nlc.hu
Sztárok

Cher és 40 évvel fiatalabb szerelme

A 77 éves Cher elárulta, milyen a 40 évvel fiatalabb pasijával lenni

Az énekesnő tud egy-két dolgot a randizásról, hiszen híresen sok románc van a háta mögött. Most elárulta, hogyan kerülte el, hogy összetörjék a szívét.

Amelia Dimoldenberg YouTube-interjúsorozatának, a Chicken Shop Date-nek egyik epizódjában Cher elárulta, szerinte hogyan kerülte el, hogy összetörjön a szíve. „Aranyos vagyok” – mondta mosolyogva az Oscar-díjas színésznő.

Cher korábban 1964 és 1975 között Sonny Bono, majd 1975 és 1979 között az Allman Brothers Band zenésze, Gregg Allman felesége volt. Annak ellenére, hogy a múltban olyan sztárokkal randevúzott, mint Tom Cruise és Richie Sambora, Cher úgy véli, elég szerencsés volt a szívfájdalmak terén.

„Nem sokszor törték össze a szívemet” – magyarázta Cher. – „Szinte egyszer sem.” Amikor pedig arról kérdezte Amelia, hogy mit tanácsolna a mai nőknek, annyit mondott a színésznő sejtelmesen, hogy „Menjetek el egy fiatalabb férfival.” 

Forrás: Getty Images

Cher (Forrás: Getty Images)

Cher pontosan ezt teszi, hiszen jelenleg a 37 éves Alexander Edwards énekessel randizik, aki kereken 40 évvel fiatalabb nála. A párt először 2022 novemberében látták együtt kézen fogva, a People beszámolója szerint.

„Elindultam Svájcba, és ő azt írta nekem: »Hová mész? Mondtam, hogy »Svájcba megyek. Kicsit fáradt vagyok«, mire ő azt írta nekem, hogy »Hát, pihenj egy kicsit, babyyy«, három y-nal – mesélte Cher a Dimoldenbergnek. – Erre én: »Nem ismer engem eléggé ahhoz, hogy három y-t írjon a bébihez.« Eléggé ki voltam akadva. Aztán elkezdtünk sms-ezni.” Az énekesnő eleinte küzdött a szerelem ellen, mert túl öregnek érezte magát a férfihoz, de aztán nem tudott neki ellenállni.

A podcast nem az első alkalom volt, hogy Cher arról nyilatkozott, hogy a fiatalabb férfiak jobban illenek az ő erős énjéhez. Tavaly a The Kelly Clarkson Show-ban való szereplése során azt mondta: „Ha nem találkoztam volna fiatalabb férfiakkal az életemben, soha nem randiztam volna, mert az idősebb férfiak egyszerűen nem nagyon kedvelnek engem. Volt néhány pasim, akik nagyjából az én korom körül mozogtak, de valamiért nem tetszettem nekik.”

Cher elmondta azt is, hogy ő nem adja fel a személyiségét senkiért. Miközben azzal viccelődött, hogy az Edwards-szal való kapcsolata „nevetségesnek tűnhet”, hozzátette: „a való életben mesés.”

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top