Horoszkóp

llyen menyasszonyi ruha illik hozzád a horoszkóp szerint

Ki ne vágyna rá, hogy élete legszebb ruhájába bújhasson, és királynőnek érezhesse magát az esküvőjén? Összeállításunkban bámulatosan szép menyasszonyi ruhákat nézegethetsz, nem mellesleg azt is megtudhatod, vajon milyen ruhaköltemény áll a legközelebb a személyiségedhez. A horoszkóp bemutatja valamennyi csillagjegy álomruháját. Ha már kimondtad a boldogító igent, akkor is érdemes megnézned a gyönyörű fotókat, ha még előtte állsz, akkor pláne javasoljuk, hiszen a ruhaválasztásban is segíthet. Nos, milyen menyasszonyi ruha illik hozzád a leginkább? A horoszkópból megtudhatod.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként kiváló vezetői és szervezői adottságokkal rendelkezel. Ha még az esküvőd előtt állsz, akkor is pontosan tudod, mit és hogyan szeretnél majd. A letisztult vonalak, az elegancia híve vagy. Sosem választanál habos-babos csili-vili ruhát, mert az csöppet sem illik határozott, céltudatos személyiségedhez. Olyan menyasszonyi ruhát választasz, amelyik amellett, hogy káprázatosan szép, és megmutatja csodás vonalaidat, kényelmesen viselhető, és a táncban sem akadályoz.

kos csillagjegy menyasszony esküvő horoszkóp

A Kos menyasszonyi ruhája elegáns és finom vonalú

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika az egyik legromantikusabb és legérzékibb csillagjegy. Varázslatos esküvőről ábrándozol már kislánykorodtól fogva. Hogy a ruhád is a legromantikusabb lesz, az csöppet sem kétséges, ahogyan az sem, hogy bámulatosan mutatsz majd egy fűzős fazonban. Nálad az ízléshez luxus is társul, ezért egészen biztosan a legfinomabb anyagok és stílus közül választasz. Sosem tévedsz, jól ismered a lehetőségeidet. Kétségtelenül csodaszép menyasszony leszel.

bika csillagjegy romantika horoszkóp esküvő

Romantikus a Bika esküvője és persze a ruhája is

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként könnyed, nyitott és nagyon társaságkedvelő típus vagy. Az esküvőd újabb lehetőség, hogy a barátaiddal, a szeretteiddel ünnepelhess. Az is biztos, az egyik legvidámabb és leglazább buli lesz a tiéd. Szereted a függetlenséget, a szabadságot, trendi menyasszonyi ruhád is pontosan ezt tükrözi. A mindennapokban szívesen hordasz minit, miért ne tehetnéd ugyanezt a nagy napon is? Nem akarsz a ruhádtól függeni, ezért is választod az egyszerűséget – legalábbis látszólag.

ikrek csillagjegy menyasszonyi ruha horoszkóp

Az Ikrek a könnyedség, a lazaság híve

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként a legérzelmesebb és legromantikusabb csillagjegyek közé tartozol. A párkapcsolat, a család számodra különleges értéket képvisel. A legszebb és legemlékezetesebb nap előtt állsz. Az is szinte biztos, hogy megható és könnyes pillanatokban lesz majd részed. Nagyon szereted a csipkét, ezért a menyasszonyi ruhád is romantikusan csipkés lesz. Ízlésed, stílusérzéked finom, tudod, milyen forma áll a legjobban, milyen vonalú ruha emeli ki az alakodat a leginkább.

rák csillagjegy esküvő horoszkóp

Csupa csipke a Rák menyasszonyi ruhája

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként ezen a napon elemedben érezheted magad. Végre valódi királynő lehetsz, és persze a menyasszonyi ruhád is királynőhöz illő lesz majd. Meg is teszel mindent, hogy az esküvőd olyan pompázatos legyen, amilyennek elképzeled. Ezen a napon mindenki téged csodál, téged rajong körbe. Ugye, mindig is erre a megkülönböztető figyelemre vágytál? Kár, hogy csupán egyetlen napig tart a buli. Vigasztaljon, hogy a fotókat újra és újra megnézheted és a barátaidnak is megmutathatod.

