Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket válaszd, ha boldog párkapcsolatra vágysz

Ezekkel a csillagjegyekkel lehet a legboldogabb a párkapcsolatod, a házasságod. A horoszkóp szerint ők azok, akikkel a leginkább megértitek egymást, akivel a legnagyobb az esélyed a harmóniára, a szerelemre. Vajon a párod is köztük van? Egymásra találtatok már?

A Kos (március 20. – április 19.)

Oroszlán, Nyilas, Ikrek

kos szerelem párkapcsolat csillagjegyek horoszkópKos jegyűként bámulatosan energikus és fáradhatatlan típus vagy, minden újdonság lelkesít és érdekel. Hozzád hasonlóan nyitott és bátor társra vágysz. Az Oroszlán, a Nyilas és az Ikrek pontosan ilyen, hiszen inspirálóak, imádják a kalandokat, nem félnek a kihívásoktól, a kockázatoktól, és folyton keresik az izgalmakat.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bak, Szűz, Halak

bika összeillő párok horoszkópBika jegyűként nagyon gyakorlatias, megbízható és kitartó csillagjegyként tartanak számon. Olyan társra vágysz, aki tisztában van az értékeivel, céltudatos, pontosan tudja, mit szeretne elérni az életében. Az ideális társ olyasvalaki, aki biztonságot, stabil háttered ad, aki nem beszél a levegőbe, akivel hasonlóak az értékeitek. A Bak, a Szűz és a Halak is pontosan ugyanezt keresik a párkapcsolatban.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Mérleg, Vízöntő, Kos

ikrek összeillő csillagjegyek horoszkópIkrek jegyűként te is fáradhatatlan és rendkívül energikus típus vagy. Lényegtelen, a kapcsolatod milyen hosszú ideje tart, változatosságra, inspirációra, izgalmakra vágysz benne. Az unalmas, egyhangú kapcsolatok lehangolnak, elveszik a kedved, elnyomják valós éned. Igazán intellektuális és izgalmas kapcsolatra számíthatsz a Vízöntővel és a Mérleggel, míg a Kossal soha nem fogysz ki a kalandokból, a kihívásokból.

A Rák (június 21. – július 22.)

Bak, Szűz, Bika

rák csillagjegy párkapcsolat szerelem horoszkópRák jegyűként rendkívül fontosak számodra a hagyományok. A család az első, a legszorosabb kapcsolat jelent számodra mindent. Nagyon figyelmes és gondoskodónak ismernek téged, ugyanakkor erősen érzelmes típus is vagy, akinek rendkívül fontos, hogy párjától megkapja a vágyott érzelmi támaszt. A másik feledre a Bakban vagy a Szűzben találhatsz, míg igazán romantikus és figyelmes partnerre bukkanhatsz a Bika személyében.

összeillő csillagjegyek horoszkóp

A horoszkóp szerint ezekkel a csillagjegyekkel illetek össze a leginkább (Getty)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Mérleg, Halak, Kos

oroszlán csillagjegy szerelem ideális társ horoszkópOroszlán jegyűként fontos számodra társad figyelme és érzelmi támogatása. Időnként hajlamos lehetsz a drámára, mert úgy gondolod, nem kapod meg társadtól azt a szeretetet, ami járna neked. Romantikus és nagyon kreatív vagy, olyan társra vágysz, aki nem futamodik meg az érzelmi viharokat követően sem. A Mérlegben és a Halakban is megvan ez a kitartás, míg a Kos a céljaidban inspirál a leginkább.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Bika, Bak, Rák

szűz csillagjegy párkapcsolat horoszkópSzűz jegyűként hagysz időt, hogy a tökéletes társra találhass. Nem is állsz szóba akárkivel. Párodnak át kell mennie a nem is olyan könnyű szűrődön. Minden részletre figyelsz, az elvárásokat magasra helyezed. Csak azért nem mennél bele egyetlen kapcsolatba sem, hogy ne maradj egyedül. Határozott, megbízható és erős társra vágysz, akire a Bikák vagy a Bakok között találhatsz. A Rák gondoskodásával, figyelmességével, romantikájával lopja be magát a szívedbe.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Vízöntő, Ikrek, Oroszlán

