Horoszkóp

Így illenek össze – vagy nem – az Ikrekkel a csillagjegyek

Az Ikrek nő és férfi is rendkívül kommunikatív, sokoldalú, kíváncsi típus, akinek az unalom és az egyhangúság szinte fizikai fájdalmat okoz. Sokak meggyőződése, hogy az Ikrek csapongó és hűtlen jegy, pedig nem erről van szó: mivel lételeme a kommunikáció, szeretne minél több tapasztalatot gyűjteni, és minél több ismeretségre szert tenni. A nagy kérdés csak az, mely csillagjegyek tartanak szívesen az Ikrekkel a kalandozásban. A horoszkópból kiderül, hogyan illik össze, vagy éppenséggel nem az Ikrek a többi csillagjeggyel.

Az Ikrek a Kossal

bika kos párkapcsolat szerelem horoszkópMindkettőjüket az ösztöneik hajtják, így hamar fellobban közöttük az a bizonyos szikra. Idealista elképzeléseiknek és töretlen optimizmusuknak köszönhetően sokáig kitarthatnak egymás mellett. Meglehetősen kritikusak és cinikusak lehetnek egymással, sértődés helyett azonban humorral hidalják át a kritikus helyzeteket. Gyors észjárásúak, leginkább szellemi csatákat vívnak egymással, a baj csak az, hogy a Kos szinte mániákusan ragaszkodik ahhoz, hogy övé legyen az utolsó szó. Kapcsolatuk legnagyobb buktatója az lehet, hogy a vezetésre termett Kos megpróbálja irányítása alá vonni a szabad lebegésre született Ikreket, aki így szinte megfullad mellette.

Az Ikrek a Bikával 

bika bika párkapcsolat szerelem horoszkópAz Ikrek pillanatok alatt lehengerli a Bikát, aki fülig beleszeret partnere lazaságába és szószátyárságába. A Bika szinte szóhoz sem jut az Ikrek mellett, amit csöppet sem bán, imádja ugyanis hallgatni a szórakoztató történeteket, az érdekesebbnél érdekesebb meglátásokat. Az első találkozást újabbak követik, amelyek során egyre csodásabban érzik magukat a másik társaságában. Kapcsolatukban az értelem és az érzelem jól megfér egymás mellett, szerencsére mindketten elég gyakorlatiasak ahhoz, hogy a kisebb súrlódások felett szemet hunyjanak. 

Az Ikrek egy másik Ikrekkel

bika ikrek párkapcsolat szerelem horoszkópAz Ikrek megfoghatatlan személyiség, ám egy másik Ikrekkel ösztönösen egymásra találhatnak. A tükörben, amit egymás elé tartanak, kíváncsian fürkészik magukat, ő azok, akiknek egyetlen percig sem kell a kínos csendtől, a zavarba ejtő hallgatástól tartaniuk. Ehelyett csupa vidámság, szórakozás, szellemesség és kifogyhatatlannak tűnő energikusság, kalandvágy teszi igazán színessé mindennapjaikat. A változatosság, az intellektuális vibrálás gyönyörködteti őket, egyiküknek sem kenyere az unalom és a láblógatás. Egészen addig élvezik egymás társaságát, míg a szócsatáik fenntartják közöttük a vibrálást és az izgalmat.

Az Ikrek a Rákkal

bika rák párkapcsolat szerelem horoszkópEbben a felállásban tulajdonképpen jól hozzák a hagyományos szerepleosztást: az Ikrek az eszére hallgat, és gyakorlatias, a Rák pedig érzelmes és álmodozó. Az Ikrek a szavak embere, akinek szinte sosem pihennek az agytekervényei, a Hold uralta Rák pedig csak úgy sugározza a szívéből a szeretetet. Ugyanakkor az Ikrek megfoghatatlan és mozgékony, míg a Rák anyáskodó és biztonságra törekvő. Utóbbi túlzott gondoskodása egy idő után fullasztó lehet az örökmozgó Ikreknek, de ha ezt sikerül tudatos odafigyeléssel megelőzniük, kivételesen jól működhetnek együtt.

