Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek érzelmileg sakkban tartják a párjukat

Ezek a csillagjegyek hajlamosak a horoszkóp szerint a leginkább az érzelmi zsarolásra. Amikor negatív oldaluk erősödik fel, képesek szinte sakkban tartani a párjukat, bármilyen eszközt bevetnek, csak elérjék a céljukat. Vajon a társad is köztük van? És te?

Volt már olyan kapcsolatod, amelyben a párod jól tudta, miként manipulálhat téged, hogy mindent úgy csinálj, ahogyan szeretné? S valahol te is érezted, kapcsolatotok nem az igazi, mégis engedtél a csábításnak.

Érzelmi zsarolás esetén szó sincs egyenlőségről, az egyik félből áldozat válik, a másik kihasználja rajongását, a szerelmét. S bár ezek a játszmák alighanem minden kapcsolatban fellelhetők valamilyen szinten, a következő csillagjegyek a manipuláció mesterei.

Természetesen nem mindenkire érvényesek a következő leírások, akik ezekben a jegyekben születettek, de horoszkóp szerint a személyiségükben ott rejtőzhet ez a tulajdonság is.

A Szűz érzelmileg zsarolja a párját

Szűz jegyűként kiválóan zsarolod manipulálod érzelmileg a társadat egészen addig, amíg viselkedésed nem válik szembetűnővé. A passzív–agresszív stílus híve vagy, bűntudatot próbálsz ébreszteni a másikban, amivel érzelmileg romba döntöd őt. Úgy kezeled a párodat, mintha az lenne az egyetlen feladata, hogy veled foglalkozzon, s ha ezt nem teszi, az összes múltbeli vétkét felhánytorgatod neki. Ugye, nem is éri meg?

A Bika érzelmileg megvesztegeti a párját

Ha társad nem teszi meg, amit szeretnél, Bika jegyűként érzelmileg megvesztegeted. Imádod kockára tenni a párkapcsolatodat, hiszen biztos vagy benne, hogy semmi sem vethet véget a szerelemnek, amíg te mozgatod a szálakat. Te vagy az első, aki a szakításról beszélhet, és meg is teszed, amikor társad nem hajlandó együttműködni veled. Meggyőződésed, hogy soha nem hagyna el téged, s ezért hajlandó bármit megtenni. Próbáld felismerni a viselkedésedet, hiszen téged is érhet csalódás.

Ezek a csillagjegyek hajlamosak az érzelmi manipulációra (iStock)

Az Oroszlán manipulálja a társát

Oroszlán jegyűként mindig eléred, amit szeretnél, s ennek egyetlen oka van: manipulatív egoista vagy, akinek nem jelent gondot, ha övön alul kell ütnie. A társad lelkébe gázolsz, olyan érzelmi jeleneteket rendezel, amelyekkel valójában a frászt hozod rá. Az eredmény? Mindent megtesz érted, amit csak szeretnél. A narcisztikus viselkedés egy darabig talán működhet, de készülj fel, párod egy napon ráébred, mennyire sakkban tartod őt. Innen pedig nincs visszaút.

A Skorpió az érzelmi manipuláció mestere

Skorpió jegyűként számodra az emberek nem mások, mint személyes adatokkal teletűzdelt bábuk. Az összegyűjtött információkat a megfelelő időben remekül ki tudod játszani ellenük. Gyűjteményedet folyamatosan bővíted a párod ellen is, megjegyzel minden elejtett információt, aztán amikor nem úgy táncol, ahogy fütyülsz, minden hibáját felhánytorgatod, a szemére veted. Egy ideig biztosan eléred a célodat, de vedd észre, nem manipulálhatod őt a végtelenségig.

A Rák nem felejt el semmit

Rák jegyűként rendkívül elszánt vagy, nem igaz? S azzal az arcátlan, az ellentéteket a végletekig kiélezni vágyó természettel is megáldott a sors, amellyel addig nyaggatod a párodat, amíg a béke kedvéért megcsinál mindent, amit kérsz. Hajlamos lehetsz a kényes témákat is felhánytorgatni, hogy céljaidat elérd. Mivel káprázatos a memóriád, napra pontosan emlékszel minden egyes kimondott szóra. Tudnod kell, ha nem változtatsz a viselkedéseden, végül egyedül maradsz.

A Kos a vonzás-taszítás nagymestere

Párkapcsolatodban, illetve valójában minden kapcsolatodban azzal telik az idő, hogy Kos jegyűként megkapd, amit szeretnél. A célodhoz mindent bevezetsz, valójában mindegy, milyen áron éred el. Nem megy könnyen, de ismerd el, örömmel teszed. A vonzás-taszítás stratégia nagymestere vagy, és pontosan ezzel a viselkedéssel tartod sakkban a párodat. Egy kicsit mindig közelebb engeded őt magadhoz, aztán a legváratlanabb pillanatban tolod el ugyanígy érzelmileg. Légy résen, nagyon veszélyes játékot űzöl.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top