Horoszkóp

Ez a 4 dolog kell a boldog párkapcsolathoz

A valódi szerelem, a boldog párkapcsolat nem létezhet, ha hiányoznak belőle ezek az értékek. Ha nincs meg közöttetek ez a négy dolog, és úgy érzed, remény sincs rá, hogy megtaláljátok mindezt, akkor könnyen lehet, máris elúszott a szerelmetek. Milyen négy érték kell a boldog párkapcsolathoz? Íme, a részletek.

Mindenki romantikus és mindent elsöprő szerelemről álmodik. És mindenki meg szeretné élni  legalább egyszer ezeket a csodás érzéseket. Talán ezért lehet, hogy mai világunkban látványosan nő a válások száma. Sokan azt gondolják, tovább kell lépniük egy újabb és ígéretesebbnek tűnő kapcsolat felé. A szerelem bámulatos érzés, mégsem elegendő önmagában a boldogsághoz. Mi kell még vajon, hogy átélhesd az igazán boldogító, szívet, lelket melengető érzéseket? Erre a négy dologra vagy értékre mindenképpen.

1. A boldog párkapcsolathoz bizalom kell

Amikor összeköltözöl a pároddal, hittel, bizalommal teszed. Nem létezik más emberi kapcsolat, amely annyira intim és közeli lenne, mint a párodhoz fűződő szálak. Éppen ezért bizalom nélkül nem létezhet szerelem, a folytonos kételkedés és gyanakvás megöli a legmélyebb érzéseket is. Ha nincs meg benned a párod iránti bizalom, nem számíthatsz igaz szeretetre és igazi párkapcsolatra sem.

2. Tisztelet nélkül nem létezhet valódi párkapcsolat

Mennyire értékeled vajon a párodat? Mennyire tudsz felnézni rá? Ezek ugyanis fontos kérdések ahhoz, hogy eldönthesd, tényleg kellően tiszteled-e őt. És persze mindez fordítva, párod részéről is ugyanennyire érvényes. A lenéző, becsmérlő szavak, a megcsalás, a be nem tartott ígéretek mind-mind a tisztelet hiányáról árulkodnak. Márpedig az ilyen jellegű mérgező környezet gyorsan tönkreteszi a legszebben induló párkapcsolatot is. Tisztelet nélkül nem létezhet valódi szeretet.

A boldog párkapcsolathoz ez a 4 dolog szükséges

3. A közös értékek is szükségesek a boldog párkapcsolathoz

Párodtól különbözhetsz a neveltetésedben, az iskolázottságodba, a legfontosabbnak tartott erkölcsi és morális értékekben. Eltérhet a vallásotok, de még a kultúrátok is, nem beszélve az életkorról. Könnyen lehet, te a macskákhoz, párod a kutyákhoz vonzódik. Az élet számtalan pontján különbözhet az ízlésetek. A boldog párkapcsolat egyik fontos összetevője ugyanakkor, hogy közös értékekkel rendelkeztek. Szívesen töltitek együtt az időt, szívesen sportoltok, hasonló a zenei vagy a filmes ízlésetek, és még lehetne a példákat hosszasan sorolni. Ha nincs semmi, amiben hasonlítanátok, amiben közös pontot találnátok, a kapcsolatnak nem lesz jövője. 

4. A közös célok erősítik a boldog párkapcsolatot

A párkapcsolatban találnotok kell olyan közös célt, amely mindkettőtöket erősít, és mindkettőtöknek kihívást jelent. Az életetek ugyanabba az irányba halad, közös cél lebeg előttetek. Lehet ez bármi, a lényeg, hogy összetartson benneteket, mert mindketten ugyanúgy dolgoztok a megvalósulásért. A párkapcsolatot erősíti és boldoggá teszi, ha közösen valósítjátok meg a legszebb célokat.

(via psychics universe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top