Horoszkóp

Ennek a három csillagjegynek nem való a házasság

Ők azok, akik jobban elvannak magukban, esetleg képtelenek megbocsátani.

Túlzottan maguknak valók, vagy inkább olyanok, mint a szélnek eresztett lufi, esetleg túlságosan nagy a szabadságigényük? Diamonds, a Caféblog bloggere megmutatja nektek, melyik az a három csillagjegy, akinek nem biztos, hogy kell a házasság.

KOS

A Kosok tökéletesen működnek egy hosszú távú házasságban, párkapcsolatban egészen addig, amíg nem éri őket valami óriási csalódás. Mert ők képtelenek megbocsátani, képtelenek napirendre térni a sérelem kapcsán. Ha mégis összejössz egy Kos csillagjegyűvel, akkor szeresd őt, tiszteld őt, becsüld meg őt és éreztesd is ezt vele – és soha ne bántsd meg őt a tetteiddel, szavaiddal, mert úgy dob ki, hogy a lábad sem éri a talajt.

IKREK

Ahogyan a felvezetőben írtam, rájuk illik az a jelző, miszerint ők igazán olyanok, mint a szélnek eresztett lufi. Csapongnak ide-oda, életük a szerelem és az, hogy szeressék őket, éppen ezért máris nem izgalmas számukra egy párkapcsolat, amiben nem érzik a rajongást. És olyankor bizony ők már nem feltétlenül hűségesek. Ha Ikrek csillagjegyű a párod, vedd fel a ritmusát, kövesd az életszeretetét, azt, hogy ő nagyon szeret a középpontban lenni, de olykor legyél te a nyugalom szobra, aki mellett ő is megpihenhet és lenyugodhat. A mottó: ha megzabolázod őt, nem veszíted el.

A harmadik csillagjegyet Diamonds Caféblog oldalán olvashatod.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top