Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek egymás idegeire mennek

Ezek a csillagjegyek eleinte mágnesként vonzódnak egymáshoz, aztán egy idő után a szerelem helyett egymás idegeire mennek. Kijöhetnének egymással, de valahogy mégsem sikerül nekik. Vajon miért? A horoszkópból megtudhatod.

Ezek a csillagjegyek viharos párkapcsolatra számíthatnak egymással. A kezdeti lángolást követően gyorsan kihunynak a forró érzések, onnantól pedig valóssággal egymás idegeire mennek. Összeillenek valahol, meg nem is. Éppen ezért nagyon könnyen találhatják magukat amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban. Valami mindig visszahúzza őket egymáshoz, pedig boldogok együtt csak nagyon ritkán lehetnek.

A különleges horoszkópvideóból kiderül, vajon te és a párod is közéjük tartoztok-e. Lehet, hogy ti sem tudtok elszakadni egymástól, pedig a lelketek mélyén pontosan tudjátok, egyszerűbb lenne külön? Minden részletre fény derül. Érdemes megvárni a rövid hirdetést a videó elején.

Ezek a csillagjegyek nem mindig találják az összhangot egymással (iStock)

Fotók: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top