Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy narcisztikus típus

Ezek a csillagjegyek a leginkább hajlamosak a narcisztikus viselkedésre. A horoszkópok szerint közöttük található a legtöbb önimádó ember. Vajon melyik ez a négy csillagjegy? És hogyan jelennek meg náluk a narcisztikus vonások? Az asztrológia elárulja. Vajon te is köztük vagy? Annyit mindenképpen hozzátennénk, nem mindenkinél jelentkezik a narcisztikus hajlam, aki ezekben a csillagjegyekben született. De esetükben gyakrabban előfordulhat.

A Bika másokat hibáztat

A Bika lehetne a narcisztikus csillagjegyek királya. Nem árt óvatosan bánni vele, mert azzal erősíti és fényezi magát, hogy másokat megaláz. Igazság szerint jól esik a lelkének, amikor mások szenvedését láthatja, és a Bika mindig eléri, amit akar. A sírás sem hatja meg, sőt, csak még inkább táplálja a negatív tulajdonságát. Szerinte mindig a másikkal van probléma, ő természetesen tökéletes, és te élsz a normálistól eltérően. Sosem hagyja abba a piszkálódást, csak az okoz neki elégedettséget, amikor bánthat. Persze, mindezt úgy adja elő, hogy valójában nem tudod, tényleg bántalmaz-e. Gondold meg alaposan, tényleg hozzá kötöd-e az életedet.

Az Oroszlán tündököl

Az Oroszlánról azonnal lerí a narcisztikus hajlam, hiszen imád a reflektorfényben tündökölni. Minden társaságban neki kell a középpontban lenni, mert ha nem így történik, óriási drámát rendez. Meggyőződése, hogy a világ körülötte forog, és képtelen elviselni, ha másvalaki sikeresebb vagy intelligensebb nála. Ő a tökéletes, éppen ezért mindez sohasem történhet meg. Az Oroszlán mások előtt álarcot visel, a párkapcsolatában ugyanakkor egészen másként viselkedik. A másként pedig természetesen a narcisztikus viselkedésre vonatkozik. Otthon nem tündököl, otthon lesöpri, és eltapossa a társát. Az biztos, vele sem egyszerű a párkapcsolat.

Ezek a csillagjegyek a leginkább hajlamosak a nárcisztikus viselkedésre

A Skorpiót nem érdekli, kit bánt meg

 A Skorpió narcisztikus viselkedése talán a legdurvább és a legfájdalmasabb. Őt ugyanis egyáltalán nem érdekli, ha fájdalmat okoz és átgázol másokon. Azzal sem foglalkozik, hány ember életét keseríti meg. Úgy gondolja, mindenben ő a legjobb, az pedig kétségtelen, hogy legyőzhetetlen, elpusztíthatatlan típus. Nem áll szóba akárkivel, szerinte a vele való beszélgetést, a kapcsolatot ki kell érdemelni. Azt pedig, ha valaki meg próbálja őt szembesíteni narcisztikus viselkedésével, kőkeményen megtorolja. A Skorpiót lehetetlen sarokba szorítani vagy megfélemlíteni, a támadástól csak még agresszívebbé válik. Jobb messze elkerülni, mint ujjat húzni vele.

A Vízöntő azonnal támad

Ha beszéltél egyszer is narcisztikus Vízöntővel, tapasztalhattad, viselkedésével szinte azonnal az őrületbe kerget. Soha nem fogadná el a tényt, hogy rajta is keresztül lehet látni. Azt gondolja magáról, hogy titokzatos, misztikus, megfejthetetlen és persze mindenki másnál különb. Kifejezetten azok társaságát keresi, akikről úgy érzi, inspirálhatják őt, akik persze felnéznek rá és akiktől dicséretre, kitüntető figyelemre számíthat. A Vízöntőből is előbújik ördögi oldala, ha valaki meg próbálja a figyelmet ellopni előle. Támad, és agresszív, szinte vulkánként robban. A Vízöntőkre alapvetően jellemző kedvességet a narcisztikus típusnál ne is keresd.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top