Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legnagyobb szélhámos

Akadnak csillagjegyek, akikben nem érdemes megbízni. Ők azok, akik a csillagokat is lehoznák neked, aztán persze sosem tartják be az ígéreteket. Nem árt óvatosnak lenni velük, ugyanis nagyon vonzóak, de aztán csak érzelmi romokat hagynak maguk után. Íme a zodiákus legnagyobb szélhámosai. Ezúttal is megjegyezzük, a jellemvonások nem feltétlenül mindenkire érvényesek, akik ezekben a csillagjegyekben születtek.

Az Ikrek kétarcú

Az Ikrek kettős jegy, ezért két oldaláról ismerhető fel. Azt nem lehet róla mondani, hogy hiú lenne, inkább az jellemző rá, hogy van egy kedves és szeretetre méltó, illetve egy manipulatív és aljas oldala. Az Ikrek a szavak mestere, így fogalmad sem lehet, hogy épp melyik arcát mutatja. Valóban hihetsz neki vagy épp manipulál. Elképesztően tud ugyanis az érzésekre és a gondolataidra is hatni. Bámulatosan keveri a szavakat, na meg a kártyákat, pillantok alatt a hatása alá kerülhetsz. Nagyon okos csillagjegy, ezért még veszélyesebb. Nem veszed észre, hogy csak a bolondját járatja veled, mert elhiszed, hogy minden szavát komolyan gondolja. Amikor rájössz a szélhámosságra, már késő. Óriási űrt és fájdalmat hagy benned.

A Rák szemrebbenés nélkül hazudik

A Rák valójában arcátlan hazudozó. Pillanatig sem bizonytalanodik el, bármikor és bármilyen helyzetben kikap a zsebéből egy olyan hazugságot, amire nem tudsz mit mondani. Bárkit könnyedén átejt, elképesztő mesékkel képes előrukkolni, ráadásul a mondandója mindenkor nagyon hihető. Bámulatosan vonzó, ezért haragudni sem tudsz rá. Nem szégyenlős pénzt kérni tőled, amit aztán persze sosem ad vissza, de mindig tud egy újabb meggyőző érvet felhozni. A pénzt látványosan magára költi, aztán épp ennyire látványosan lép tovább az újabb áldozat megtévesztése felé. Talán még fel sem eszméltél, hogy mekkora káoszt hagyott maga mögött, amikor már csak hűlt helyét találod. Ő az, akivel légy nagyon óvatos.

Az Oroszlán az önimádat királya

Az Oroszlán a legnarcisztikusabb csillagjegy. Látványos a megjelenése, és bámulatos érzékkel adja elő, hogy ő a tökéletesség, nála jobbat elképzelni sem lehetne. Azt gondolja magáról, hogy hibátlan és makulátlan, és csak ő tudja a tutit. Eleinte a tenyerén hordoz, elbűvöl és persze könnyedén eléri, hogy elhidd, tényleg ő az, akire mindig is vágytál. Imádni való, kedves, így bármit is tenne, haragudni sem tudnál rá. Pedig valójában ő az állatöv legnagyobb szélhámosa. Nemcsak veled hiteti el, milyen nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, hanem párhuzamosan másokkal is. Szédít, aztán amikor elérte a célját, újabb hiszékeny áldozatokat keres magának. És még azt is eléri, hogy úgy érzed, te hibáztál, te vagy, aki nem méltó a szerelmére.

csillagjegy horoszkóp szélhámos

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb szélhámosok

A Vízöntő a lelkedre hat

A Vízöntőt nem tudod sarokba szorítani. Elképesztően ügyes abban, hogy mindenkor mások fölé kerekedjen előnyt szerezve magának. Intelligens, ezért tudatosan űzi veled az érzelmi játékait. Mindent megtesz a pénzért, még zsarolásra is hajlandó. Persze, mindezt olyan manipulatív módon, hogy te érzed magad kényelmetlenül, ha nem teljesíted a „kérését”. Bámulatos az önbizalma, a céljait pedig mindig eléri. Az érzéseidre hajt, elbizonytalanít, így könnyedén romba dönt mindent, amiben addig hittél. A szavakat mindig úgy forgatja, hogy igaza csakis neki lehet. Meg se próbálj vitatkozni vele, nem érdemes, jól úgysem jöhetsz ki belőle. Ő is olyan ügyesen forgatja a szavakat, hogy végül a szakításért magadat hibáztatod.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top