mérleg csillagjegy párkapcsolat szerelem horoszkópMérleg jegyűként nagyon kedveled a társaságot. Akkor érzed magad a legjobban, amikor azok vesznek körbe téged, akiket a legjobban szeretsz. Gyűlölöd az unalmat, a kiszámíthatóságot, épp úgy, mint a Vízöntő és az Ikrek. Velük nemcsak éjszakába nyúlóan beszélgethetsz, de megduplázhatod a baráti társaságot is. Az Oroszlánnal csodaszép párost alkottok, bárhová is lépjetek be, minden szem rátok szegeződik.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió, Rák, Halak

skorpió szerelem házasság horoszkópSkorpió jegyűként öntudatos, kitartó, nagyon hűséges és hihetetlenül szenvedélyes típus vagy. Forró és lélekemelő párkapcsolatra vágysz. Nem véletlenül illetek össze tökéletesen a saját csillagjegyeddel. A másik két vizes csillagjegy is pontosan olyan mélyen érez, mint te. Hozzád hasonlóan intuitívak és kreatívak, nem véletlenül vonzódtok egymáshoz oly erősen. Ezek a kapcsolatok az égben köttetnek.

boldog párkapcsolat horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel számíthatsz a legboldogabb kapcsolatra

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Ikrek, Kos, Nyilas

nyilas szerelem párkapcsolat horoszkópNyilas jegyűként a zodiákus vándora lehetnél. Szereted a változásokat, a kalandokat, a kihívásokat, nagyon szívesen ismerkedsz új emberekkel, új helyekkel. Olyan társra vágysz, aki megadja neked a kellő szabadságot, aktív, mozgékony, szívesen utazik. Egy másik Nyilas személyében biztosan nem csalódsz, ahogyan az Ikrekben és a Kosban is inspiráló és valódi partnerre találhatsz.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bika, Szűz, Rák

bak összeillő csillagjegyek szerelem párkapcsolat horoszkópBak jegyűként nagyon megbízható típus vagy. Szereted a munkádat, fontos a karriered, elfoglalt és alapos típusnak ismernek téged, aki sosem hoz meggondolatlan döntéseket. A párkapcsolatban is pontosan ezeket az értékeket képviseled. Gyakorlatias, céltudatos, önálló társ illik hozzád. A Szűz és a Bika hozzád hasonlóan komolyan veszik az életet, míg a Rákban a leggondoskodóbb társra találhatsz, aki pontosan azt a családi hátteret adja meg neked, ami után annyira vágysz.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Ikrek, Kos, Mérleg

vízöntő szerelem párkapcsolat horoszkópVízöntő jegyűként a függetlenség, az önállóság mindennél többet jelent. A társfüggőség nálad elképzelhetetlen, de az olyan partner is, aki képtelen megállni a saját lábán is. Az Ikrek nagyon sok tulajdonságában hasonlít hozzád, ütőképes párost alkothattok együtt, míg a Kos önállósága, magabiztossága és céltudatossága inspirál nagyon erősen. A Mérleg szépségével, intelligenciájával vesz le a lábadról, a függetlenséget természetesen tőle is megkapod. 

A Halak (február 19. – március 20.)

Rák, Szűz, Skorpió

halak szerelem párkapcsolat horoszkópHalak jegyűként nagyon érzékeny és gyengéd típus vagy. Empatikus, figyelmes, kedves párra vágysz, aki megérti az érzelmeidet és támogat is. A Rák pontosan ilyen, nemcsak segítőkész és gondoskodó típus, de pontosan erre az érzelmi háttérre van neki is a legnagyobb szüksége. A Szűz lehúz a földre, stabilitást ad, míg a Skorpióval elképesztően intenzív és szenvedélyes szerelmet élhetsz meg.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top