Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek szerelemre találnak júliusban

Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz a július. Ha keresed még a párodat, az elkövetkező hetekben érdemes nyitott szemmel és nyitott szívvel járnod, mert a horoszkóp szerint rád talál az igaz szerelem.

Az Ikrek igazi szerelemre talál júliusban

Az Ikrek kétségtelenül a július legnagyobb nyertese – legalábbis a párkapcsolat esetében, hiszen a nyár legforróbb hónapjában valódi szerelemre talál. Talán már hosszabb ideje keresed a párodat, és most össze is találkoztok. Szinte az első pillanatban levesz a lábadról, amikor egymás szemébe néztek. Pontosan érezni és tudni fogod, hogy ő az. Nem csupán futó nyári kalandnak, kellemes flörtnek ígérkezik, vele hosszú és komoly párkapcsolatra számíthatsz. Érdemes máris nyitott szemmel járnod…

A Ráknak minden összejön júliusban

Kedves Rák, ha eddig nem tudtad volna, akkor új információ, hogy a július valójában rólad szól. A Rák havában a Nap a jeledben jár, az év legszebb időszaka számodra kétségtelenül a mostani. Ha romantikus naplementékről, vízparti forró csókokról álmodozol, a horoszkóp szerint a csillagok teljesítik a kívánságodat. Ha keresed a párodat, találkozol valakivel, ha pedig kapcsolatban élsz, pároddal lobban fel közöttetek ismét a szerelem szikrája. Most nemcsak a feltétel nélküli szeretetet élheted meg, de végre valódi békére talál a lelked is.

Valódi szerelem vár júliusban ezekre a csillagjegyekre (iStock)

Az Oroszlánra különleges találkozás vár júliusban

Oroszlán jegyűként alapból is könnyen ismerkedsz, júliusban ugyanakkor érdemes némi erőfeszítést is tenned a valódi szerelemért. Olyasvalakivel találkozol ugyanis, aki igencsak erős és mély benyomást tesz rád. Mégsem biztos, hogy komolyan mered őt venni, mert túl szépnek tűnhet, hogy igaz is legyen. A horoszkóp szerint ugyanakkor nem kósza nyári flörtre számíthatsz, a találkozásból igazi szerelem bontakozik ki nagyon hamarosan. Csak engedd, hogy meghódítson, hogy közel kerülhessen a szívedhez. Közeleg a születésnapod, és ő lesz a legszebb ajándékod…

A Szűzben felébred a remény júliusban

Szűz jegyűként talán már nem is igazán reménykedtél a valódi szerelemben. Júliusban ismét képes leszel elhinni, tényleg létezik igazi párkapcsolat. Olyasvalakivel sodor össze az élet, aki bizonyítja, mennyire ellenállhatatlan és szerethető típus vagy. Legyél körültekintő, figyelmes, a kedvest gesztust, a mosolyt viszonozd, és engedd meg, hogy udvaroljanak neked. Engedd el a bizalmatlanságodat, a bizonytalanságodat is, mert ez a különleges párkapcsolat nemcsak óriási hatással lesz rád, de átformálja a gondolataidat, sőt az egész lényedet is.

A Bak elmerül a szerelemben

Talán máris akad egy szimpatikus valaki a környezetedben, akit ugyan nem ismersz, de többször is összefutottál vele az utcán, a boltban, esetleg a munkahelyeden. Júliusban ez a valaki összeszedi minden bátorságát, és az eddigi „szia” mellett beszélgetni is elkezd veled, sőt a telefonszámodat is elkéri. Jól teszed, ha Bak jegyűként bízol az ösztöneidben, és megadod neki az elérhetőségedet. Hívni, üzenni fog, aztán pedig álomrandit szervez neked. Nem kétséges – ha megengeded magadnak –, hamarosan elmerülhetsz a valódi szerelem érzésében.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top