Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek egyszerűen kell a minőségi idő

Ezeknek a csillagjegyeknek egyszerűen szükségük van a minőségi időre. Nekik valójában ez a szeretetnyelvük. Ha párod is köztük van, mostantól tudhatod, mivel okozhatsz neki a legnagyobb örömet. Az együtt töltött minőségi idő a szeretetnyelve...

Mindenkinek más a szeretetnyelve. Ezeknek csillagjegyeknek a legfontosabb a minőségi idő, azaz a másik osztatlan figyelme, legyen szó barátokról, párkapcsolatról. Nekik nem a közösen eltöltött idő mennyisége számít – hiszen semmit sem ér az a két óra, ha közben csak a telefont nyomogatják –, hanem a közös együttes elfoglaltság minősége a szempont, legyen szó vacsoráról, sétáról vagy bármilyen kulturális programról.

Ha párod is a minőségi idő szeretetnyelvét beszéli, s állandóan arra kér, hogy minél több időt tölts vele, akkor ne habozz: szervezz neki  vacsorát, vagy lepd meg valamilyen különleges programmal. A lényeg, hogy minden figyelmedet neki szenteld. Meglátod, megéri…

1. Bika

Ha a Bikán múlna, az összes idejét a szerelmével töltené. Kifinomult az ízlése, ám kíméletlen, ha a saját akaratának megvalósításáról van szó. Ha párod is ebben a jegyben született, készülj fel, ő nagyon rosszul tűri, ha nem csak rá figyelsz. Viszont nagyon is megéri, mert számtalan egyedi találkára és közös esti programra számíthatsz.

2. Halak

A Halak érzékeny lélek, őt az érzelmei vezérlik, s imádja, ha partnerét maga mellett tudhatja. Amikor úgy érzed, az elmúlt időben kevesebb időt töltöttetek együtt, érdemes olyan programot kitalálnod, amikor csak egymásra figyeltek. A minőségi idő neki mindennél fontosabb. A közös beszélgetésektől szinte elolvad, és odalesz a boldogságtól.

Ezeknek a csillagjegyeknek mindennél fontosabb a minőségi idő (iStock)

3. Szűz

A Szűz mindent szeret nagyon körültekintően megszervezni. Ha egy parti során felvetődik egy vacsora ötlete, azonnal meghívót küld neked az elektronikus naptáradba. Nem meglepő, hogy hajlamos „túlfoglalni” magát, hiszen semmiről sem szeretne lemaradni. Ha a Szűz jegyében született a párod, biztos lehetsz benne, hogy ő mindig tökéletesen megtervezi a szabadidőtöket.

4. Skorpió

Ha hosszabb ideje nem hallasz a Skorpió barátodról, az azért van, mert minden idejét újdonsült szerelmével tölti. A Skorpió a minőség híve, s ebbe minden beleértendő, a munkán át az érzéki együttlétekig. Ő sosem a mennyiségre törekszik, ezért lehetsz biztos benne, hogy mellette mindenkor minőségi időt tölthetsz.

5. Rák

A Rák leginkább arra vágyik, hogy szeressék, és megbecsüljék. Vonzódik az olyan emberekhez, akik hajlandók értékes idejükből áldozni rá, s ezt mindig igyekszik valamilyen módon viszonozni is. Szereti a komoly és mély beszélgetéseket, nincs túl sok barátja, de ők egészen biztosan a minőséget képviselik az életében. Ahogyan természetesen a párja is.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top