Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek racionálisan gondolkodnak a szerelemről

Ezeket a csillagjegyeket nem az érzéseik vezérlik, ők nagyon is racionálisan gondolkodnak a párkapcsolatról, a szerelemről. Ők inkább a tettekkel, szavakkal fejezik ki az érzéseiket, mintsem a túl gyakori érintéssel. Te is köztük vagy? És a párod? Kiderül a horoszkópból.

A horoszkóp mindenkor hasznos segítséget nyújt, hogy alaposabban megismerhesd a párodat, megértsd a reakcióit, eligazít az érzelmek útvesztőiben. Akadnak érzelmesebb csillagjegyek, és olyanok is, akik gyakorlatiasabbak, racionálisabbak, inkább tettekkel, szavakkal fejezik ki a szeretetüket. A következő csillagjegyek pontosan ilyenek.

A Kos a legvibrálóbb csillagjegy

racionális csillagjegyek szerelem párkapcsolat kos horoszkópA Kos a szenvedélyes, aktív és fáradhatatlan tűz jegyek közé tartozik. Rendkívül céltudatos és harcias csillagjegy, ha nincs izgalom és vibrálás az életében, azonnal hiányérzete támad. Hihetetlenül ambiciózus, imádja a kihívásokat, számára a céltalan flört nem pálya. Olyan férfira vágyik, akivel komoly párkapcsolatot alakíthat ki. Amikor igazán fontos vagy neki, és fülig szerelmes beléd, ő akkor sem valószínű, hogy a testi érintéssel mutatja ki a szeretetét, valójában ügyesnek és figyelmesnek kell lenned, hogy észrevedd ezt a vonzalmat évődésében, szavaiban, a szemkontaktusban.

Az Ikrek rendkívül szórakoztató

racionális csillagjegyek szerelem párkapcsolat ikrek horoszkópAz Ikrek a levegő jegyek közé tartozik, ezért könnyed és rugalmas, a társasági élet a mindene. Szórakozásra vágyik, kellemes, önfeledt partikra, nem könnyen kötelezi el magát.
Nagyon szeret flörtölni, remek a humora, könnyen és nagyon szívesen ismerkedik. Valójában a komolyság, a megfontoltság nem az ő asztala, egészen addig, amíg meg nem találja az igaz szerelmet. Innentől már csak te leszel fontos neki, örömmel tölti minden idejét veled. Simulós együttlétekre ne számíts, izgalmas beszélgetésekre viszont annál inkább.

racionális csillagjegyek szerelem horoszkóp

Ezek a csillagjegyek racionálisan gondolkodnak a szerelemről (Thinkstockphotos)

A Nyilas optimista a szerelemben is

racionális csillagjegyek szerelem párkapcsolat nyilas horoszkópA Nyilas ugyancsak a szenvedélyes tűz jegyek egyike. Bámulatosan vidám, optimista gondolkodás jellemzi, nem mellesleg valódi világutazó. A flört a védjegye lehetne, ami különösen szórakoztató időtöltést jelent neki, ám amint komolyabbra fordulna a beszélgetés fonala, biztosan hátrál egy lépést, és kicsit visszavesz a könnyed beszélgetésből. Az elköteleződés, éppúgy mint az Ikreknek, számára sem egyszerű, őt valójában csöppet sem érdekli, amikor rásütik a „megbízhatatlan” jelzőt. Amikor úgy dönt, elkötelezi magát a tökéletes társ mellett, nagyon is megbízhatóvá és szerethetővé válik.

Az Oroszlán szíve hatalmas

racionális csillagjegyek szerelem párkapcsolat oroszlán horoszkópAz Oroszlán a harmadik a tűz jegyek sorában. Ő az, aki imádja a rivaldafényt, nagyon élvezi, amikor a középpontban lehet, amikor körülrajongják a többiek, ám az érzelmei kimutatásában már sokkal óvatosabb és visszafogottabb. Lehengerlő és szenvedélyes, ugyanakkor retteg a visszautasítástól, ezért sem fedi fel egykönnyen az érzelmes oldalát. Amikor párkapcsolatában nem a kénye-kedve szerint haladnak az események, meglehetősen rideggé, arrogánssá válhat. Tedd meg neki a szívességet, hordozd őt a tenyereden, és imádni való, doromboló macskává szelídül. Hidd el megéri.

A Bak hűvös és visszafogott csillagjegy

racionális csillagjegyek szerelem párkapcsolat bak horoszkópA Bak a föld jegyek közé tartozik, ezért jóval gyakorlatiasabb és racionálisabb, mint például az érzelmes vizes csillagjegyek. Ő aztán valóban kordában tartja az érzéseit, magabiztos, visszafogott, sőt gyakran kifejezetten hűvösnek, tartózkodónak tűnhet, akit az érzelmei sosem ragadnak el. Talán még akkor sem mutat többet, amikor pedig nagyon is vonzódik hozzád. Nem véletlen, hiszen az érzések helyett ő az eszére hallgat mindenben. Nem az az érzelgős típus, bár nagyon gyengéd is tud lenni, de ezt ezt csak akkor ismerheted meg, amikor kettesben vagytok.

A Vízöntő a legracionálisabb csillagjegy

racionális csillagjegyek szerelem párkapcsolat vízöntő horoszkópA Vízöntő a legeredetibb, a legintelligensebb csillagjegy. Gondolkodásával kitűnik a tömegből, mondhatni, valódi forradalmár típus. Ő sosem választja a hagyományos utat, ami a párkapcsolataira is érvényes. Az érzelmesség, a gyengédség nem az ő asztala, olyan társra vágyik, aki hozzá hasonlóan független és ambiciózus, akivel kiegészítik, segítik egymást, hogy elérheti az álmaikat, megvalósíthatja a céljait, és ebben bizony a romantikus együttléteknek nincs igazán helye. A Bakhoz hasonlóan kívülről ő is távolságtartónak, ridegnek tűnhet, ám szó sincs arról, hogy ne lenne képes mélyen szeretni. Sőt.

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top