Horoszkóp

Ezért biztosan szakítanak a csillagjegyek

Vajon mi az a pont és mi az az utolsó csepp a pohárban, amiért szakítanak párjukkal a csillagjegyek? Vagy ha éppenséggel te szeretnél szakítani, mit tégy, amit a párod biztosan nem tolerál? Nos, mindenkinél máshol húzódik az a bizonyos határ. A horoszkópból kiderül, mi az a pont, amiért biztosan szakít veled a párod. Íme, a tanulságos részletek.

A Kos (március 20. – április 19.)

kos horoszkóp szakításA Kos semmit sem gyűlöl jobban, mint a lustaságot, a láblógatást, a kiszámíthatóságot, az unalmat, az egyhangúságot. Ha szakítani szeretnél vele, csak tedd mindezt, és olyan gyorsan lelécel, hogy hűlt helyét sem találod.

A Bika (április 19. – május 20.)

bika horoszkóp szakításA Bika a megszokottságot, a körülötte lévő rendet, stabilitást, harmóniát kedveli a leginkább. Így ha ujjat szeretnél húzni vele, rendezd át a lakást anélkül, hogy előtte szólnál neki. Még jobb, ha a fiókokat, szekrényeket üríted ki, és pakolsz át mindent logikátlanul máshová. Az eredmény nem marad el, úgy rád csapja az ajtót, hogy a falak is beleremegnek.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek horoszkóp szakításAz Ikrek számára a beszélgetés, az intelligens kommunikáció mindennél fontosabb. Semmi mással nem tudod őt jobban felidegesíteni, mint amikor úgy teszel, hogy gondod van vele, de amikor rákérdez, mi a baj, csak annyit válaszolsz, „semmi”. Nem szólsz, nem mondasz semmit. Ismételd meg néhányszor, és úgy felbosszantod, hogy többé látni sem akar.

A Rák (június 21. – július 22.)

rák horoszkóp szakításA Rák a párkapcsolatot nagyon komolyan gondolja. Ha melletted dönt, az hosszú távú lesz. Nagyon gyorsan a családja része leszel, aztán pedig saját családban is gondolkozik veled. Az is biztos, a családi ebédek rendszeressé válnak, szóval, ha meg akarod őt bántani, kritizáld a szüleit, törd össze a szívét, és hagyd ki a hétvégi összejöveteleket. Párod nem gondolkodik többé benned.

csillagjegy horoszkóp szakítás

Máshol húzódik a határ a csillagjegyeknél

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán horoszkóp szakításAz Oroszlán rendkívül büszke típus. Valójában az ő lelkébe nagyon könnyű belegázolni. Úgy gondolja, ő bárkiről véleményt alkothat, de ő semmilyen kritikát nem néz jó szemmel. Vedd őt semmibe, nézd le, beszélj vele tiszteletlenül, égesd le a barátaid előtt, és az is biztos, soha többé nem látod őt. 

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz horoszkóp szakításA Szűz nem könnyen meghódítható. Nagyon óvatos, nehezen enged közel magához. Amikor megnyílik, a párkapcsolatot komolyan gondolja, ezért pontosan ugyanilyen nehezen szakít, mert közös jövőről álmodik veled. Ha meg akarod bántani, borítsd fel a napirendjét, légy kiszámíthatatlan, késs el a randevúkról. Ha a megcsalást is beismered, az önérzetében bántod meg.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg horoszkóp szakításA Mérleg társaságkedvelő típus. Romantikus, gondoskodó és figyelmes. Ha ki akarod vívni a haragját, szó szerint ne csinálj semmit. Lustálkodj naphosszat, hagyd szanaszét a holmijaidat a lakásban. Ne kérj bocsánatot, ne figyelj rá, ne beszélgess vele. Ellenben tüntetőleg telefonon hívd fel az ismerőseidet, akikkel csevegj vagy csetelj minél többet. Hogy gyorsan szakít, és más partnert keres helyetted, abban egészen biztos lehetsz. 

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió horoszkó szakításA Skorpió ragaszkodó és hűséges típus. Ugyanakkor neki is szüksége van időnként egyedüllétre, magányra. Amikor éppen erre vágyik, akkor nyomulj rá a leginkább. Szervezd az életét, hívd fel őt naponta többször is, szinte fojtsd meg az érzéseiddel. Társaságban ugyanakkor légy kihívó és kacér, flörtölj előtte. Semmi mással sem bánthatod meg jobban. Azzal mindenképpen számolj, hogy sosem bocsátja meg neked.

horoszkóp csillagjegy szakítás

Minden csillagjegy más okból szakít

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas horoszkóp szakításA Nyilas a szerelemre is pontosan úgy tekint, mint a sportra vagy bármilyen kihívásra, versenyre. Rendkívül fontos a szabadsága, a függetlensége, így ha meg próbálod korlátozni, különböző elvárásokat támasztasz elé, ráadásul nem akarsz kimozdulni otthonról, igencsak gyorsan eléred, hogy menekülőre fogja. Alapból sem egyszerű őt maradásra bírni, hiszen optimista típus, és tudja, úgyis jön a következő szerelem.

A Bak (december 22. – január 19.)

bak horoszkóp szakításA Bak mindent megtesz, hogy jó hírnevet vívjon ki magának. Nagyon kiszámítható és rendezett életet él. Éppen ezért biztosan szakítani fog veled, ha folyamatosan felborítod a napirendjét, kínos információkat kotyogsz ki róla, pontatlan, lusta, rendetlen és trehány vagy. A munkája mindennél fontosabb, ezért talán az is elég, ha belekötsz a feladataiba, kritizálod és lenézed, amit csinál.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

horoszkóp vízöntő szakításA Vízöntő a legfüggetlenebb és a legszabadabb csillagjegy. Gyűlöli az ellenőrzést, a korlátokat. A szabályokat, az elvárásokat ahol csak teheti, felrúgja. Könnyedén szakít veled, csak kezdd el napközben telefonon hívogatni, faggasd, mit csinál, hol és kivel tölti az idejét, vagy keress számára rémunalmas elfoglaltságokat. Gyorsan veszi a nyúlcipőt, ha vásárolni viszed, és órákon át a ruhákat próbálgatva teszteled a türelmét.

A Halak (február 19. – március 20.)

halak horoszkóp szakításA Halak álmodozó típus, felelősséget vállalni ugyanakkor nem igazán szeret. A lelke érzékeny, nagyon könnyen megbántódik. Kritizáld a külsejét, a ruháját, minősítsd az alakját, és persze légy vele harsány és nyers. Káromkodj, provokálj vitákat, veszekedj vele. Semmi mással nem boríthatod ki jobban, és az is biztos, hogy többé egyetlen percet sem akar veled tölteni.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top