Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy biztos, hogy elkésik a randiról (is)

Ezek a csillagjegyek még a randikról is elkésnek. Többnyire nem szándékosan teszik, egyszerűen nem jön nekik össze a pontosság. Vajon érdemes várni rájuk? Kiderül a horoszkópból...

Ezeknek a csillagjegyeknek a késés valójában hozzátartozik a mindennapjaihoz. Szinte biztosra veheted, a megbeszélt időpont csak papíron létezik náluk. Természetesen sosem készakarva esnek be később, egyszerűen ők ilyenek. S ez a randi időpontokra is pontosan ennyire érvényes. A precíz és mindig pontos csillagjegyeknél ez a tulajdonság egyszerűen kiüti a biztosítékot, ők képtelenek elviselni a pontatlanságot. De olyanok is akadnak, akik eleve korábbi időpontot javasolnak, mert akkor a késéssel együtt is időben érkezik a másik.

Ha ezekkel a csillagjegyekkel randizol, ne csodálkozz, ha elkésnek a megbeszélt találkozóról. Lehet, hogy csupán pár perccel később, rohanástól kifulladva esnek be, ám ez ne vegye el a kedvedet, kárpótolnak az együtt töltött remek idővel.

A Vízöntő a maga ura

A Vízöntő szabad szellemű, nem szereti a kötöttségeket, az alkalmazkodást, s ez ellen gyakran úgy lázad, hogy nem vesz tudomást a kényszerként megélt időbeosztásról. Ahelyett, hogy megjelenne a megbeszélt időben, inkább otthon ül, s azon elmélkedik, milyen új társadalmi ügyeknek szentelhetné az idejét. Ez is hozzátartozik a különleges jelleméhez: saját magához igazodik, senki máshoz. S bár késve érkezik a randira, így is képes elkápráztatni téged éles eszével, intelligenciájával, mélyenszántó gondolataival.

Ezek a csillagjegyek a randiról is elkésnek (Fotó: iStock)

Az Ikrek nem érzi az időt, ezért késik

Az Ikrek késésének legtöbbször az az oka, hogy nem tudja, mit viseljen. Legalább öt ruhát felpróbál indulás előtt, ám egyik sem nyeri el igazán a tetszését. Hajlamos mindent túlbonyolítani, s állandóan változtatja a véleményét, legyen szó a hajáról, avagy a rúzs színéről. S az sem kizárt, hogy az utolsó pillanatban rohan el vásárolni valamilyen új ruhát. Még ha el is késik a randiról, érdemes megvárnod, hogy befusson, mellette ugyanis nagyszerűen szórakozol majd. Szellemes, vicces, igazán nagyszerű beszélgetőpartner.

Rák nem szeret késni

A Rák kifejezetten gyűlöli a késést, ám a randi előtt olyannyira ideges, hogy mindent ötmilliószor átgondol. Nem akad majd el a beszélgetés fonala? Mi lesz, ha valami rosszul sül el? Mi van, ha nincs meg az a bizonyos szikra kettőjük között? Hiába, neki fontos, hogy a találkozón minden kiszámíthatóan és tökéletesen alakuljon. A jó hír, ha le tudod őt venni a lábáról, úgy szoros és hosszútávú párkapcsolatra számíthatsz mellette. Ő az egyik leghűségesebb a csillagjegyek között, ám ehhez előbb elő kell őt csalogatni a páncéljából.

A Nyilas nem szereti a megkötéseket

A tűz jegyű Nyilas nagyon szereti a függetlenséget, élvezi, ha zajlanak körülötte az események, ugyanakkor ki nem állhatja az egyhangúságot, az állandóságot. Így ő randira is akkor megy, amikor a kedve tartja. Ja, hogy késik 20 percet? Ha fontos a másiknak, úgyis megvárja… Ez a kissé szemtelen hozzáállás mégsem jelenti, hogy alkalmatlan lenne a párkapcsolatra. Való igaz, eleinte ódzkodik az elköteleződéstől, de nagyon boldoggá teszi, ha olyan partnerre talál, akivel megoszthatja az örömeit.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top