Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy sms-ben szakít

Ezek a csillagjegyek sms-ben szakítanak. Nem vállalják fel a személyes beszélgetést, inkább a könnyebb utat választják. Miért tesznek így? A horoszkópból kiderül. Vajon te is köztük vagy?

A Rák nem vállalja a konfliktust

szakítás horoszkóp rák csillagjegy sms üzenetA Rák nem szereti a konfliktusokat, nem is igazán tud mit kezdeni velük. Nagyon érzékeny és érzelmes típus, ezért inkább visszavonul a páncéljába, csak ne kelljen látnia a másik fájdalmát. Ezért is választja a szakítás egyszerűbb módját, sms-ben, e-mailben írja meg, hogy részéről vége a kapcsolatnak. Meggyőződése, hogy a képernyő megvédi, és elrejti őt a párja haragja elől.

Az Oroszlán nem néz szembe a valósággal

szakítás horoszkóp oroszlán csillagjegy sms üzenetAz Oroszlán nem szeret szembenézni a valósággal. A szakítás pedig pontosan ilyen. Miközben ő nagyon is egyenes jellem, és csak ritkán hátrál meg, a veszekedés, a párjának okozott fájdalom elől valósággal menekül. Amilyen bátor és őszinte alapvetően, pontosan annyira retteg a másik válaszreakciójától, ezért inkább ő is üzenetben szakít.

A Szűz szakításkor keresi a szavakat

szakítás horoszkóp szűz csillagjegy sms üzenetA Szűz nagyon nehezen fejezi ki magát, annak ellenére, hogy remekül kommunikál. Szemtől szemben egyszerűen nem találja a szavakat akkor sem, ha nyomós érveket gyűjtött össze a szakítás mellett. Valósággal lefagy, és nem tudja, mit kellene mondania vagy tennie a párja reakciójára, vagy ha a másik maradásra szeretné bírni. Írásban kiválóan fogalmaz, ezért nem véletlen, hogy szakítás esetén ő is az sms vagy az e-mail mellett dönt.

A Nyilas nem tud mit kezdeni az érzésekkel

Ez a 4 csillagjegy sms-ben szakítA Nyilas hajlamos tapintatlanul viselkedni a szakítás során, amivel persze nagyon is tisztában van. Nem igazán tud mit kezdeni ugyanis párja érzéseivel, a fájdalmával, de nem akar előtte gorombának, nyersnek vagy nemtörődömnek látszani. Szerinte csak megkíméli párját és önmagát is a felesleges vitától, amikor sms-ben közli, hogy a kapcsolatnak vége.

csillagjegyek horoszkóp szakítás sms üzenet

Ezek a csillagjegyek sms-ben szakítanak (Thinkstockphotos)

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top