Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél önfejűbbek

Ezek a csillagjegyek nem engednek az akaratukból. A végsőkig ragaszkodnak az elképzeléseikhez, lehetetlen küldetés meggyőzni őket bármiről is, amit másként gondolnak, mint a többiek. Makacsok, önfejűek, nem könnyű velük kijönni. A horoszkóp róluk is lerántja a leplet. Vajon te köztük vagy?

A Bika a legnyakasabb csillagjegy

bika horoszkópA Bikát makacsságban képtelenség legyőzni. Konok, rendíthetetlen, önfejű, a végsőkig ragaszkodik az álláspontjához. Be nem ismerné, hogy nincs igaza, ez az eshetőség ugyanis nála fel sem merülhet. Nem érdemes leállni vele vitatkozni, mert úgy sem tudod meggyőzni. Teljesen mindegy, valójában jó-e, vagy sem, amit kitalált, mert amihez ragaszkodik, abból úgysem enged. Az is igaz, a külvilág felé egészen más arcot mutat, kedves, szórakoztató, megnyerő típus. Csak azokkal viselkedik bosszantóan, akik a legközelebb állnak hozzá. Hogy ez jó hír, avagy sem, neked kell tudnod.

A Skorpió a legprovokatívabb

skorpió horoszkópA Skorpió veszélyes csillagjegy. Kedvenc elfoglaltsága másokat faggatni, provokálni. Időnként vele sem egyszerű az élet, addig ugyanis nem nyugszik, amíg valamennyi kérdésére választ nem kap tőled. A kérdések sora ugyanakkor végeláthatatlannak tűnhet. Ő az érzelmi manipuláció mestere. Szándékosan generálja a problémát egészen addig, míg szinte elszabadul a pokol közöttetek, hogy aztán bizonyíthassa nagylelkűségét, a toleranciáját és a megbocsátóképességét. A valóság persze teljesen más, rémesen makacs és keményfejű, aki sosem felejt. Nem árt óvatosnak lenni vele.

Az Oroszlán a legbüszkébb

oroszlán horoszkópAz Oroszlán a makacs és dacos kisgyerek megtestesítője, aki felnőttként is meglehetősen hajlamos a hisztis viselkedésre. Persze, meg se próbálnád szembesíteni mindezzel, mert csak még dühösebb lesz, és jócskán megsérted vele. Annál ő sokkal büszkébb, hogy beismerje, mennyire gyerekes tud lenni. Ha legalább egyszer visszahallaná, amikor azt ordítja, „nem érdekel, mit mondasz”, talán lecsillapodva elgondolkodna saját magán. Ő az, aki a bolhából is elefántot képes gyártani, a legegyszerűbb mondatban is összeesküvést gyanít. Jobb vele nem ujjat húzni, mert úgysem tudsz olyasmit mondani, ami megfelelne az elképzeléseinek.

A Vízöntő a saját elméletéhez ragaszkodik

vízöntő horoszkópA Vízöntő legalább odáig eljut, hogy elfogadja, neked is lehet saját véleményed. De csak eddig, nem tovább. Innentől kezdve úgy is az lesz, amit ő akar. Addig hajtogatja a saját elképzelését, amíg azon veszed észre magad, te is pontosan ugyanazt „gondolod”. Jusson eszedbe, ő a legintelligensebb csillagjegyek egyike, vitába szállni badarság vele. Nem fogja hosszasan elemezni és magyarázni, miért az ő véleménye a helyes, olyan rövid és velős indokot dörgöl az orrod alá, amire képtelenség rácáfolni. Ilyenkor az érzelmeit is kizárja, félelmetesen hűvös tud lenni. A legbosszantóbb benne az, hogy te még eltiporva érzed magad, amikor ő már rég túllépett mindenen.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top