Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek mindig a barátok lesznek az elsők

Mindegy, mennyire szerelmes, ez a 4 csillagjegy pontosan tudja, hogy a barátságot nem lehet a szerelemhez hasonlítani. Míg utóbbi talán csak múló lebegés, az előbbi örök érvényű, sziklaszilárd kapcsolat. Vajon te is a barátságot választod a szerelem helyett?

1. A Bika

bika barátság horoszkópHa olyan barátra vágysz, aki a végsőkig lojális marad hozzád, a Bika a te embered. Ha a kezdeti ismerkedés után a bizalmába fogad, egy életen át bármiben számíthatsz rá. Mindig talál rád időt, és a problémáid megoldásának érdekében azonnal mozgósítja az energiáit.

2. A Rák

rák barátság horoszkópA Ráknak nem csak kiegészítőnek, vagy a kellemes időtöltéshez kellenek a barátok. Számára ők jelentik az élet tartóoszlopát. A Rák csillagjegyet ugyan könnyen magával tudja ragadni a szerelem érzelme, ennek ellenére a barátok sosem mennek a párkapcsolata rovására. Sőt, alig várja, hogy mielőbb bemutathassa barátainak a szerelmét.

barátok horoszkóp csillagjegyek

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon fontosak a barátaik (iStockphoto)

3. Nyilas

nyilas barátság horoszkópA Nyilas esetében a párjának bizonyosan mindig nehezebb dolga lesz, nem a barátoknak. Neki ugyanis a barátai jelentik élete szerelmeit. A barátok között élheti meg ugyanis a számára tökéletes kapcsolatot: egy életre szóló, mégis kötöttségek és elvárások nélküli szabad találkozást.

4. Vízöntő

vízöntő barátság horoszkópHa a Vízöntőnek a párjával kettesben kéne egy lakatlan szigeten élnie, úgy érezné, valami komolyan hiányzik az életéből. Nem véletlen, hiszen ő is nagyon társaságcentrikus, a barátai mindenkor elsőbbséget élveznek. Neki létfontosságú, hogy inspiráló, kreatív és elfogadó közösség tagja legyen még akkor is, ha ezeket az értékeket a szerelmében is megtalálja.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top