ikrek szerelem parhoroszkop

A találékony és vicces Ikrek addig keresi a másik felét, míg rá nem lel az igazira (Thinkstockphotos)

Az Ikrek az Oroszlánnal

bika oroszlán párkapcsolat szerelem horoszkóp

A szenvedélyes egymásra találás már az első pillanatban megtörténik közöttük, ám ugyanilyen lendülettel el is távolodhatnak egymástól, amikor homokszem kerül a gépezetbe. Az Ikrek nyughatatlan természete miatt nem feltétlenül tud lehorgonyozni a folyamatos bókolásra és rajongásra vágyó Oroszlán mellett. Ha kettejük között űr keletkezik, csak a bennük rejlő optimizmussal és játékossággal léphetnek túl a problémán, de szerencsére intelligenciájuk is megmentheti a zátonyra futott kapcsolatot. Az Ikrek könnyen ellágyul párja jószívűsége és igényessége láttán, míg az Oroszlán fejét az Ikrek gyakorlatias gondolkodása és bőbeszédűsége csavarja el.

Az Ikrek a Szűzzel

bika szűz párkapcsolat szerelem horoszkópHiába a sok hasonlóság közöttük, a levegősség és a földhözragadtság miatt nem mindig könnyű közös nevezőre jutniuk. Mély érzelmekről nehezen beszélhetünk esetükben, sokszor ugyanis inkább intellektuális kapcsolat alakul ki közöttük. Nem ritkák a játékos szócsaták, a kritikai észrevételekből adódó csatározások, ugyanakkor remek ötletek pattanhatnak ki a fejükből. Az Ikreknek hiányozhat párjából a lazaság, a könnyedség és a komolytalan tréfálkozás, a Szűz viszont a rendszerességet és a stabilitást keresheti hiába az Ikrekben. Mindezek ellenére nem kizárt, hogy közös nevezőre jutnak. Sikerük titka az elfogadás és az lehet, ha tudatosan közelítenek egymás felé.

Az Ikrek a Mérleggel

bika mérleg párkapcsolat szerelem horoszkópAz Ikrek leginkább a szabadságához ragaszkodik, amin szerencsére nem akad fenn a harmóniára és békére vágyó Mérleg. Mindkettőjük lételeme a függetlenség, a korlátok nélküli lebegés. Ugyanakkor ebben a felállásban az Ikrek kénytelen némi alkalmazkodásra, hiszen párja irányító szerepre törhet az élet bizonyos területein. Olykor azonban nehézséget okoz neki, hogy csípős észrevételeit magában tartsa, pedig jobban tenné, mert ezekkel könnyen sebet ejthet a Mérlegen. Szerencsére az Ikrek a humor és a szavak embere, míg a Mérleg a diplomatikus megoldásokra, az egyensúlyra törekszik, vagyis félreértéseiket többnyire el tudják simítani.

Az Ikrek a Skorpióval

bika skorpió párkapcsolat szerelem horoszkópMindketten kiismerhetetlenek: az Ikrek a szabadságát féltve viszonylag nehezen adja ki magát, míg a Skorpió alaptermészetéből fakadóan rejtélyes és titokzatos. Bár sok köztük a különbség, ígéretessé teszi a kapcsolatukat, hogy a kihívások mindkettőjüket lázba hozzák. Ha ez sem hoz eredményt, az Ikrek hajlamos gyorsan továbbállni, hiába dolgozna tovább a Skorpió a mentőakción. Könnyen kifürkészi az Ikrek útjait, hiszen utóbbi csapodárságát nehezen tudja titokban tartani. A Skorpió nemcsak féltékenységre, de birtoklásra is hajlamos, amit az Ikrek korlátozásnak érezhet. A Skorpió szenvedélyessége viszont teljesen leveszi lábáról az Ikreket. Nem könnyű kapcsolat az övék…

ikrek szerelem parhoroszkop

Az Ikreknek a szerelem csupa játék és kaland (Thinkstockphotos)

