Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy mindenből óriási ügyet csinál

Ezek a csillagjegyek hajlamosak a leginkább a bolhából is elefántot csinálni. Amikor olyan a hangulatuk minden apróságon felhúzzák magukat, és óriási problémát gyártanak maguknak. Vajon te is köztük vagy? Magadra ismersz? Esetleg a párod? A horoszkóp ezúttal is leleplez.

Ha nem történik semmi komoly, ezek a csillagjegyek akkor is perpatvart csinálnak, ők a semmiséget is képesek egyetlen pillanat alatt öt felvonásos drámává alakítani. Az is biztos, nem mindig könnyű őket kezelni, mellettük ugyanis a másodperc töredéke alatt búcsút mondhatsz a nyugalmadnak. Olyan témában kell vitába bocsátkoznod, amiben nem is akarsz részt venni, s könnyen lehet, mérhetetlenül lefárasztanak. Legyél óvatos ezekkel a csillagjegyekkel.

Az Ikrek hamar elunja magát, ezért jól jön egy kis dráma

Aligha gondolná bárki is az Ikrekről, hogy mennyire hajlamos a drámázásra. Időnként kiszámíthatatlan, és túlzottan sokat is beszél, nem mellesleg művészien avatkozik bele mások dolgába. Itt-ott elereszthet némi megjegyzést, amivel napvilágra hozza a lappangó feszültségeket, s máris kész a dráma. Amikor túl nyugis az élete, tesz róla, hogy mindenki csak rá figyeljen. Gonoszságból tenné? Szó sincs róla. Szántszándékkal? Valószínűleg nem. Egyszerűen csak kell neki a feszültség, a változás, a szórakozás.

Ezek a csillagjegyek igencsak hajlamosak az apróságokból is nagy ügyet csinálni (iStock)

A Rák időnként túlságosan érzékeny és érzelmes

A Rák egyáltalán nem képes magába fojtani az érzelmeit. Roppant érzékeny, semmit sem tud könnyedén venni, így ha bármilyen sérelem éri, biztosan felfújja a dolgot, akár a lufit. Ismert a szinte követhetetlen hangulatváltozásáról, ő az egyik percben nevet, a másikban meg olyan dührohamot kaphat, amire nem is számítottál. Érzékenysége miatt hajlamos olyasmit is magára venni, ami a valóságban meg sem történt. Az biztos, hogy ő az egyik legdrámaibb csillagjegy.

Az Oroszlán a legdrámaibb csillagjegy

Az Oroszlán számára színház az egész világ… és az előadás sztárja persze ő saját maga. Nem számít mit csinál, imádja a drámai belépőt. Ha csak a piacon járkál, ő még ezt sem tudja úgy megejteni, hogy ne hívná fel magára mindenki figyelmét. Ha az esküvőn köszöntőt mond, olyan lenyűgözően adja elő, amivel szinte ellopja a show-t az ifjú pár elől. S mi a helyzet akkor, amikor kikel magából? Ha egyszerűen szeretnénk fogalmazni, az évtized eseménye lesz belőle…

A Szűz mindenből nagy ügyet csinál

Ha találkoztál már a csillagjegy szülöttjével, akkor tudod, milyen drámai tud lenni. Könnyen felbosszantja magát, hamar idegessé válik, s hajlamos túlbonyolítani a legapróbb problémát is – ami valójában tényleg nem nagy ügy –, egészen addig, amíg teljesen össze nem zavarodik. Szó sincs róla, hogy a Szűz akkora és olyan látványos patáliát csapna, mint a másik három csillagjegy, ő inkább magában emészti a saját „drámáját”.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top