Horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel sosem mehetsz biztosra

Néhány csillagjeggyel képtelenség előre számolni. A horoszkóp szerint sosem tudhatod, hogyan reagálnak, viselkednek, mert annyira kiszámíthatatlanok a reakcióik. De éppen emiatt mellettük sosem lesz unalmas a párkapcsolatod. Te is köztük vagy? És a párod?

Határozatlan, kiszámíthatatlan, kaméleonszerű… Ezekkel a csillagjegyekkel szinte rémálom a randizás, hiszen soha nem lehet tudni, miként éreznek, mit gondolnak rólad, lehet-e velük komolyabban számolni. Ha kíváncsi vagy, kik tartoznak ebbe a „kategóriába”, most megtudhatod! Persze, ha szereted a változatosságot, az izgalmakat, a folyamatos vibrálást a párkapcsolatban, velük biztosan megtalálod, és sosem lesz unalmas az életed.

Mérleg

Ha választás elé kerül, a Mérleg szinte sokkot kap. Ne számíts azonnali válaszra, ő ugyanis teljesen bizonytalan típus. Nem csupán arról van szó, hogy nincs határozott elképzelése, mit és hogyan akar, ám ha végül eldöntötte, mit szeretne, abban sem egészen biztos. Valójában lépten-nyomon meggondolja magát. Éppen ezért soha nem tudhatod, mire számíthatsz mellette. Egyik pillanatban még szerelmes beléd, a másikban pedig elbizonytalanodik. S vajon miért? Még ő sem tudja…

Vízöntő

A Vízöntő a saját kis világában, a saját szabályai szerint él, s egyáltalán nem érdekli, mások mit gondolnak róla. Így valójában az sem tudatosul benne, hogy zavaros jeleket küldözget a többieknek. Határozatlan, ám nem azért, mint például a Mérleg. Realista, elemzői vénája irányítja a döntéseit, ám olykor az érzelmi szempontokat sem hagyja figyelmen kívül. S épp ez a probléma: fogalma sincs, melyikre hallgasson… S mivel az esze irányítja, az érzelmeket félreteszi, de aztán mégis felébred benne valami.

Ezek a csillagjegyek nagyon kiszámíthatatlanok, de éppen ezért izgalmasak (iStock)

Skorpió

Ha megérett benne, mit is szeretne, a Skorpió hihetetlenül szenvedélyessé válik. Ám egészen addig a pontig teljesen bezárkózik, érzelmeit és titkait megtartja magának. Semmit sem árul el, ezért fogalmad sincs a szándékait illetően. Ha úgy látja, megbízhat benned, hűséges lesz hozzád, ám ez nem jelenti, hogy innentől olvasni tudnál a gondolataiban. Éppen ezért nem árt óvatosnak lenni vele, hiszen ha az első elhibázott lépés nála a szakítást jelenti.

Ikrek

Az Ikrek sem igazán képes eldönteni, hogy mit szeretne, illetve melyik énje törjön felszínre. Kettős személyisége folytán nála sem tudni, éppen „kivel” kerülsz szembe. Ez a mindennapokban nem okoz gondot, ám a párkapcsolatnál, a randinál már igen. Az egyik nap őrülten szerelmes beléd, s nem tudja nélküled elképzelni az életét. A következő nap meg úgy tűnik, már látni sem szeretne. Ezt az „ellentmondást” sose vedd magadra, hiszen csak a benne zajló küzdelmet mutatja. Idővel talán eldönti, mit akar veled.

Rák

A Rák bizonyos kérdésekben nagyon határozott, ám az érzelmeiben már annál határozatlanabb, éppen ezért, amikor mondana valamit, az esetek többségében rosszul sül el. A probléma ott gyökerezik, hogy a kommunikációs félreértést hibáztatja mindenért. Ha megégeti magát, begubózik, és mélabússá válik. Ez pedig aligha tekinthető vonzó tulajdonságának, aminek eredményként könnyen eltávolodnak tőle a többiek.

Nyilas

A Nyilas legnagyobb hibája, hogy nem gondolkodik, mielőtt cselekszik. Egyik nap mindent megígér neked, a következőn már messzi országba tart anélkül, hogy erről tájékoztatott volna. Nem megbízható típus, nem érdemes őt komolyan venni őt, az ígéreteit ugyanis nem mindig tartja be. A szabadság iránti vágya irányít mindent, s ebbe nem fér bele, hogy csupán egyetlen ember iránt kötelezze el magát. Legalábbis eleinte.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top