Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy imádja a drámát

Ez a négy csillagjegy imádja a drámát. És ezúttal nem a színházi előadásokra vagy a mozifilmekre gondolunk, hanem a saját nagyjeleneteikre a párkapcsolataikban. Már apróságokon is olyan elképesztő monodrámát adnak elő, hogy szerelmük sem érti, mégis mi történik. Melyik ez a négy csillagjegy? A horoszkóp elárulja őket.

Az Oroszlán a dráma királynője

Kétségtelenül az Oroszlán a legnagyobb színésznő. Ő akar mindenkor a figyelem középpontjában állni, és ezért meg is tesz minden tőle telhetőt. Ha valaki mégis meg próbálná ellopni előle a show-t, kitör belőle a bestia, kimereszti oroszlánkarmait, és olyan felejthetetlen jelenetet rendez. Inkább kínosat, mintsem szívmelengetőt. Ahogyan az állatvilágban az oroszlán a szavanna királya, az Oroszlán csillagjegy a társaság királynője minden körülmények között. Bárhová is hívják meg, egészen bizonyosan hatásos belépőre számíthatsz tőle. Az Oroszlánt nem lehet nem észre venni. Valójában megközelíteni sem igazán egyszerű, nagyon megválogatja, kivel áll szóba. Az is biztos, kellően erős idegekre lesz szükséged, hogy ne robbantson fel a viselkedése.

A Kost sem lehet letaszítani a trónról

A Kos szintén nagyon szeret a társaság középpontjában tetszelegni. Eleganciájával, stílusos megjelenésével kétségtelenül ő is könnyen magára vonja a figyelmet. És az is biztos, a Kos nagyon népszerű és nagyon sokan szeretik őt, de neki is akadnak drámakirálynői pillanatai. Azt például nagyon rosszul tűri, ha mások megpróbálják őt legyűrni, nem hagyják szóhoz jutni egy érdekfeszítő beszélgetés során. Azt pedig végképp nem tűri, hogy a pesszimista vagy rosszkedvű emberek tönkretegyék a hangulatát. Ilyenkor tör ki belőle rendkívül harcias oldala, amikor a drámára ő is drámával válaszol. Emlékezetes és félelmetes előadás lesz, hiszen a Kos nagyon határozott, pontosan tudja, mit mondjon az adott helyzetben. Az is biztos, az illető, aki kihúzta nála a gyufát, a következő alkalommal a Kos közelébe sem megy, vagy jócskán visszafogja magát.

Az Ikrek a jégkirálynő szerepét is imádja

Az Ikrekből is kibújik a kisördög, ha valami éppenséggel nem az ő elképzelése szerint történik. Amikor hisztisebb, érzelmesebb oldalát mutatja, az Ikrek szintén nagyon könnyen veszi fel a dráma királynőjének szerepét. Ha pedig valamelyik barátja megemlíti, hogy ezúttal talán kissé túllőtt a célon, akkor sem veszi a poént, hanem besértődik, és megközelíthetetlen jégkirálynővé szellemül át. Duzzog, csapkod, nagyjelenetet rendez. Az igazság az, ilyenkor vissza kellene őt rántani a földre, mert elmerül a saját érzelmi káoszában. Ami igazán segíthet, ha ismét ő csilloghat a társaság középpontjában, ismét azt érezheti, mindenki szereti őt, megvillanthatja remek kommunkációs képességeit, éreztetik vele, hogy nélküle az összejövetel fabatkát sem érne.

A Skorpió az érzelmi manipuláció nagymestere

A Skorpió gyűlöli, amikor szeszélyesnek nevezik, pedig tőle sem áll távol ez a jellemvonás. A másik három drámakirálynőhöz hasonlóan a Skorpió is mély nyomokat hagy másokban. Ő sem viseli jó, ha valami vagy valaki keresztezi a szándékait. Nagyon szenvedélyes, a türelem pedig csöppet sem jellemző rá, így nagyon könnyen fölkapja a vizet, amikor nem az történik, amit eltervezett vagy kitalált. Igazi manipulátor, elképesztően képes az érzelmekkel játszani. Nemcsak másokéval, hanem pontosan tudja, mi kell ahhoz, hogy magára vonja a figyelmet. Ő nem fogja az érzelmeit magában tartani, sőt vulkánként robban. Ilyenkor pedig nem a legszebb és legvonzóbb oldalát mutatja. Pontosan tudja, mivel szúrjon oda másoknak. Vele sem érdemes ujjat húzni, mert keményen visszaadja az ellene elkövetett sértést. Ő az a csillagjegy, akitől a béke érdekében mindig érdemes három lépésnyi távolságot tartani.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top