Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legstabilabb és legboldogabb párok

Szerelembe esni könnyű, tartósan boldognak maradni már kevésbé. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor elmondhatják magukról, hogy töretlen a boldogságuk: nem csoda, hiszen személyiségükből fakadóan alkotnak tökéletes párost. Köztük vagytok?

Az Oroszlán és a Mérleg párkapcsolata

Az ellentétek vonzzák egymást – ezért jön ki olyan jól az Oroszlán és a Mérleg egymással. A domináns, vezető típusú Oroszlánt jól ellensúlyozza a kompromisszumokra kész, békepárti Mérleg. Az Oroszlánt elégedettséggel tölti el, hogy megőrizheti dominanciáját, a Mérleg pedig nyugodtan átengedi neki ezt a szerepet, ezért marad olyan stabil és boldog a kapcsolatuk.

boldog párkapcsolat oroszlán mérleg horoszkóp

Az ellentétek vonzzák egymást (Thinkstockphotos)

A Kos és a Vízöntő párkapcsolata

A Kos gyakran elveszíti a fejét, ugyanakkor a Vízöntő, aki profi az érzelmek kontrollálásában,  mindig pontosan tudja, mivel és hogyan csillapítsa le kedvesét. A Kos pedig abban kiváló, hogy meggyőzze szerelméről a Vízöntőt. A Kos zseniális ötleteinek és a Vízöntő remek menedzseri képességeinek köszönhetően akár közös üzletet is képesek felvirágoztatni.

A munkában is egyetért a Vízöntő és a Kos (Thinkstockphotos)

A munkában is egyetért a Vízöntő és a Kos (Thinkstockphotos)

A Bika és a Bak párkapcsolata

Ez a két földjegynek ugyanolyan az értékrendje, és természetesen hasonlóan gondolkodnak a párkapcsolatról is. A Bak és a Bika is stabilitásra törekszik, szereti, amikor szervezetten, a megszokott rutin szerint élheti az életét. Mindkettejüknek megvannak a saját, határozott ambícióik, a párkapcsolatuk, egymás támogatása csak még tovább segítheti őket céljaik elérésében.

boldog párkapcsolat horoszkóp

A Bika és Bak egymásnak született (Thinkstockphotos)

boldsky Kiemelt kép: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top