Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. május 23-24.: Ez egy hihetetlenül felszabadult és boldog hétvége

Ez egy csodásan szép hétvége lesz. S vajon kinek jeleznek a bolygók és a horoszkóp szerelmet, szerelmes pillanatokat az elkövetkező napokban? Mindenre fény derül...

Május negyedik hétvégéje nagyon szerelmes és boldog lehet. Persze, nem mindenkinek. Lesz, aki inkább egyedüllétre, vagy egészen más programra vágyik, mint a párja. De az is biztos, a vidámságból nem lesz hiány. Mi mindenre számíthatsz? S vajon mire vágyik a párod ezen a hétvégén? Megtudhatod a hétvégi szerelmi horoszkópból. Érdemes a neki írt javaslatokat is elolvasni.

Kos – hétvégi horoszkóp

A pénteki újhold után itt az ideje, hogy valamit újíts. Szinte mindennel elégedetlen vagy, ami azt jelenti, változtatni szeretnél. Mielőtt neki esel például a lakásnak, oszd meg a terveidet a pároddal! Talán ezzel megelőzheted a konfliktust, és így megmentheted a hétvége hangulatát is.

Bika – hétvégi horoszkóp

A karantén véget ért. Szeretnél elvonulni, és csendben mérleget készíteni az elmúlt hetekről. Ehhez viszont kérd meg a szerelmedet, adjon neked egy kis időt, vagy ne tarts vele, ha ő elmegy valahova! Nem vagytok összenőve, ezért nem muszáj minden programot közösen csinálnotok…

Ikrek – hétvégi horoszkóp

Régen volt ennyire felszabadult hétvégéd. A pénteki újhold után az Ikrek Hold segít neked, hogy új fejezetet kezdhess az életedben. Neked most a születésnapod közelében van szilveszter és újév. A szerelmed szívesen veled ünnepel. Keressetek új helyszíneket, új programot!

Rák – hétvégi horoszkóp

Minden porcikád vágyik a friss levegőre, a napsütésre, a természet illatára és hangjaira. Mozdulj ki otthonról! Nem biztos, hogy a párodnak is mehetnéke lesz most. Kérdezd meg tőle, neki mihez van kedve! Igyekezzetek olyan megoldást találni, ami mindkettőtöknek jó!

Oroszlán – hétvégi horoszkóp

Végre lehet a barátokkal találkozni. Ha hívnak, mindenképpen menjetek! Ha nem hívnak, hívjátok ti meg őket! Menjetek a természetbe! Nem szabad megsértődnötök, ha valaki nem szívesen megy át a másik otthonába most még. A kedveseddel hasonlóan gondolkoztok, de a többiekkel nem biztos…

Szűz – hétvégi horoszkóp

Nosztalgiázásra leszel hajlamos ezen a hétvégén. Azt szeretnéd, ha a jövőben visszatérne valami a múltból, ami szép volt. A párod furcsállja, hogy „visszasírod” a múltat, mert nem jellemző rád az ilyesmi. Kivéve, ha a közös élményekről, kalandokról van szó…

Szerelmes és nagyon vidám hétvége vár a csillagjegyekre

Szerelmes és nagyon vidám hétvége vár a csillagjegyekre (fotó: Getty)

Mérleg – hétvégi horoszkóp

Egészen felpezsdül a véred attól a sok izgalmas tervtől, ami most foglalkoztat. Avasd be a szerelmedet is! Ha nem érti, hogy mitől vagy feldobódva, kirekesztve érzi magát, és elkezd duzzogni. Ez pedig elronthatja mindkettőtök hangulatát. Kár lenne ilyesmivel megmérgezni ezt a csodaszép hétvégét.

Skorpió – hétvégi horoszkóp

Muszáj lesz kiengedned az irányítást a kezedből. A kedvesed szeretne dönteni most. Nem fog nehezedre esni, ha látod, milyen örömet szerzel ezzel neki. Közben ügyelned kell arra, hogy mire megy ki a pénz. Így, a hónap vége felé különösen megfontoltnak kell lenned a vásárlással…

Nyilas – hétvégi horoszkóp

A szerelem és a szeretve lenni a legfontosabb értékek most számodra. Mindegy, milyen régóta ismeritek egymást a pároddal, fontos, hogy időről időre megerősítsétek az összetartozásotokat. Kizárólag rajtatok és a bevállalásotokon múlik, ezt most milyen formában teszitek meg. Legyél bevállalós és kreatív!

Bak – hétvégi horoszkóp

Ne válj paranoiássá! Nincs okod aggódni sem a párkapcsolatod, sem az egészséged miatt. Engedd meg a szerelmednek, hogy megnyugtasson! Ha ellenkezel, ha folyton lehurrogod, elmegy a kedve attól, hogy kedveskedjen neked. Ezek után viszont már valóban lesz okod aggódni… Tényleg ezt akarod?

Vízöntő – hétvégi horoszkóp

Ugye, megengeded magadnak, hogy gyermeki módon gondtalan legyél legalább hétvégén? Most minden lehetőséged meglesz rá, hogy elengedd a hétköznapi terheket. Ha ez sikerül, akkor fellélegzel, és emlékezetesen felhőtlen hétvégét tölthetsz együtt a szerelmeddel. Jól hangzik, igaz?

Halak – hétvégi horoszkóp

A szüleitek látni szeretnének titeket. Végre nincs tiltás. Attól, hogy meglátogatjátok őket, még lesz időtök egymásra is. Nem szabad hőbörögnöd. Illetve, ha a párod tenné ezt, nyugtasd meg, öleled át! Csak így érhetitek el, hogy meleg, puha, szeretetteljes hétvégétek legyen együtt…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top