nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a házasság

5 csillagjegy, aki komolyan gondolja a házasságot

Keressük a tökéletes párt, akivel eltölthetjük az életünk hátralevő részét, a következő csillagjegyekkel erre komoly esélyünk lehet.

Olyan párt keres mindenki, aki iránt nemcsak tűzre lobbanhat a kapcsolat elején, hanem aki mellett akár évtizedeket is eltölthet csendes szeretetben. A tökéletes párkapcsolat nem létezik, így nem is lehet elvárni egyetlen embertől, hogy majd elhozza a felhőtlen boldogságot az életedbe, de azért a következő öt csillagjeggyel elég nagy esély van arra, hogy komoly kapcsolat és hosszú házasság legyen a szerelemből.

Skorpió

A Skorpió csillagjegyű ember hűséges és maximálisan lojális, ha arról van szó, hogy bizonyítania kell az elköteleződését a párkapcsolatban. Ő lesz az, aki minden körülmények között kiáll melletted, és kicsit sem fél attól, hogy örökre igent mondjon neked. Csodálatos, életre szóló partner lesz, aki minden erőfeszítés nélkül kitart a házasság és a párja mellett jóban-rosszban.

Rák

A Rák csillagjegy tele van melegséggel, az otthonteremtés és az intimitás bajnoka. Ha elkötelezi magát a párkapcsolat mellett, akkor biztos, hogy a biztonságra fog törekedni, és meg akarja adni neked is azt az érzést, hogy lehetsz önmagad vele minden körülmények között. A családalapításhoz tökéletes jelölt a Rák, mert nem okoz neki problémát hosszú távon gondolkodni és a szeretteit az első helyre tenni az életében.

Csillagjegyek, akiknek való a házasság

Ezek a csillagjegyek jó házastársak lesznek (Kép: Unsplash)

Mérleg

A Mérleg csillagjegyű ember általában elég romantikus alkat, akinek ráadásul remek humora is van, ez pedig megadja a tökéletes kombinációt ahhoz, hogy a párkapcsolatban lobogjon a tűz, és közben ne bukkanjon fel az unalom. A spontaneitás és impulzivitás talán elsőre ijesztőnek tűnhet, de ne aggódj, ha rátalál az igazira, akkor habozás nélkül elkötelezi magát mellette. Igaz, hogy talán kicsivel több ideig keresi a párját, mint a többi csillagjegy, de ha megtalálja, nem ereszti el, számíthatsz rá a házasságban.

Halak

A Halak az a csillagjegy, akit csak szeretni lehet, annyira lágyszívű és kedves. Hajlamos arra, hogy kerülje a konfliktust és nem szívesen veszekszik, mert számára a csend, nyugalom és béke prioritást élveznek. Lehet, hogy ez a tulajdonsága kicsit megnehezíti vele a kommunikációt egy kapcsolatban, de ha egy biztos pontot akarsz, egy olyan partnerre vágysz, akire számíthatsz, akkor a Halak lesz a legjobb választás. Vele egy stabil és biztos alapokon nyugvó házasság vár rád.

Ikrek

Az Ikrek csordultig van érzelemmel és kedvességgel, ha pedig megtalálja a nagy szerelmet, akkor minden energiájával és figyelmével azon lesz, hogy működjön a kapcsolat. A szerettei iránt erős a lojalitás az Ikrekben, megbízható és hűséges típus, aki egy életre szórakoztató partner, legjobb barát és csodás szerető lesz a házasságban.

A boldog párkapcsolat titka:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top