Horoszkóp

Ilyen a tökéletes nászút a csillagjegyek szerint

Milyen nászútról álmodoznak a csillagjegyek? A horoszkópból fény derül a vágyakra. Ha még az esküvőd előtt állsz, érdemes megnézned, párod hová utazna el, mivel töltené a mézesheteket a legszívesebben. Ha pedig kimondtad már a boldogító igent, attól még elmehettek egy újabb nászútra is, nem igaz?

Ha épp az esküvődet tervezed, valójában számtalan lehetőség közül válogathatsz, hogy felejthetetlenné tedd a nagy eseményt, majd a nászutat, hiszen messzi földekre látogathatsz el, ókori civilizációkat fedezhetsz fel, paradicsomi szigetekre vezethet az utad, vagy rendkívüli kalandokban próbálhatod ki magadat. Kérdés persze, hogy ezek az álmok mennyire passzolnak a személyiségedhez, illetve a párod vágyaihoz. A hezitálóknak érdemes egy pillantást vetniük a horoszkópjukra, s kiderül, milyen nászút rejlik a csillagokban.

Kos: Kalandtúra Peruban

A Kos imádja a kalandot. Tele van energiával és lelkesedéssel, mindig kész arra, hogy a végletekig elmenjen. Imádná a perui Machu Picchura vezető kalandtúrát, az ott eléje táruló panoráma pedig bőven kárpótolja minden erőfeszítéséért. Nem mellesleg az élmény örökre szóló és felejthetetlen.

A Kos Peruban töltené a nászutat (iStock)

Bika: Romantika és romantika

A Bika valósággal rajong a romantikáért, így nem kérdés, hogy nászútja Párizsba, a szerelem városába kalauzolja el. Ennél romantikusabb helyet elképzelni sem tud, s ahogy a párizsi éjszakák megtelnek zenével, ínyencséggel és az Eiffel torony látványával, a hűsége, az odaadása is felszínre tör.

A Bika párizsi romantikára vágyik (iStock)

Ikrek: Minden az éjszakai életről szól…

Az Ikrek odavan az éjszakai életért, a pörgésért, a vidámságért, ezért a floridai Miami remek választás a nászútja célpontjául. A világ legklasszabb lokáljaiban szemezgethet a legkülönfélébb koktélok között, miközben nappal a leggyönyörűbb homokos strandokon süttetheti a hasát a szerelmével együtt.

Az Ikrek Miamiban pörögne (iStock)

Rák: Vidéki nyugalom

A Rák számára a nyugodt, vidéki környezet – ami azért nincs annyira elzárva a világ zajától sem – tökéletes helyszín a mézeshetekre. Ilyen lehet a thaiföldi Phuket szigete, de a Balaton-felvidék apró falvacskáiban is megtalálja a számára fontos kényelmet, miközben kedvére kirándulhat, úszhat, hódolhat a gasztronómiai élvezeteknek.

A Rák Phuket szigetén áztatná magát (iStock)

Oroszlán: Királyi élmény

Az Oroszlán imád a középpontban lenni, s ebből a nászútján sem enged. Olyan helyre vágyik, ahol királyi módon kiszolgálják. Ilyen helyszín lehet az Indonéziában található Bali, az istenek szigete. Kedvére választhat a dzsungel közepén vagy a tengerpart mellett található szállodák között, ahol valódi paradicsomban érezheti magát, és lesik minden kívánságát.

Az Oroszlán királyi élményeket él meg Balin (iStock)

Szűz: A kultúra és a művészetek nyomában

Az elemzői vénával megáldott, a részletekre olyannyira odafigyelő Szűz számára a művészetet és kultúrát árasztó helyszín a legmegfelelőbb úti cél a nászútra. Az olaszországi Firenze nagyszerű választás, hiszen számtalan múzeum, lélegzetelállító építészeti alkotások várják, miközben az olasz gasztronómia remekeit is megízlelheti.

A Szűz a kultúrának hódol Firenzében (iStock)

Mérleg: Élményekkel telített

A Mérleg jegyet ugyan néha vonzza a semmittevés, de a tengerparti pihenés az unalommal érne fel számára. Olyan helyre kell mennie, ahol percenként érik új ingerek, mindig történik valami. Lehet jobb hely New Yorknál? Betondzsungel, ahol az álmok valóra válnak, üzletek garmadája, múzeumok, parkok, szórakozóhelyek, világhírű éttermek, semmihez sem hasonlítható éjszakai élet, a Broadway, hogy csak pár okot említsünk.

A Mérleget elvarázsolja New York nyüzsgése (iStock)

Skorpió: Érdekesség és rejtély

A Skorpió számára semmi sem unalmasabb, mint olyan helyre menni, ahol már járt, olyan dolgokat csinálni, amit már kipróbált. Ő ugyanis nagyon kíváncsi, hogy milyen titokzatos helyeket rejt még a világ. Japán tökéletes választás a nászúthoz: új kultúra, rejtélyek, tradíció, kultúra, csupa olyan dolog, amire a lelke mélyén igazán vágyik.

A Skorpió Japánban kutatja a rejtélyeket (iStock)

Nyilas: Minden a felfedezésről szól

A Nyilas minden pillanatot felhasznál az új megismerésére, így érthető, ha a mézesheteket is ennek szenteli. Érdekes helyszínt jelenthet Izland a maga számtalan tevékenységével, kezdve a bálnanézéstől a túrázásig, a lélegzetelállító természeti csodáival, no és persze a kihagyhatatlan sarki fénnyel. Itt valóban mindent megtalál, ami örök élményül szolgálhat.

A Nyilast elvarázsolja az északi fény a nászútján (iStock)

Bak: Napfény és szórakozás

Bár a Bak a tél kellős közepén született, imádja a napfényes és vidám helyszíneket. S miután romantikus alkat, a Karib-tenger szigetei remekül beleillenek a képbe. Nászútja során nagyszerűen pihenhet, élvezheti a napsütést, miközben olyan kisebb kalandokat is átélhet, mint a búvárkodás avagy a kajakozás.

A Bak a Karib-tengeren búvárkodik (iStock)

Vízöntő: Lelki kapcsolat

A Vízöntő önzetlen, képzeletekben gazdag természetéhez kiválóan illik India, egy teljesen más, misztikus és spirituális világ. Lenyűgözi a Tádzs Mahal, a síremlék-építészeti remekmű, s magával ragadja az ország semmihez sem hasonlítható lüktető, mégis nagyon spirituális atmoszférája.

A Vízöntő felfedezi Indiát a nászútján (iStock)

Halak: Irány a tengerpart!

A Halak jegynek szüksége van a vízre, ezért mi más lehetne nászútja célpontja, mint a csodálatos Hawaii? Élvezheti a romantikus naplementéket a vízparton, pihenhet, vagy helikopterrel felfedezheti a szigetországot. Ennél békésebb és nyugodtabb helyszín nem is kell neki.

A Halak Hawaii-ra vágyik (iStock)

(via culture astrology) Kiemelt fotó: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top