Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek folyton drámáznak

Néhány csillagjegy hajlamos hatalmas drámát kreálni még a mások számára apróságnak tűnő dolgokból is. Ők azok, akik színpadra születtek, s persze a párkapcsolatukban is rendre bevetik ezt a képességüket. A horoszkópból kiderül, vajon te is a drámakirálynők egyike lehetnél-e...

Látványos kiborulások, érzelmi nagyjelenetek, színpadi előadásnak is beillő drámai monológok jellemzik ezeknek a csillagjegyeknek a mindennapjait. S bár hajlamosak néha túlzásokba esni, az is biztos, hogy számukra különösen fontos a társ, a szerelem, a biztos alapokon nyugvó párkapcsolat. Amellett, hogy időnként túlzottan felnagyíthatnak bizonyos dolgokat, párjukat mindennél jobban szeretik. Persze, nem mindenki viseli könnyen a drámakirálynők „nagyjeleneteit”, de azért akadnak csillagjegyek, akik valódi társra találnak bennük.

A Kos drámakirálynő

A drámát a Kos valójában nagyon is kedveli. Mindig mindenhol ott van, semmilyen izgalomból, újdonságból nem akar kimaradni. Nagyon fontos és különleges típusnak gondolja magát, amit persze rendre bizonyítani is próbál a többiek előtt. Vágyik a valódi szerelemre, s annak ellenére, hogy hajlamos a drámákra, s szívesen csinál a bolhából elefántot, a lelke mélyén egyáltalán nem akar olyan partnert, akivel folyton küzdenie, harcolnia kell. S bár mindig kiáll az igazáért, ő is nyugalmat, békét, őszinte szeretetet keres a párkapcsolatában.

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb drámakirálynők (fotó: Getty)

Az Ikrek drámakirálynő

Az Ikrek meglehetősen szélsőséges tud lenni. Nagyon kedves és lojális a szeretteihez, de jaj azoknak, akiket nem kedvel. Látványos kiborulásokra képes, s ő is valódi drámakirálynővé változik, amikor valami nem a kedve szerint történik. S ha a párja kifogásolja a viselkedését, könnyen felveszi a megközelíthetetlen jégkirálynő szerepét. Nem könnyű kijönni vele, amikor rossz napja van, de nagyon bájos és kedves, amikor igazán jól érzi magát a párkapcsolatban. Hajlamos persze túl nagy jelentőséget tulajdonítani az apróságoknak is, de ezt a pozitív oldala mindig ellensúlyozza.

Az Oroszlán drámakirálynő

Az Oroszlán született drámakirálynő. Nemcsak imádja, amikor a figyelem rá irányul, de meg is tesz érte mindent, hogy „felejthetetlen” maradjon a többiek szemében. Látványos gesztusokkal hívja fel magára a figyelmet, meglehetően kritikus megjegyzéseit pedig senki sem felejti el. Saját magát mindig tökéletesnek állítja be, s ő az, aki bármit megtehet a többiekkel szemben. Persze, őt nem értheti kritika, mert akkor nagyon megsértődik, és ekkor adja elő „színpadi nagyjelenetét”. Ilyenkor nem a legrokonszenvesebb arcát mutatja, pedig alapvetően ő is a nagyon kedves és nagyon szerethető csillagjegyek közé tartozik.

A Skorpió drámakirálynő

A Skorpió nagyon szereti, amikor minden úgy történik, ahogyan ő szeretné. Ellenkező esetben belőle is kitör a drámakirálynő, aki látványos és rendkívül szenvedélyes előadással adja mindenkinek a tudtára az őt ért sérelmet, a fájdalmát. Képtelen csöndben maradni, ami a szívén, az a száján. Kertelés nélkül kimondja, amit gondol, s ilyenkor azzal sem törődik, hogy kritikájával mennyire bántja meg a többieket. Neki egyszerűen kell a figyelem, a törődés a párkapcsolatba, s ha úgy érzi, hogy ezt nem kapja meg, minden sérelmét a párjára zúdítja. A szeretetteljes kapcsolatban ugyanakkor hűséges, kitartó és nagyon figyelmes társ tud lenni.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top