oroszlán csillagjegy menyasszony horoszkóp

Az Oroszlán királynő lesz az esküvőjén

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz a részletek híve. Egészen biztosan mindent alaposan átgondolsz, egyetlen részletről sem feledkezel meg. A menyasszonyi ruhád tökéletes lesz, hiszen ízlésed hibátlan, a választásban sem nyúlsz mellé. A klasszikus eleganciát kedveled, a természetesség híve vagy, szerinted a részletek az egyszerűségben rejlenek. A feltűnést nem kedveled, persze az esküvődön így is rajtad áll majd a világ – de legalábbis a násznép – szeme.

szűz csillagjegy esküvő horoszkóp

A Szűz a klasszikus vonalakat kedveli

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg bámulatosan nőies csillagjegy. A szépség, a romantika, az elegancia és a stílus hozzád is nagyon közel áll. Egészen biztosan a legnőiesebb ruhát választod, amely inkább visszafogott, mégis romantikus és gyönyörű. Nagyon szereted az apró virágokat, a finom csipkéket, és a fátyol sem maradhat el. A párkapcsolat számodra is különleges jelentőséggel bír, amikor az oltár elé állsz, a házasságot mindennél komolyabban gondolod.

mérleg esküvő menyasszonyi ruha horoszkóp

A Mérleg a legnőiesebb csillagjegy

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió kétségtelenül a legszexibb csillagjegy. Merész és szenvedélyes típusodnak köszönhetően a ruhaválasztásban sem leszel szégyenlős és visszafogott. Nem baj, ha mélyen dekoltált, az sem, ha átsejlik az anyag, életed legizgalmasabb napján jöhet minden, ami szexi, érzéki és lélegzetelállító. Az biztos, téged nem lehet majd nem észrevenni, sőt inkább nem rád figyelni lesz nehéz. Csak az egybegyűltek, no meg az atya nehogy elpiruljanak, amikor az oltár elé lépsz.

skorpió csillagjegy esküvő horoszkóp

A Skorpió a legszexibb csillagjegy és menyasszony

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas szabad lélek, imád utazni. Az is biztos, az esküvőd nem lesz szokványos, mert a megszokott – legalábbis szerinted – unalmas. Igazad van, az esküvő valóban kettőtökről szól. Te utazni szeretnél, és nem csak a nászútra. Tengerparti, naplementés esküvőre vágysz, amikor a boldogító igen után mezítláb sétálhatsz a hűsítő vízben. Persze nem akarsz a ruhakölcsönzők rémálma lenni, ezért ideillő menyasszonyi ruhát választasz. Viseleted könnyű, pántos és laza.

nyilas horoszkóp esküvő menyasszony

A Nyilas tengerparton képzeli el az esküvőjét

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak tiszteli és követi a hagyományokat. Stílusod visszafogott, kimért eleganciáról árulkodik. Fölöslegesnek tartod, hogy túlzottan sok pénzt fordíts a menyasszonyi ruhára, nálad az is előfordulhat, hogy édesanyád vagy nagymamád ruháját viseled az esküvődön. Te vagy rá az élő bizonyíték, nincs szükség ahhoz óriási felhajtásra és luxusra, hogy életed legszebb napja igazán emlékezetes maradjon.

bak menyasszony horoszkóp

A Bak a hagyományokat követi az esküvőjén is

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő különc, és biztosan nem áll be a sorba. Persze, ez nem jelenti, hogy az oltár elé sem szeretne lépni. A szertartásban és a menyasszonyi ruha választásában újít. A boldogító igent valahol szabadtérben, és nem a házasságkötő teremben mondja ki, a ruhája színében is eltér a megszokottól. Jöhet bármi a fehéret kivéve, mert attól kiveri a víz. Az ő esküvője valóban egyedi és különleges lesz. Épp, mint ő.

vízöntő csillagjegy menyasszony esküvő horoszkóp

A Vízöntő sosem választana fehér menyasszonyi ruhát

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak szintén a romantikus csillagjegyek táborát erősíti. Az sem kétséges, te vagy az a menyasszony, aki vintage esküvőt képzel el magának. Virágokban, finom és lágy színekben pompázik minden a szertartáson és a lakodalmon is. Az esküvőn szinte mesebeli hercegnőnek érezheted magad, mindent gondosan megszervezel, sőt fantáziádnak és kézügyességednek köszönhetően még a dekorációt is magad készíted el. Hogy tökéletes lesz? Kétségtelen.

halak esküvő horoszkóp

A Halak vintage esküvőt álmodott magának

(via the talko) Fotók: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top