Horoszkóp

Az Oroszlán valósággal ragyog 2019-ben

Az Oroszlán bámulatos évre számíthat. Neki most minden bejön, az élet végre a tenyerén hordozza, bármit elérhet, amit csak szeretne. Hogyan és miben támogatják, segítik őt a csillagok? Kiderül a 2019-es horoszkópból.

Kedves Oroszlán! Felkészültél a csillogásra, a ragyogásra? A nagy szerencse bolygója, a Jupiter csodás lehetőségeket vetít eléd, ezért 2019-ben nagyon sok örömben, és valóban boldog pillanatokban lehet részed. Az Uránusz március 7-én ismét visszalép a Bika jelébe, és hét éven át el sem mozdul onnan. A bolygó a munkádban hoz különleges lehetőségeket, minden célodat megvalósíthatod, igaz, a hullámhegyekre és hullámvölgyekre is számítanod kell. Összességében nem lesz okod panaszra.

Napfogyatkozások, holdfogyatkozások hatnak 2019-ben az Oroszlánra

oroszlán csillagjegy horoszkóp 2019Oroszlán jegyűként három napfogyatkozás és két teljes holdfogyatkozás nehezíti az életedet idén, ugyanakkor érezhető változásokat is teremtenek ezek az égi jelenségek az életedben. Az idei első teljes holdfogyatkozás január 21-én lesz éppen az Oroszlán jelében, amelyre már most érdemes felkészülnöd. Lehetőséget kapsz ugyanis, hogy magad mögött hagyd a múlt árnyait, és kihozd önmagadból a lehető legjobbat és legtöbbet. A július 16-i holdfogyatkozás a Bak jelében zajlik majd, amely segít a munkahelyi akadályokat leküzdeni.

oroszlán csillagjegy horoszkóp 2019

Ragyogó évre számíthatnak az Oroszlánok (Thinkstockphotos)

Így alakul az Oroszlán karrierje 2019-ben

Az Uránusz váratlan helyzetek elé állíthat téged a karrieredben. Az utad rögösebbnek, problémásabbnak tűnhet, mint szeretnéd. Mégis, amikor 2026-ban a bolygó kilép a Bika jeléből, és visszatekintesz a mögötted álló évekre, nagyon is tanulságosnak és gyümölcsözőnek látod majd. Nagyon sok tapasztalat, számtalan fejlődési lehetőség vár rád az elkövetkező években. 2019-ben máris megalapozhatod a jövődet. Ha új munkahelyre vagy valami egészen más feladatokra vágysz, már tavasszal csodás lehetőségeket kapsz az élettől. Érdemes lesz élned vele. Dönts majd bölcsen és okosan.

Az Oroszlán a szerelemben is fordulatokra számíthat 2019-ben

Ha még egyedül élsz, és keresed a párodat, idén légy nagyon körültekintő és figyelmes. Felejtsd el a múltat, a szerelmet ugyanis nem a korábbi partnerek között találod. Önmagadat csapod be, és ejted csapdába, ha a korábbi társak között keresgélsz. Nyisd meg magadat az újdonságokra. Légy te a társasági élet közepe. Járj minél több helyre, hiszen igényed is lesz, hogy ismét te lehess a „világ közepe”. A Jupiter energiáinak köszönhetően ragyogsz, használd ki az alkalmat, hiszen valaki már nagyon vár rád. A nagy találkozás nem marad el, de az esélyt neked kell megadnod. Január 22-én a Vénusz és a Jupiter együttállása a legszerencsésebb napod lehet az évben. Készülj rá, mert különleges meglepetést tartogat számodra az élet…

(via refinery)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top