nlc.hu
Család

40 évvel fiatalabb zenei producert szeret Cher

40 évvel fiatalabb zenei producert szeret Cher

Hosszú találgatás után maga az énekesnő vallotta be, hogy van valakije.

Hetek óta találgatnak a bulvárlapok, hogy vajon ki lehet a 76 éves Cher új szerelme. Az énekesnő és párja egy ideig titkolták a kapcsolatukat, a napokban azonban bevallották, hogy menthetetlenül egymásba szerettek – írja a Unilad.

Cher és Alexander Edwards

Fotó: Getty Images

Cher párja pedig nem más, mint a 36 éves Alexander Edwards, aki szintén a szakmában tevékenykedik, ugyanis zenei producer. A világsztár elárulta, a párja királynőként gondoskodik róla és nagyon boldogok együtt. Cher már be is mutatta a családjának a férfit és hozzátette, a szerelem nem ismeri a számokat. 

Úgy tűnik, a rajongók azonban aggódnak a románc miatt, sokak szerint Edwards csak kihasználja az énekesnő hírnevét és hamarosan le fog lépni. 

Alexander Edwardsot egyébként sokan ismerik a szakmában, hiszen amellett, hogy producerként dolgozik, több dalt is kiadott az évek alatt. Sokaknak pedig onnan lehet ismerős, hogy ő Amber Rose (Wiz Khalifa első felesége) második gyermekének az apja. Kicsi a világ!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top