Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek borzasztóan féltékenyek

Könnyen lehet, hogy te is a már-már betegesen féltékeny csillagjegyek közé tartozol? A horoszkóp szerint az ezekben a jegyekben születettektől nem áll távol a bizonytalanság, a veszteségtől való félelem, a féltékenység. Pedig a zöldszemű szörny nagyon erősen mérgezi a legharmonikusabb párkapcsolatot is.

A Skorpió a legféltékenyebb csillagjegy

A bizalmatlanság a Skorpió sajátossága, nincs mit tenni, a birtoklási vágy benne van a vérében. Megfontolt, ami csak tovább növeli a féltékenysége mértékét. A párja minden lépéséről tudni akar, ugyanis úgy van vele, ha valakit már beengedett az életébe, akkor nem szeretné megégetni magát. S a legapróbb jelre azonnal átáll a magánnyomozó üzemmódba, ellenőrzi a társa telefonját, bűnjeleket keres, amivel hűtlenségét bizonyíthatná. Jók a megérzései, szóval nem érdemes felébreszteni a benne szunnyadó zöldszemű szörnyeteget.

Az Oroszlán büszkébb, hogy beismerje, mennyire féltékeny

Az Oroszlán sosem ismeri be nyíltan, hogy féltékenykedik, hiszen ez sértené az önérzetét, no meg a büszkesége sem engedné. A magára erőltetett nyugodtság mögött azonban kínzó féltékenység rejlik, már annak a gondolata is, hogy társa megcsalja, valósággal az őrületbe kergeti. Önteltsége nem bírja elviselni, ha lecserélnék, így egy szempillantás alatt a megértő és okos oldaláról féltékeny üzemmódra vált, aztán ott is problémát sejt, ahol valójában nincs is. Nem áll távol tőle, hogy a párja közösségi jelenlétét is kövesse, sőt egyenesen akadályozza… Ez a viselkedés ugyanakkor nem vezethet jóra.

Ezek a csillagjegyek a legféltékenyebbek (iStock)

A Kos erősen leplezi a féltékenységet

A Kos borzasztó féltékeny, ám ezt igen ügyesen leplezi. Meglehetősen egyedi módon tesz róla tanúbizonyságot, ahelyett ugyanis, hogy közvetlenül reagálna a dolgokra, hagyja, hogy a féltékenysége, a haragja csak halmozódjon, s amikor eljön az ideje, vulkánként törnek ki belőle az érzések. S ezt bizony, mindenki észleli, a párja mellett még a társasház többi lakója is. Jobb benne sem felkelteni a féltékenységet.

A Szűz a legapróbb jeleket is látja

A Szűz ráérez a dolgokra, s olyat is képes meglátni, ami másnak nem szúr szemet. Józan és elemző alkat, de amikor elönti a féltékenység, nyilvánosan sosem mutatja. Nem híve a jeleneteknek, hogy mások előtt borítsa ki a családi szennyest, úgy véli, a kapcsolat egyes részeit jobb négyszemközt megbeszélni. Bár elméletileg ki nem állhatja a féltékenységet, a gyakorlatban ugyanakkor nagyon hamar eluralkodik rajta ez az érzés. Elég, ha párja az exéről beszél, vagy hosszan dicséri valamelyik ellenkező nemű kollégáját…

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top