Horoszkóp

Ezzel az 5 csillagjeggyel időnként pokolian nehéz

Mindegyik csillagjegynek vannak nagyon jó és persze kevésbé pozitív tulajdonságai. A horoszkóp szerint a következő öt nagyon kedves és szerethető típus, de néha pokolian nehéz lehet velük kijönni, legyen szó szerelemről, barátságról, üzletről. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

Mindenki más egyéniség, másként viselkedik és reagál bizonyos helyzetekben. Néhányan szinte mindenben és mindenkor együttműködőek, segítőkészek, velük nagyon könnyű kijönni. Másoknak erősebb az akaratuk, sokkal inkább ragaszkodnak a saját elképzeléseikhez, vagy csak elvétve engednek az igazukból. Velük már nem mindig egyszerű az élet, annak ellenére, hogy nagyszerű partnerek a szerelemben, a barátságban, a munkában és az üzleti világban is. Ezek a csillagjegyek az utóbbiak közé sorolhatók…

Az Ikrek felégeti a hidakat

Az Ikrek érzelmes és érzékeny csillagjegy. Ha csinál valamit, azt szereti jól csinálni, és ez a szerelemre is értendő. Ha valami nem működik jól a kapcsolatában, kudarcként éli meg, és ilyenkor bezárkózik, lehetetlen vele beszélni a problémákról. Sokszor jobban szereti a párját, mint saját magát, de ha úgy érzi, ez nem kölcsönös, nagyon rosszul érinti, és ilyenkor képes felégetni az össze hidat, vagy falakat épít maga köré. Az üzleti életben, ha a másik felet nem látja elég lelkesnek, fairnek, ambiciózusnak, inkább más üzleti partnert keres.

Nem jó a Kos útjába kerülni

A Kos szenvedélyes és energikus csillagjegy, ami az élete minden területén meglátszik. Éppen ezért könnyen előfordulhat, hogy túlvállalja magát. Ez pedig frusztrációt okoz benne, amit bizony elég gyakran a környezete szenved meg a leginkább. A másik nehézség vele kapcsolatban, hogy ha akar valamit, azt mindenáron meg is szerzi. Ugyanakkor azokat, akik az útjában állnak, egyszerűen elsöpri. Valójában még akkor is képes erre, ha a szívéhez közelálló barátokról, munkatársakról van szó. 

Ezzel az 5 csillagjeggyel nem mindig könnyű
Fotó: Priscilla Du Preez/ Unsplash

A Bika könnyen vitába száll

A Bika gyűlöli, amikor valaki nem ért vele egyet. Szinte biztos, hogy véleménykülönbség esetén összevész a többiekkel. Sok az önbizalma, éppen ezért nem fél harcba szállni az igazáért. Ha úgy érzi, a hozzá közelállók nem értik meg, vagy nem állnak ki mellette, könnyen bedühödik, s ilyenkor csip-csup ügyek miatt is képes támadásba lendülni, hogy megmutassa az erejét. Aki vitatkozni akar vele, annak nagyon össze kell szednie magát. Meggyőzni őt olyasmiről, ami ellentétes a véleményével, egyenlő a lehetetlen küldetéssel.

A Skorpió féltékeny és gyanakvó

A Skorpiónak fontos, hogy tiszteljék őt a többiek. Ha úgy érzi, hogy másokat jobbnak tartanak nála, könnyen megsértődik és bosszút áll. A féltékenységéről, irigységéről ismert csillagjegy szinte mindig nyomoz, és irányít a párkapcsolatban, gyanakvó, és sokszor nem hajlandó az együttműködésre sem. Olyannak kell őt elfogadni, amilyen. Sértődékenysége és gyanakvása az üzleti életben is megmutatkozik, de itt ellensúlyozza azzal, hogy nagyon kitartó, és mindig eléri a céljait.

A Szűz sértődékeny és bosszúálló

A Szűz nagyon kritikus csillagjegy, nehezen viseli, ha megsértik. Ilyenkor nem szükséges, hogy megnyilatkozzon, már a testbeszédén is látszik, hogy rosszul érintette, ami vele történt, vádló és rideg lesz. A haragot sokáig gyűjti magában, majd a megfelelő pillanatban bosszút áll a sérelmeiért. Két táborra osztja magában az ismerőseit, akiket szeret és akiket nem. Utóbbiak nem sok jóra számíthatnak tőle. Ők biztosan úgy érzik, hogy ezzel a csillagjeggyel képtelenség kijönni

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top