Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon ragaszkodnak a párjukhoz

Ezek a csillagjegyek a legragaszkodóbbak, ők a leghűségesebbek a párkapcsolatban. Valójában vakon bízhatsz bennük, de tőled is ugyanezt a megbízhatóságot várják el. Az is biztos, hogy ők nem könnyen engednek el akkor sem, ha már mindenkinek jobb lenne a szakítás. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból mindenre fény derül.

1. Skorpió

ragaszkodó hűséges csillagjegyek párkapcsolat skorpió horoszkópLehet, hogy a párkapcsolat nem az erőssége, hiszen a Skorpió alapból is hajlamos minden apróságon könnyen felhúzni magát. Talán túl hosszú időbe telik, mire megbízik a párjában, nem beszélve az irdatlan féltékenységéről, ő mégis a legragaszkodóbb a csillagjegyek között. Ám az biztos, hogy maximálisan számíthatsz rá, az idők végtelenségéig. Akkor is, ha a szerelemnek vége, biztosan nem hagy cserben, s bármi gondod adódik, minden további nélkül fordulhatsz hozzá. Persze csak akkor, ha nem tettél ellene semmi rosszat, hanem szépen váltak el az útjaitok.

2. Rák

ragaszkodó hűséges csillagjegyek párkapcsolat rák horoszkópA Rák hajlamos lehet a pletykálkodásra. Igaz, mindez azzal magyarázható, hogy gyűlöli a konfliktusokat, ezért inkább a hátad mögött ad hangot a véleményének. Ettől függetlenül a hűségére nem lehet panasz, sőt, ő az, aki a legszívesebben kötelezi el magát a párja mellett. Partnerként bármiben számíthatsz rá, ahogy mondani szokták, jóban, rosszban kitart melletted. Amiért mégis a második helyet kapja a listán, az az, hogy míg a Skorpióra a párkapcsolat széthullását követően is számíthatsz, róla ez már nem mondható el. A szerelemmel a ragaszkodása is véget ér.

3. Oroszlán

ragaszkodó hűséges csillagjegyek párkapcsolat oroszlán horoszkópAz Oroszlánt jellemzően önzőnek tartják a párkapcsolataiban is, ami nem igazán fedi a valóságot. Persze az igaz, hogy időnként arrogáns, én-központú, élvezi a reflektorfényt, s rosszul viseli, ha nem ő van a középpontban, ám amint szerelembe esik, teljesen más kép rajzolódik ki róla. A párkapcsolatban mindenben tud osztozni a szerelmével, s nem vágyik arra, hogy minden figyelmet, dicséretet kizárólag ő zsebeljen be. Minden módon védelmezi a párját, s ha úgy hozza a sors, nem fél kimutatni oroszlánkörmeit, hogy megvédje őt.

ragaszkodó hűséges csillagjegyek párkapcsolat horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon ragaszkodnak a párjukhoz (iStock)

4. Bika

ragaszkodó hűséges csillagjegyek párkapcsolat bika horoszkópAmíg tart a párkapcsolat, a Bika is mindenben kitart a szerelme mellett. Nem csábul el, még a legmerészebb álmaiban sem. Csupán a féltékenysége akadályozza meg, hogy a ragaszkodási listán feljebb kerüljön. Még ha odaadó, hűséges társa is vagy, könnyel lehet, hogy féltékenységében téged vádol a megcsalással. Ezt leszámítva nagyon is szerencsésnek érezheted magadat mellette, hiszen ha szeret, nála ez mindörökké tart. Mindenben számíthatsz rá, és az is biztos, szabadideje minden pillanatát veled akar eltölteni.

5. Mérleg

ragaszkodó hűséges csillagjegyek párkapcsolat mérleg horoszkópA Mérleg természetéből fakadóan jóban-rosszban kitart a párja mellett, ám a legnagyobb gondot a bizonytalansága jelenti. A legtöbbször nincs arról meggyőződve, hogy valóban a számára legmegfelelőbb társsal osztja-e meg az életét és alkot egy párt, vagy tényleg annak szenteli-e a hűségét, aki megérdemli. Nála hosszabb ideig is eltarthat, mire valóban megbizonyosodik erről, és elhiszi, a lehető legjobb partnerrel hozta össze a sorsa.

6. Ikrek

ragaszkodó hűséges csillagjegyek párkapcsolat ikrek horoszkópAz Ikrek jegyre gyakran sütik a kétarcú bélyeget. Kétségtelen, hogy kettős jegyként gyakorta és gyorsan változtatja a véleményét, különösebb előzmények nélkül. Ám azt már kevesen tudják róla, hogy párkapcsolatában olyan, mint a szikla, a végsőkig kitart a párja mellett. A lényeg, hogy a társa inspirálóan hasson rá, inspirálja őt, s ha ez megvan, nincs ok az aggodalomra. A híre azonban nem a legjobb, ezért fordulhat elő, hogy nem könnyen bízik meg benne a partner, és ezért került a ragaszkodási lista aljára.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top