nlc.hu
Horoszkóp

Kapcsolat elől menekülő csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek akkor vetnek véget a párkapcsolatnak, amikor túl hétköznapinak érzik

Ha egy kapcsolat elkezd számukra túl kényelmessé és stabillá válni, akkor legyőzhetetlen késztetést éreznek arra, hogy szakítsanak, és odébbálljanak.

A legtöbb csillagjegy olyan különleges valakit keres, akivel együtt tudnak haladni az életben, de vannak olyanok is, akik inkább magányos farkasok, akiknek nem a szocializáció az erősségük.

széttépett fotó egy párról

Nem tudják elviselni a hétköznapi szerelmet
(Fotó: Getty Images)

Vízöntő

Vannak tervezgető típusok, olyanok, akiknek nem okoz gondot, ha egy tervhez kell tartaniuk magukat. Ők azok, akik élvezik a stabilitást, amit egy hosszú távú kapcsolat nyújt nekik. A Vízöntő azonban más, ugyanis ő nem szereti a kiszámíthatóságot. Jobban értékeli a kockázatokat, mert úgy vallja, a kockázatok lehetőségekhez és nagyobb jutalmakhoz vezetnek. Ha a kapcsolata túlságosan kiszámíthatóvá válik, hajlamos véget vetni annak.

Oroszlán

Az Oroszlán folyamatosan vadászik, hogy jobb kilátásokat és új utakat keressen a nagyobb sikerekhez az életben. Sokan közülük szerelmi életükre is úgy tekintenek, mint egy újabb esélyre, ami által kalandosabb lehet az életük. Szeretnek megismerni új embereket és új tapasztalatokat, amikor azonban egy stabil kapcsolat akadályozza a kacér természetüket, könnyen dönthetnek úgy, hogy véget vetnek annak. Az Oroszlánok számára kifejezetten fontos, hogy új ingerek érjék őket.

Nyilas

Ez a csillagjegy az élet minden területén az újdonságokat keresi. Amikor a dolgok stagnálnak, amikor az emberek túlságosan kényelmesek lesznek a kapcsolataikban, az frusztrálja a Nyilasokat. Ilyenkor új utakat keresnek, hogy izgalmassá tegyék az életüket: néha ez hűtlenséget is jelenthet a részükről. A problémák megbeszélése segíthet a helyzeten, de ha a Nyilas unatkozik, előbb-utóbb odébbáll.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top