nlc.hu
Horoszkóp

Gazdagon házasodó csillagjegyek

Csillagjegyek, akik gazdag házastársat fognak ki

Nem a pénz számít nekik, egyszerűen csak úgy alakul, hogy életük szerelme átlag feletti anyagi háttérrel rendelkezik. Persze, ha már így van, nem bánkódnak.

Megvan az a jelenet a Kőgazdak ázsiaiakban, amikor Rachel Chu rájön, hogy élete szerelme nemcsak tehetős, hanem az egyik leggazdagabb szingapúri család sarja? A lánynak egészen addig a pillanatig fogalma sem volt kibe szeretett bele, amíg nem találta magát a repülőgép elsőosztályán. És miért sejtette volna? Nick Young abszolút úgy viselkedett, mintha ő is tanári fizetésből élne. Bár a pénz Nick környezete (és nem a fiú személye) miatt kisebb akadályt gördített a szerelmesek elé, mégis úgy döntöttek: együtt élik le az életüket.

Kőgazdag ázsiaiak

Jelenet a Kőgazdag ázsiaiakból (Fotó: RTL Sajtóklub)

Valahogy így képzeljük el az alábbi csillagjegyek szerelmi életét is. Ők azok, akik véletlenül luxuskörülmények közé keveredtek, hiszen egy gazdag emberrel hozta őket össze a sors. Nézd meg, kiknek van megírva a csillagokban, hogy vagyonos házastársat találnak maguknak!

Bika

Chernek az édesanyja egyszer azt mondta: „Kislányom, egy nap meg kellene állapodnod és férjhez menned egy gazdag emberhez.” Mi volt erre az énekesnő válasza? „Anya, én vagyok a gazdag ember.” Nagyjából ilyen mentalitással éli az életét a Bika, aki elsősorban a saját maga lábán szeretne megállni. És talán éppen ezért vonzza be a stabil pénzügyi hátterű partnert. Meg hát persze végül ő maga is sikeres lesz.

Rák

A Rák ha nem is tudatosan, de keresi azt az embert, akitől a házasságában nemcsak szerelmet, de anyagi biztonságot is kap. Mélyen legbelül ugyanis nagy családot szeretne, és azt akarja, hogy mindenből a lehető legjobbat biztosíthassa a gyerekeinek. Kényelmes, tágas házat, a világ felfedezésének élményét és a minőségi oktatást. Ezek pedig ha tetszik, ha nem, pénzbe kerülnek. A kutatás eredményt hoz a Ráknak, aki meg is érdemli a maximumot.

Oroszlán

Mivel az Oroszlán egyszerűen él-hal a reflektorfényért, ösztönösen olyan helyekre jár (még ha nem is mindig engedheti meg magának), ahol a luxus alapkövetelmény. De csak mert tudja, hogy tökéletesen illik a hely összképébe. Így kizárólag olyanok kapnak lehetőséget az Oroszlán meghódítására, akik egy bizonyos anyagi szint felett keresnek. És valljuk be, a kevésbé tehetősek nem is bírnának egy Oroszlánnal: egy ilyen lehengerlő személyiséget el akarsz halmozni ajándékokkal, extravagáns élményekkel. A jövendőbeli hitvese pedig meg is engedheti mindezt magának.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top