nlc.hu
Horoszkóp

Figyelemre vágyó csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nem tudják elviselni, ha mellőzik őket – mindig elérik, hogy rájuk figyelj!

Biztos, hogy a te környezetedben is vannak olyanok, akiket egyszerűen képtelenség nem észrevenni - vagy azért, mert annyira szórakoztatóak, vagy azért, mert kiharcolják maguknak a figyelmet.

Náluk nem is kérdés: ha nem figyelnek rájuk, ha nem ők vannak a központban, akkor nem is érzik igazán fontosnak magukat. Pont ezért ezek a csillagjegyek sok mindent megtesznek, hogy rájuk irányuljon a reflektorfény.

Kos

A Kos csillagjegynek senki nem mondhatja meg, mit tegyen, magabiztos, ő az, aki nemcsak a szavak, hanem a tettek embere is. Olyan kisugárzása van, ami miatt óhatatlanul észreveszed, ha belép egy helyiségbe, és ezzel ő is tisztában van. Lehet, hogy a Kos stílusa néha nem a legkifogástalanabb, és nem mindig kellemes módon éri le azt, hogy figyelj rá, de az biztos, hogy nem marad észrevétlen.

Csillagjegyek, akik szeretnek a középpontban lenni

Muszáj, hogy mindenki rájuk figyeljen
(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikrek egész egyszerűen úgy gondolja, neki azért jár a figyelem, mert megérdemli. Ha egy Ikrek elkezd sztorizni, biztos, hogy vicces, izgalmas történetet ad elő, humorral fűszerezve. Mellé a gesztikulációk sem maradhatnak el, amitől igazán szórakoztató lesz az egész előadásmódja. Élvezi, ha középpontban lehet, így néha még egy kicsit ki is színezi a mondanivalóját.

Oroszlán

Az Oroszlán a figyelmet legalább olyan fontosnak tartja, mint a levegőt. Elvárják, hogy ha ő jelen van, ő legyen a leginkább központban, akkor is, ha ezért valójában semmit sem tesz. A teljes figyelmedet kívánja, de ha nem kapja meg, könnyen előfordulhat, hogy sértődött hallgatásba burkolózik vagy átmegy dráma királynőbe, és jelenetet rendez.

Nyilas

A Nyilasok személyiségüknél fogva is vonzzák a figyelmet. Ez a csillagjegy kifejezetten extrovertált, amolyan nagy dumás, és imádja, ha másokat megnevettethet. Mivel szereti a spontán, kalandos dolgokat, mindig lesz egy-egy jó sztori a tarsolyában, amit elmesélhet. Őt az élteti, ha sokan veszik körül és érdeklődve, lelkesedve reflektálnak a jelenlétére, amit vidám természete miatt gyakran átélhet.

via

Még több ezo!

4 csillagjegy páros, akik együtt öregszenek meg
Összeillesz a saját csillagjegyeddel egy párkapcsolatban?
4 csillagjegy ezért fél a szerelemtől

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top