A horoszkópból kiderül, miért ők a legjobBAK...

A kiszámíthatóság, a megbízhatóság és a kitartás kulcsfontosságú a Bak számára, aki hamar átlát a szitán, ha valaki csak érdekből barátkozik vele. Az ilyen „plusz terhektől” gyorsan megszabadul, hiszen egyáltalán nem képes a bájcsevegésre és megjátszott barátságra. 

Bak barat baratsag horoszkop

A Bak mindig tudja, mit akar, nincs ez másképp a barátságban sem – Thinkstockphotos

1. A Bakkal barátkozni igazi időutazás

A Bak számára fontosak a belső értékek, a barátságot sem teszi egyenlővé a „haverkodással”. Nem könnyű közel kerülni hozzá, mert idő kell neki, hogy kitárulkozzon mások előtt. A barátság számára valódi kincs, amit nem szabad akárkire pazarolni. Megválogatja, kivel barátkozik, akinek azonban sikerül a közelébe férkőzni, az megtapasztalhatja, mit is jelent a klasszikus barátság: a Bak tiszteli a barátait, ám cserébe elvárja, hogy rá is felnézzenek, és őszinték legyenek vele. Nem túl bőbeszédű, sokszor egyetlen pillantása többet ér ezer szónál.

2. A Bak mindig használja az eszét

A Baktól ne várj féktelenül átbulizott éjszakákat és olyan vásárolgatós délutánt, ahol két kézzel szórja a pénzt. Szeret mindent előre megtervezni, kifejezetten rosszul van az olyan programoktól, amelyek célja csak annyi, hogy elüsse vele az időt. Az önfeledt bolondozás helyett inkább a tartalmas időtöltés mellett teszi le a voksát, és mindig csak olyan hobbit választ magának, aminek van valami értelme. A spontán jött programszervezés sem teszi túlzottan boldoggá, sokkal jobban szereti, ha minden a tervei szerint halad. 

3. A Bak a tisztesség híve

Ha egy Bak a barátod, nem kell attól tartanod, hogy kibeszél a hátad mögött. Lehet, a szavai kegyetlennek tűnnek, mégis jobbnak érzi, hogy a másik szemébe mondja mindazt, ami a fejében jár. Ő is korrektséget vár el a hozzá közel állóktól, aki ezt nem teljesíti, azzal a Bak alaposan elbeszélget. A pletykálás és a cselszövés nem rá vall, pedig éles eszének köszönhetően bámulatos terveket eszelhetne ki.

Via dichesegnosei.it

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top