Horoszkóp

Ezektől a csillagjegyektől távol áll a romantika

Ezek a csillagjegyek nagyon nem értenek a romantikához. Valójában csöppet sem azok, így nem is igazán értik, hogy mi a jó a romantikus filmekben. Szerintük mindez csak cukormáz és szirup. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkóp felfedi a részleteket.

Virágesők, mesés éttermek, séták a holdfényes tengerparton… Romantikus gesztusok nélkül néhány csillagjegy el sem tudná képzelni a párkapcsolatot, míg vannak, akiket ez teljesen hidegen hagy. Ez persze korántsem azt jelenti, hogy nem hisznek a szerelemben, csupán a mesebeli hangulat helyett jobban kedvelik azt, ami valóban illeszkedik a valósághoz. Lássuk, mely csillagjegyek fejezik ki szerelmüket rózsaszínű ködfelhő nélkül, amolyan „hétköznapi” módon.

1. A Vízöntőben semmi romantika sincs

A Vízöntő intelligens, kreatív, nyugodt és egyáltalán nem az a csillagjegy, akit a romantikához szoros kapcsolat fűzne. Ő tényleg nem az a típus, aki térden állva kéri meg a kedvese kezét, avagy virágcsokrok garmadával halmozná el a szerelmét Valentin-nap alkalmából. Ő egészen más, eredeti módon fejezi ki az odaadását, ami akár azzal is járhat, hogy fel sem tűnik a párjának, éppen a „legromantikusabb” szerelmes üzenetet küldte neki.

2. Az Ikrek elvicceli a romantikát

Ha csupán arról lenne szó, hogy a szerelmet szavakba kellene önteni, akkor az Ikrek egészen jól teljesítene. Ám a romantika sokkal több annál, mint versek szavalása, avagy a szeretlek kimondása, s épp ez, ahol a leginkább cserben hagyja őt a képzelete. Lehet, hogy a legromantikusabb gondolatok forognak a fejében, ám a tettekig már alig jut el. Elképzelhető, hogy nehézséget okoz, miként mutassa ki a szerelmét, s az eredmény valami teljesen hétköznapi „előadás” lesz, amiben a párja nem sok romantikát találhat.

Ezekben a csillagjegyekben nem sok romantikát találni (iStock)

3. A Kos nem kedveli a romantikus gesztusokat

A Kos szenvedélyes, ám ha romantikáról van szó, szinte teljesen elveszíti minden érdeklődését. Ebben ő is olyan, mint a Vízöntő, igyekszik távol tartani magát a hagyományos – számára unalmas – eszközöktől, amelyeket ugyanakkor a többség nagyon is romantikusnak gondolhat. Ő olyasmivel szeretne előrukkolni, aminek ő is ugyanennyire örülne, ám nem mindenkinek fűlik a foga, hogy például ejtőernyős ugrással mutassa ki szerelmét. Előfordul, hogy a pillanat hevében megpróbál romantikusan viselkedni, ám ez a legkevésbé sem hat őszintének.

4. A Szűznek fontosabb az ideje, mint hogy romantikázzon

A Szűz a szerelmét is gyakorlatias módon mutatja ki, így például megjavít valamit számodra miközben nem vagy odahaza. A szeretetnyelve a zsémbeskedés, ami tolakodónak, idegesítőnek tűnhet, ám ő valójában csak jót akar a párjának. Ami neki romantikus gesztusnak tűnik, az mások szerint inkább sakkjátszmára hasonlít. A valódi romantikától ő a lehető legtávolabb áll. Úgy gondolja, az idő mindennél értékesebb, amit a romantikus andalgásnál hasznosabban is el lehet tölteni.

5. A Bak pazarlásnak érzi a romantikus gesztusokat

A Baknak sincs igazán jó hírneve, ha romantikázásról van szó. Tény és való, fontos számára a párja, mindent meg is tesz érte, ám túlságosan is gyakorlatias, s nem akarja olyan dolgokra fecsérelni a pénzét, mint virágcsokrok – ami ugyebár a következő nap már a szemetesben végzi – vagy romantikus hétvégi kiruccanások. Nem szereti azt sem, amikor nyomás alatt tartják. Meggyőződése, hogy amikor együtt tölti az idejét a szerelmével, az már önmagában is nagyon romantikus.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top