Horoszkóp

E három jegy szülötteiből kerülnek ki a legjobb férjek

Gondoltál már valaha arra, hogy a csillagok milyen hatást gyakorolnak az életünkre? Tényleg számít, milyen jegyű a partnered, amikor hosszú távú és kedvező kapcsolatra vágysz?

1. Bak

A Bak férfiak nem szeretik, ha manipulálják őket, ahogy azt se, ha a partnerük őket manipulálja. Nem rejtik véka alá valódi érzelmeiket és ha szeretnek valakit, mindent bele is adnak. A leginkább törődő és felelősségteljes pasik a világon. Ha egy Bak azt mondja: 5 órakor érkezik, biztos lehetsz benne, hogy 4:45-kor már a helyszínen vár rád. Nem kifejezetten romantikus alkat, de a család az első számára. A lehetetlen sem állíthatja meg abban, hogy megvédje szeretteit, akiket sosem hagy el.

Fotó: pexels.com

2. Rák

Nagyon érzékenyek és törődők. A szerelmi kapcsolatokban teljesen odaadják magukat, de néha pont emiatt sérülhetnek meg. Imádni valók, mindig felülmúlják az általuk imádott személy elvárásait és mindennap boldoggá teszik őt. Gondoskodó férjek és odaadó apukák. Ha egy igazán jó és szerető férfira vágysz, akkor mindenképp egy Rák legyen a választásod!

3. Oroszlán

Ha mindenben őszinte férfira vágysz, az Oroszlán partner mindig jó választás. Ha valakit szeret, ezt ki is mutatja. Néha birtoklónak tűnhet, de ez csak azért van így, mert nem biztos abban, hogy a partnere is ugyanúgy szereti őt. Az Oroszlán férfiak csodálatos élettársak és apukák. Mindent feláldoznának a családjukért, és sosem sajnálják, ha fel kell adniuk a szórakozást azért, hogy közel lehessenek ahhoz, akinek a legnagyobb szüksége van rájuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top