Az Ikrek a Nyilassal

bika nyilas párkapcsolat szerelem horoszkópElső pillanattól fogva a vibrálás és az izgalom szövi át a szerelmüket, amit az sem árnyékol be, hogy mindketten meglehetősen széles mozgásteret igényelnek. Szeretnek sokat beszélni, az Ikrek többnyire a felszínt érintve, míg a Nyilas a különféle kultúrákat, vallásokat, az örök igazságot kutatva nyűgözi le a párját. Az Ikrek racionálisan gondolkodik, és a mának él, míg a Nyilast idealista eszméi az egekbe repítik, és távoli célok felé hajtják. Mindezzel nincs is baj, hiszen együttes erővel, sokoldalúan közelítik és oldják meg a problémáikat. Mindketten imádnak utazni, a közös kalandok együtt tartják őket.

Az Ikrek a Bakkal

bika bak párkapcsolat szerelem horoszkópAz Ikrek érdeklődését rögvest felkelti a Bak különleges megjelenése, eleganciája és megközelíthetetlensége, a Bak pedig felfigyel az Ikrek nyitottságára, sokoldalúságára. Kapcsolatuk a kíváncsiság és a játékosság, a bölcsesség, a precízség és a komolyság viadala. Az Ikrek verbálisan és intellektuálisan brillírozik, míg a Bak határozott, következetes és kitartó. Amíg egyensúlyban tudják tartani igényeiket és különbözőségeiket, gyümölcsöző kapcsolatra számíthatnak. Ha az Ikrek megpróbálja szokásával ellentétben némileg komolyabban venni a párját, a Bak pedig nem ragaszkodik túlzó módon a rendszerességhez és a kiszámíthatósághoz, kifejezetten előremutató tapasztalatszerzéssel gazdagodhatnak.

Az Ikrek a Vízöntővel

bika vízöntő párkapcsolat szerelem horoszkópAz Ikreknek azonnal megakad a szeme a Vízöntő egyéni stílusán. Az izgalmas, változatos kapcsolat lehetőségét azonnal meglátják egymásban, és rögvest fejest is ugranak a boldogság tengerébe. Lételemük az újdonság, a szokatlan és különleges dolgok megtalálása, a korlátok és elvárások ledöntése, szabadságuk megvalósítása. Nem terveznek előre, ők a világ hátizsákos utazói, akik szívesen ismerkednek más emberekkel, kultúrákkal, képzik tovább magukat egyre magasabb szinten. Kapcsolatukban nagy kérdés, hogy az érzelmi kötelék lazaságát mennyire képesek kölcsönös szabadságvágyukkal összeegyeztetni, illetve mikor érkezik el az a pont, amikor észreveszik, ők ketten tulajdonképpen már régóta csak nagyon jó barátok.

Az Ikrek a Halakkal

bika halak párkapcsolat szerelem horoszkópAz Ikrek minden racionalitását, verbális képességét bevetve képes meghódítani az érzelmi beállítottságú, önzetlen Halakat. Alkalmazkodóképességüknek és nyitottságuknak köszönhetően, ellentétes jellemvonásaikat sokáig remekül össze tudják hangolni. Az Ikrek gyakorlatias ötleteivel életképesebbé teheti a  mindennapokat, a Halak pedig érzelmet csempészhet a kapcsolatba. Az Ikrek az eszére, a Halak az ösztöneire és a szívére hallgat, aminek köszönhetően nagyon jól kiegészítik egymást. A Halak odaadása, segítőkészsége sokáig háttérbe szorítja az Ikrek csapodárságát. Amennyiben a Halak nem viszi túlzásba az érzékenységet és a sérülékenységet, változatos, szórakoztató, ugyanakkor tartalmas kapcsolatra számíthatnak egymás mellett. 

(Via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top