Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy biztos, hogy mindenhonnan elkésik

Ezek a csillagjegyek valójában mindenhonnan elkésnek. Képtelenek az időt menedzselni, rosszul számolják ki, mennyi idő kellene a megérkezéshez. Sokak számára rémesen bosszantóak, mások meg csak mosolyognak rajtuk. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A különleges horoszkópból megtudhatod a részleteket.

Néhány csillagjegy pontos, talán kíméletlenül is. Hozzájuk órát lehetne állítani. De ők képtelenek elviselni a késést. Úgy gondolják, ha ők pontosak, legyél te is mindig az. Velük ellentétes tulajdonságokat képvisel a következő három csillagjegy. Na, ők azok, akik mindenhonnan elkésnek. Nem szándékosan teszik, de valahogy mindig elúsznak az idővel. Képtelenek a határidőket tartani, de elkésnek a találkozókról, a randikról is.

Vajon te is közéjük tartozol? És a párod? Ha te is kínosan pontos vagy, őket biztosan nagyon bosszantónak találod. Ellenkező esetben ugyanakkor nagyon is mulatságos lehet a csetlésük-botlásuk. Ahogyan ebben a vidám és szórakoztató videóban is láthatod.

Mindenképpen érdemes a videó előtti rövid hirdetést végigvárnod…

Ezek a csillagjegyek még a randikról is elkésnek (iStock)

Kiemelt képünk: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top