Horoszkóp

Megbízható barát vagy? S hányadikként szerepelsz a horoszkóp listáján?

Vajon te is a legmegbízhatóbb barátok közé tartozol? Vagy inkább olyan lehetsz, akire nem mindig és mindenben lehet számítani? Vajon hányadik helyre sorol a horoszkóp? Íme a legjobb barátok listája!

A barátság, mint minden más kapcsolat az életben, lehet nagyon jó és persze számos problémával terhelt. Nem mindenkiben van meg a képesség, hogy „igaz baráttá” váljon, de ez nem hátrányt jelent. A személyisége, a neveltetés, a gondolkodásmód tesz valakit megbízhatóvá, lojálissá, avagy a kedvesség példaképévé. Nos, néhány csillagjegy jóval kevésbé képes minderre, mint mások. Rájuk nem mindig és nem mindenben számíthatnak a többiek.

A horoszkóp listájából kiderül, kik a legmegbízhatatlanabb csillagjegyek – a felsorolás velük indul, és kik azok, akikre mindig számíthatsz. Vajon te hányadikként szerepelsz a barátok listáján?

1. Ikrek

Ikrek jegyűként vajon mikor csörögnek rád a barátok? Egyáltalán nem akkor, ha balettelőadásra szeretnének invitálni, vagy tanácsra lenne szükségük. Kizárólag akkor, amikor bajba szeretnének kerülni. Ám nem csupán az az egyetlen gond veled, hogy imádod a bulikat, hanem az is, hogy könnyelmű és időnként megbízhatatlan vagy – különösen a barátaiddal. Míg roppant szórakoztató a társaságod, és nagyon jókat lehet veled beszélgetni, nem mindig tartod be az ígéreteidet. Ebben mindenképpen tudnál fejlődni…

2. Halak

Halak jegyűként számodra a barátság azt jelenti, hogy adsz, hallgatsz, és mindig a többiek rendelkezésére állsz. Ám ez a nagy segítség és támogatás időnként túl sok nekik, te pedig képtelen vagy tiszteletben tartani a határokat. S jó lenne, ha beismernéd, a többiek magánügye nem mindig szent számodra. A megbízható barátok sosem kotyogják ki a többiek titkait, ugye tudod?

3. Mérleg

Mérleg jegyűként könnyen elnyered mások figyelmét, ám a barátaid hamarosan azt vehetik észre, hogy nem bízhatnak meg benned teljesen. Mi az oka ennek? Terveid vannak velük. Ám nem csupán a barátaidat használod ki, hanem a kollégáidat, sőt a családtagjaidat is. Nagyon cuki és imádni való típus vagy, de a többiek is rájönnek, hogy mindez csak álca. Szavahihetőséggel érhetsz el a legtöbbet…

4. Oroszlán

Oroszlán jegyűként karizmatikus, szórakoztató, nagyon melegszívű és remek partner vagy, akivel a szabadidőt nagyszerűen el lehet tölteni. Ám a véget nem érő történeteid az életedről, a problémáidról, majd ismét magadról, komoly akadályokat görgetnek a kétoldalú kapcsolatok elé. A barátok nagyon szeretnek téged, de egy idő után megelégelik, hogy te folyton csak magadra gondolsz.

5. Vízöntő

Vízöntő jegyűként szellemes, intelligens, nyugodt típus vagy, de időnként nagyon rideg tudsz lenni. Te az a barát vagy, aki könnyedén kilép a kapcsolatokból. Nem könnyű téged kiismerni, amikor a többiek úgy gondolják, hogy végre kezdenek picit belelátni a lelkedbe, épp akkor szembesülnek vele, hogy nem csupán szeszélyes és szélsőséges, de nagyon zárkózott is vagy. Így pedig nem könnyű igaz barátnak lenni…

6. Szűz

Szűz jegyűként mottód a maximalizmus. S ez a tulajdonságod kiállhatatlanná tehet azok szemében is, akik a támogatásodra, a barátságodra vágynak, s nem csupán éles kritikára. A munkádban az alaposság nagyon is a hasznodra válik, ám ez a magas elvárás a barátságokban inkább távolságot okoz, mintsem igazi és életre szóló barátságot. Ha nem akarsz egyedül maradni, legyél elfogadóbb a többiekkel.

Te mennyire vagy megbízható barát? (fotó: Getty)

Te mennyire vagy megbízható barát? (Fotó: Getty)

7. Skorpió

Skorpió jegyűként titokzatos és szenvedélyes típus vagy, ám egyúttal nagyszerű és elkötelezett barát is. Lojalitásod, hűséged megkérdőjelezhetetlen, ám haragtartásoddal riasztod el a többieket magad mellől. Mindenki hibázik, nem igaz? Még te is. Ám ahelyett, hogy bosszút esküdnél, próbálj a számodra legfontosabb társaknak megbocsátani. Főleg, ha nem is követtek el akkora hibát…

8. Kos

Kos jegyűként nagyon temperamentumos típus vagy. S amikor a dolgok nem úgy alakultak, ahogy elképzelted, a környezeted szinte hallja, ahogy forr a véred. Pillanatok alatt felkapod a vizet, pedig türelemmel sokkal többet érhetnél el. A meditáció, a különböző légzési technikák nagyon sokat segítenek neked ebben. Hiszen szuper barát vagy, nem kéne elrontani a rólad kialakított pozitív képet.

9. Nyilas

Nyilas jegyűként szükséged van a folyamatos ösztönzésre, biztatásra, amit a barátoktól el is vársz. Hajlamos lehetsz folyton cserélni a társaságodat, a hosszú távú kapcsolat nem a te asztalod. Pedig nagyon szerethető vagy, és remek barát, ezért is kéne más szemszögből is szemlélned a kapcsolataidat. Például milyen sok új dolgokat tudnátok még együtt csinálni a barátokkal? Ne válts, inkább engedd, hogy mélyebben megismerjenek téged!

10. Bika

Bika jegyűként rémesen makacs típus vagy, amivel nem könnyíted meg a baráti kapcsolataidat. Szerencsédre a barátaid nyitottak és elfogadóak veled, s azt is látják, milyen melegszívű és kedves ember vagy. Melletted szól a megbízhatóságod, a kitartásod, a hűséged is. S persze nagyszerűen boldogulsz a konyhába. Egy-egy finom vacsora és szuper beszélgetés a barátokkal, akik tudják, hogy mindig számíthatnak rád.

11. Bak

Bak jegyűként nagyon jó az ízlésed, sikeres vagy a munkádban, érdekes a személyiséged, ám ennek meg is van az ára. Ez pedig nem más, mint a barátság. Túlságosan elfoglalt vagy ahhoz, hogy jusson idő a barátaidra is. Már pedig egy idő után megunhatják, hogy folyton ők keresnek téged. Kitartásod, hűséged, megbízhatóságod megkérdőjelezhetetlen, ám ne feledd: a csúcsra felérve a barátokkal együtt az igazi az ünneplés.

12. Rák

Rák jegyűként nagyon házias és figyelmes típus vagy. Nincs ugyan sok barátod, ám akik körbevesznek, azok valóban igazi barátok, s ennek megfelelően nagyra is értékeled őket. Megbízható vagy, mindig betartod az ígéreteidet. Rád tényleg mindenben és mindenkor lehet számítani. Ragaszkodsz a legjobb barátokhoz, sosem hagynád őket cserben. S ők is pontosan tudják, milyen nagyszerű lélek rejlik benned.

(via popsugar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top