Horoszkóp

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd a szerelméért

Négy harcos csillagjegy, aki nem ijed meg a konfliktusoktól és a nehézségektől. A horoszkóp szerint ők a végsőkig küzdenek a szerelemért, a párkapcsolatukért.

Mindannyian tudjuk, hogy az igazán nagy szerelmek sem csak rózsaszín ködből és mindent elsöprő boldogságból állnak. Minden pár között akadnak időnként konfliktusok. Minden párkapcsolat kerülhet hullámvölgybe, vagy beárnyékolhatja egy-egy nehezebb időszak. Van, aki ilyenkor meginog, megijed és inkább továbbáll, kimenekül a nehéz helyzetekből. Ám vannak olyanok is, akik a végsőkig küzdenek és minden erejüket bevetik, hogy rendbe hozzák a párkapcsolatot. 

Ők nagy valószínűséggel az alábbi négy csillagjegy szülöttei közé tartoznak. Nem meglepő módon a makacsságáról és az erejéről híres Kos, Bak és a Bika, valamint a szenvedélyes Skorpió sorolható a harcosok kategóriájába. A horoszkópból kiderül, hogy melyikük miért.

A Kos a végsőkig kitart

A Kos szenvedélyes és tudja, mit akar, természetesen ugyanígy van ezzel a szerelemben is. Ami fontos számára, azt nem adja fel könnyen. Ha talál valakit, akit igazán szeret, azért mindent megtesz, és akármi történjen is, ő a végsőkig harcol a párkapcsolatért. Nem engedi el csak úgy, könnyedén a szerelmét.

Ezek a csillagjegyek nagyon kitartóak a szerelemben (Fotó: iStock)

A Bika hisz a szerelemben

A Bika hosszú távra tervez. Megfontolt csillagjegy, aki, ha olyan párkapcsolatban élhet, amiben igazán jól érzi magát, azt természetesen igyekszik megtartani, lehetőleg örökre. Éppen ezért kész mindent megtenni a szerelméért még a nehéz helyzetekben is. A Vénusz bolygó uralta jegy szeret szeretni, és fontos számára a romantika is.

A Bak rendíthetetlenül szeret

A Bak mindig komolyan veszi, amit csinál, és ez a párkapcsolatára is ugyanennyire igaz. Sosem ígér olyat, amit nem tud betartani, és mindig rendelkezésre áll, ha szeretteinek szüksége van rá. Mindebből következik, hogy a szerelméért bármire hajlandó. Nem szereti a kudarcokat, a nehéz időkben is fáradhatatlanul küzd a párkapcsolatáért.

A Skorpió minden erejét beveti

A Skorpió csordultig van szeretettel. Nehéz őt meghódítani, és elnyerni a bizalmát, de ha ez sikerül, mindent belead a párkapcsolatába. Minden erejével védi és építgeti azt, konfliktus esetén pedig azon van, hogy rendbe hozza a problémákat. Az egyik legragaszkodóbb és legszenvedélyesebb csillagjegy, aki igazán nagy harcos. Bármit megtenne a szerelméért.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top