Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy az exét választaná

Ezek a csillagjegyek, ha tehetnék, legszívesebben visszaforgatnák az idő kerekét, és expárjukkal élnék meg újra a szerelmet. A szakítást követően ők ugyanis hosszasan gondolnak az egykori szerelemre, és ha csak rajtuk múlna, újra összekötnék vele az életüket. Vajon te is köztük vagy?

Felmelegítve csak a töltött káposzta jó – hangzik a mondás, ám akadnak, akik a párkapcsolattal is így vannak: ők ugyanis adnának még egy esélyt az exnek. A megbocsátás, a közös emlékek, az egykori érzelmi kötelék, a szexuális harmónia sokat nyom a latba náluk. Nem könnyen lépnek túl a szakításon, sokszor hosszabb ideig is a korábbi szerelem emlékében élnek.  Lássuk, melyik az a négy csillagjegy, akitől a próbáljuk meg újra gondolat csöppet sem áll távol a szakítást követően sem.

1. Ikrek

Az Ikrek a csillagjegyek kommunikátora, nosztalgikus alkat, az egykori szép emlékekre szívesen emlékezik vissza, s ez elég ahhoz, hogy visszafogadja exszerelmét. Az egyik legfőbb érve a békülésre a kettejük közötti szellemi kapcsolat magas foka, amiről úgy gondolja, hogy nem mindenkiben találja meg. Hiányozhatnak számára azok a mély beszélgetések, amelyeket az exével folytatott éppúgy, mint az egymás kölcsönös megértése.

Ezek a csillagjegyek újra összejönnének az exükkel (iStock)

2. Rák

A Rák számára fontos az otthon és a kényelem érzete. Éppen ezért, ha nem zárkózik el a gondolattól, hogy visszafogadja egykori szerelmét, annak hátterében a biztonságérzet újjáteremtése húzódik meg. Ő is nosztalgikus alkat, s hajlamos egy idő után mindenkit a valóságnál jóval kedvezőbb színben látni. Az idő nála tényleg megédesíti az egykori emlékeket és kapcsolatot. A szívére hallgat, s korántsem mérlegeli az érveket és ellenérveket, mielőtt zöld utat adna az újrakezdésnek.

3. Mérleg

A Mérleg a szépséget, a romantikát, a szerelmet testesíti meg. S pontosan ezért nem zárkózik el egy második esélytől, hiszen ő gyakran magába a szerelembe szerelmes. Egy rövidke üzenet az extől életre kelti az összes emlékét, s máris arról álmodozik, hogyan alakulna a párkapcsolat, ha újrakezdenék. Őt egyébként is nagyon könnyű elvarázsolni, pedig jobban tenné, ha két lábbal a földön maradna, hiszen ezáltal elkerülhetné, hogy olyan expartnereket is visszafogadjon, akik ezt meg sem érdemlik.

4. Halak

A Halak nyitott és befogadó típus, mind az embereket, mind az ötleteket illetően. S ez érvényes az egykori szerelmével való újrakezdés gondolatára is. Főként, hogy hajlamos arra koncentrálni, miért is nem működött a viszony kettejük között. Természetesen ő is szívesen ábrándozik és nosztalgiázik ahelyett, hogy egészben vizsgálná meg az egykori kapcsolatot. Ilyenkor pedig könnyedén meglódul a fantáziája, s máris sokkal szebb fényben látja a múltat.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top