Horoszkóp

10 ok, amiért a Bak tökéletes társ a szerelemben

A Bak az állatöv tizedik csillagjegye. Felelősségteljes, kiváló az önuralma, rendkívül okos és racionálisan gondolkodó, gyakorlatias, nem mellesleg bámulatosan bánik az idejével. Nagyon szorgalmas és kiváló munkaerő, de a párkapcsolatban, a szerelemben fantasztikus társ is. A horoszkóp szerint ez a 10 érv mindenképpen mellette szól.

1. A Bak a megbízhatóság példaképe

A Bak mindenkor megtartja az ígéretét, és nem is vállal magára olyan felelősséget, amivel nem képes megbirkózni. Ő a kőszikla, ami egy kapcsolat alapzata lehet: erős, és komolyan veszi a feladatait, minden körülmények között lehet rá számítani.

2. Törődő társ

A törődés minden normális emberi kapcsolat alapja. Ha arra vágysz, hogy a partneredet őszintén érdekelje, mi van veled, hogy tudja, szükséged van rá, a Bak a te embered. Amikor szeret, mindent megtesz érted. Mindegy, milyen élethelyzetben vagy éppen, ő stabilan ott lesz melletted.

3. Nagyon toleráns

Néha úgy tűnik, a Baknak acélból vannak az idegei. Vele szinte lehetetlen veszekedni, annyira nyugodt típus. Hihetetlenül képes uralni az érzelmeit, a dühét, ő aligha fogja elveszíteni a fejét.

4. A Bak nem fél az elköteleződéstől

Nincs kapcsolat elköteleződés nélkül, a Bak pedig az a csillagjegy, aki komolyan veszik ezt a tézist, bár tény, hogy megválogatja, kinek adja oda a szívét. Ő sosem játszik, mert az szerinte csak időpocsékolás. Olyan párra vágyik, aki ugyanannyira készen áll, ugyanolyan érett, mint ő maga.

5. Fontos az érzelmi stabilitás

A Bakot nagyon nehéz kihozni a sodrából, ezért sokan úgy gondolják, nincsenek is érzései. Tény, hogy nem szereti a drámát, és ha lehet, elkerüli, de ez csak azt jelenti, hogy nagyon mély érzésű, és fontos neki az érzelmi stabilitás.

bak csillagjegy horoszkóp párkapcsolat

Ezért különleges társ a Bak (Thinkstockphotos)

6. Támogatja a partnerét

Ha törik, ha szakad, a Bak mindig melletted áll, mert ez természetéből fakad. Az egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy azt szeretné, ha sikeres lehetnél mindabban, amit célul tűzöl magad elé.

7. A Bakra lehet számítani

Ha bajba kerülsz, vagy csak van egy fontos esemény, ahol számítasz a jelenlétére, biztosan nem fogsz csalódni benne. Amikor csak szükséged van rá, Bak társad melletted áll.

8. Kedves és barátságos

Sokan azt gondolják, a Bak hidegek és távolságtartó, aki nem képes a társas kapcsolatokra. Ez óriási tévedés. Igazából nagyon is kedves és barátságos típus, aki soha nem bántaná meg azokat, akiket igazán szeret.

9. Lassan közelít

A Bak lassan fog becserkészni. Nem vall szerelmet két-három napon belül, de cserébe, amikor nagy nehezen kimondja, valóban komolyan is gondolja. Ezért ha hosszú távon gondolkodik veled, minden esély megvan rá, hogy örökre együtt maradtok.

10. A Bak odaadó

Bár nem sieti el a dolgokat, teljesen át tudja magát adni a párkapcsolatnak. Biztos, hogy nem fog megcsalni, és mivel nagyon körültekintően választ partnert, tényleg jóban-rosszban a társad lesz, minden tőle telhetőt megtesz érted.

(via Culture Astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top