Horoszkóp

Ez az esküvői dal illik leginkább a csillagjegyekhez

Minden menyasszony tökéletesnek álmodja az esküvőjét, kezdve a ruhától a dekoráción át a tortáig. Persze a nyitótánc és annak zenéje is nélkülözhetetlen „kellék”. Melyik dal illik leginkább a csillagjegyekhez? A horoszkóp szerint ezek. Hallgass bele, és máris táncra perdülsz – akkor is, ha az esküvődet szervezed, és akkor is, ha már kimondtad a boldogító igent.

A „Mi legyen a bevonulószám?” után a legtöbb fejtörést a „Mi legyen a nyitótánc zenéje?” okozza a jegyespárnak. A nyitótánc ugyanis az esküvő egyik legromantikusabb és meghatóbb pillanata, persze csak akkor, ha jól választják meg a zenét. Lássuk, milyen esküvői dal illik leginkább csillagjegyekhez!

Ezeket a gyönyörű dalokat választanák az esküvőre a csillagjegyek (iStock)

Kos

Al Green: Let’s Stay Together
Kos jegyűként nagyon sokat fáradozol, hogy párkapcsolatod jól működjön, s a nagy napot is egészen különlegesre tervezed. Ezzel a dallal szeretnéd párodnak kifejezni, hogy számodra nem létezik senki más, s milyen őrülten szereted őt, mennyire értékeled, és milyen hálás vagy, amiért összeköti veled az életét.

Bika

Michael Bolton: When A Man Loves A Woman
Bika jegyűként számos alkalommal táncoltál már erre az örökzöld dalra – melynek eredeti előadója Percy Sledge –, s az esküvőd nyitótáncához is remek választás. Lassú, gyengéd, érzéki, kifejezi azokat az erős érzelmeket, amelyeket a párod iránt érzel. A dal tökéletesen illik hozzád, hiszen mindent megteszel a társadért, s ez kölcsönös.

Ikrek

Eric Clapton: Wonderful Tonight
Örökzöld dalt választasz nyitótáncra, s a csodás zenét mintha egyenesen neked írta volna Eric Clapton, hiszen tökéletesen kifejezi a szerelmi történetedet. Ikrek jegyűként talán nem is csak egyszer táncolsz erre az esküvőd napján, hiszen annyira érzéki és romantikus…

Rák

Adele: One And Only
A csodálatos énekesnő, Adele dalát szinte nektek írták, hiszen kiválóan érzékelteti a pároddal együtt megtett utat. Rák jegyűként kifejezetten hozzád illik, hiszen ahogyan a szöveg is mondja, te vagy a szíve választottja, s rajtad kívül senki más iránt nem érzett így. Együtt szembe tudtok szállni bármilyen problémával, s a tündérmese mámora nem múlik el.

Oroszlán

Roxette: It Must Have Been Love
A Micsoda nő! betétdala átható, ám ugyanakkor érzéki zene, mely remekül kifejezi az érzéseidet is, hogy mennyire szereted a párodat, és persze azt is, hogy Oroszlán jegyűként örökké mellette leszel, támogatod, segíted őt. Csodás választás az esküvőre.

Szűz

James Arthur: Say You Won’t Let Go
Csodálatosan szép és nagyon különleges dal ez, hiszen sebezhetőnek, érzékenynek, ám ugyanakkor boldognak is érzed magad egyszerre nemcsak a hallgatásakor, hanem alapból is. Tele van őszinte érzelemmel, s ennél jobban nem mutathatnád ki szerelmedet a párod felé. Megható esküvői zene, mely Szűz jegyűként tökéletesen hozzád illik.

Mérleg

Elvis Presley: Can’t Help Falling In Love
Odavagy a lassú számokért, s ez a dal tökéletes az esküvődhöz: az igaz szerelemről szól, illetve hogy csak egyetlen személy iránt érezheted ezt a mindent elsöprő érzést. Mérleg jegyűként Elvis Presley talán leggyönyörűbb dallamával kifejezheted a párodnak, milyen sokat jelent számodra, és mennyire boldog vagy, hogy összekötheted vele az életedet. Megunhatatlan.

Skorpió

Celine Dion: Because You Loved Me
Skorpió jegyűként igazán romantikus és érzéki dal illik hozzád, lassú, tele érzelmekkel, ám nem nélkülözi a komoly mondanivalót sem. A párod odáig lesz érte, különlegesnek érzi majd magát, s tudja, hogy a legjobb választás, hogy veled élheti le az életét. Mindketten megkönnyezitek az esküvőn.

Nyilas

Kelly Clarkson: It is A Moment Like This
Nyilas jegyűként hozzád is romantikus és szívhez szóló dal illik az esküvőd napján, amely különlegessége miatt nagyon népszerű, és gyakran hangzik el az esküvői nyitótáncoknál. Az igaz szerelem megtalálásáról szól, s talán másokat is erre ösztönöz… Kétségtelenül nagyon inspiráló és érzéki dal.

Bak

Ed Sheeran: Perfect
Meglehetősen friss ez a dal, ám senkit sem hagy érzéketlenül. Az igaz szerelemről szól, amely jóval korábban kezdődött, mint hogy tudtad volna, mit is jelent az. Bak jegyűként bizonyára a legboldogabb embernek érzed magad ebben a pillanatban, ám ne felejtsd el, a szerelmet mindig életben kell tartani. Tökéletes választás.

Vízöntő

Bruno Mars: The Way You Are
Vízöntő jegyűként ezzel a szokatlannak tűnő, de annál nagyszerűbb dallal egészen biztosan arra emlékezteted a szerelmedet, hogy úgy tökéletes, ahogy van, s teljes egészében elfogadod, az összes hibájával és erényével együtt. Jól is teszed, a házasság is többé-kevésbé erről szól.

Halak

Joe Cocker: You Are So Beautiful
Ezt a dalt hallva párod egészen biztosan különlegesnek és egyedinek érzi majd magát, szinte megszédíted a dallamból és a szövegből áradó mély érzelemmel. Halak jegyűként tőled sem állnak távol az őszinte érzések. Nos, ez az esküvői dal könnyeket csal a szemetekbe, örök élmény és emlék marad mindkettőtöknek.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top