Horoszkóp

Erre a 3 csillagjegyre rátalál a szerelem decemberben

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a szerelem az év utolsó hónapjában. Ha te is köztük vagy, és keresed a párodat, érdemes nyitott szemmel és szívvel járnod, mert sosem tudhatod, mikor dobban meg a szíved. Ha már van párod, a kettőtök kapcsolata mélyül el decemberben a horoszkóp szerint.

Az év utolsó hónapja ezeknek a csillagjegyeknek a valódi szerelmet hozza el. A Nap a hónap első felében még a szenvedélyes Nyilasban jár, majd a téli napfordulón a Bak jelébe lépve elmélyíti a párkapcsolatokat. A szerelem bolygója, a Vénusz szintén a Bakban jár épp, és kiegyensúlyozott párkapcsolatot ígér, majd december 20-án a Vízöntőbe lépve különleges lehetőséget nyújt a szerelemben. Ha te is a következő jegyekben születtél, vagy az aszcendensed található ugyanitt, te is csodás szerelemre, örömre, boldogságra számíthatsz az elkövetkező hetekben.

Az Oroszlán hihetetlenül szenvedélyes decemberben

Oroszlán jegyűként alapból is imádod a decembert. Feldob a karácsony hangulata, az advent, a csillogás, az ünnep, a szeretet érzése. Ilyenkor mindig felébred a kreativitásod, a valódi öröm iránti vágyad, a romantikus éned. Felszabadultnak érzed magad, örömmel ismerkedsz, a szenvedély, a szerelem érzése is könnyebben fellobban benned. Lesz is okod a magabiztosságra, és egészen biztos, hogy Vénusz olyan különleges partnerrel hoz össze decemberben, akinek képtelen leszel ellenállni. Szóval, mennyire vagy nyitott a szerelemre? Érdemes mielőbb végiggondolnod…

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a szerelem decemberben (iStock)

A Szűz bámulatosan vonzó decemberben

Szűz jegyűként úgy tűnik, téged sem kerülnek el a romantikus érzelmek, még akkor sem, ha minden erőddel a munkádra akarsz most összpontosítani. Amióta Jupiter a Bak jelébe lépett, egyébként is nagyon szerencsés időszak köszöntött rád. S mivel a Vénusz is itt jár, minden okod megvan a valódi örömre. Hamarosan felébred benned a vágy az igazi partnerre, főként akkor, ha keresed a társadat. Egyre magabiztosabbá válsz, a kisugárzásod pedig ellenállhatatlanul vonzóvá tesz téged, a nagy találkozás biztosan nem marad el. Ha párkapcsolatban élsz, a párod iránt mélyülnek el az érzelmeid. Decemberben biztosan új fejezet kezdődik a szerelmi életedben…

A Bak a szerelemben is bármit elérhet

Bak jegyűként túl vagy már a nehezén. Az elmúlt hónapok talán nem a vágyaid szerint alakultak, de mostantól egyenes út vezet a boldogsághoz. A Vénusz és a Jupiter is téged támogat, hogy megvalósíthasd a legmerészebb álmaidat mind a szerelemben, mind a munkádban. A téli napfordulót követően valósággal ragyogsz majd, hiszen a Nap is a jeledbe lép, és megkezdődik a te időszakod. Egyre optimistábban tekintesz magadra és a lehetőségeidre. Nyisd meg a szívedet, mert bármikor rád találhat a szerelem, a valódi boldogság. Most csak rajtad múlik, élsz-e a különleges találkozás lehetőségével.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top