Horoszkóp

Ezt jelenti a valódi szerelem a csillagjegyeknek

Mit jelent számodra a valódi szerelem? És mit gondol ugyanerről a párod? A félreértéseket könnyedén elkerülheted, ha pontosan tudod, kinek mit jelent az igaz szerelem, A horoszkóp most is segít a válaszra találni.

Mindenki másképp értelmezi a szerelmet, mindenkinek mást jelent az érzés, amely emberemlékezet óta létezik. Néhány csillagjegy már attól a pillanattól kezdve szerelmesnek érzi magát, amikor először megpillantotta a párját. Másoknak a szerelem az összebújós sorozatnézés jelenti, míg megint másoknak az, ha lélegzetelállító kalandot élhetnek át a párjukkal. S persze a szerelem útja kifürkészhetetlen, a kátyúkat sem lehet mindig kikerülni, ám minden nehézség és fájdalom ellenére is, mindenkinek szüksége van erre a csodás érzésre. Neked vajon mit jelent az igaz szerelem? És a párodnak? A horoszkóp megsúgja…

Kos

Kos jegyűként imádod a versenyt, lendületes és egyúttal született vezető vagy. Ezek a jellemvonások abban is megmutatkoznak, ahogy a szerelemhez viszonyulsz, meg ahogyan megmutatod a társadnak, mennyire odavagy érte. A szavak nálad önmagukban nem sokat jelentenek, a tettek annál inkább, s ezt várod el tőle is. A szerelem számodra tehát, amikor igazán boldoggá teheted a párodat.

Bika

Bika jegyűként az igazi románc nálad egy nyugodt, kellemes együttlétet jelent, s ez nem kimondottan az eltöltött idő mennyiségére vonatkozik csupán. A bizonytalanságot kínszenvedésként éled meg, éppen ezért fontos számodra, hogy a párkapcsolat mindenkor megerősítést nyerjen. Az jelenti számodra a valódi szerelmet, amikor maradéktalanul jól érzed magadat a párod mellett.

Ikrek

Ikrek jegyűként bár időnként szeleburdinak, szétszórtnak tűnsz, nagyon is gyakorlatias vagy, és mindent górcső alá veszel, ami körülötted történik. Ez pedig bőven szolgáltat témát a beszélgetésekhez, s amikor a szerelmeddel töltöd az időt, bizony nincsenek köztetek „üresjáratok”. A szerelem is azt jelenti számodra, ha olyan társsal lehetsz együtt, akivel mindig találtok valamilyen izgalmas, mindkettőtöket érdeklő témát.

Minden csillagjegynek mást jelent az igaz szerelem (iStock)

Rák

Rák jegyűként szenvedélyes és érzelmes típus vagy, ezért nem véletlen, hogy a mindennapjaid szinte folyamatos felfordulásban telnek. Amikor társ nélkül egyedül élsz, úgy érzed magadat, mint a csónak, amely magányosan hánykolódik a tengeren. Számodra a szerelem éppen ezért azt jelenti, amikor olyan párra találsz, aki mellett megtalálod a nyugalmat, a valódi és viszonzott érzelmeket.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként valójában a drága életvitelt társítod a szerelemhez. Bár önbizalomért nem kell a szomszédba menned, élvezed, amikor a párod elegáns helyekre visz el, drága ajándékokkal halmoz el. Időnként úgy érzed, jó dolog, ha gondoskodnak rólad, s kész vagy ugyanezt nyújtani a párodnak. Tisztelet nélkül sem lennél boldog, a párod őszinte érzéseit pedig valódi szerelemmel hálálod meg.

Szűz

Szűz jegyűként az apró gesztusok közted és a párod között, a közös fürdőzések, avagy tévénézés, miközben a házhoz rendelt pizzát eszitek… A meghitt és igaz szerelem számodra ilyesmit  jelent. A figyelmet, az együttérzést, a gondoskodást. A hűség fontos neked, s ha olyan partnert találsz, akiben vakon megbízol, bármit csinálhattok, csináltok együtt, téged felemel, és valódi örömmel tölt el.

Mindenki valódi szerelemre vágyik (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként békesség, harmónia nélkül számodra nem létezik szerelem. Éppen ezért lényeges, hogy megtaláld azt a társat, aki minden téren a nyugalmat hozza el neked, aki mellett úgy érezheted, valódi otthonra találtál. A szerelem érzése különösen fontos, és persze az is, hogy rajongásod viszonzásra találjon. 

Skorpió

Skorpió jegyűként a szerelem nálad a szerelemes összebújásokat jelenti, hiszen úgy véled, a kettőtök közötti érzések elmélyüléséhez ez jelenti az alapot. Ez persze nem jelenti, hogy a hálószobán kívül más nem is lenne fontos. A hosszútávú párkapcsolat szempontjából lényeges, hogy párod meg tudjon nevettetni, remek beszélgetőpartner legyen, s ugyanolyan kötelességtudató, mint te is.

Nyilas

Nyilas jegyűként sokan nem is feltételezik rólad, hogy mennyire komolyan veszed a szerelmet. Pedig te nagyon is reméled, hogy párod a képzeletedet is felül tudja múlni. Társadnak egyúttal a legjobb barátodnak is kell lennie, hiszen ez megkönnyíti, hogy félszavakból értsétek egymást, a jövőbeni terveket és kalandokat közösen készítsétek elő, és persze éljétek át.

Mit jelent neked a szerelem? És mit jelent a párodnak? (iStock)

Bak

Bak jegyűként a hagyományok embere vagy, s párkapcsolatodban is mindig erre törekszel. Olyan apró szokásokat próbálsz kialakítani a társaddal, mint például a péntek esti vacsora a kedvenc éttermetekben, évente egy utazás a hegyekbe vagy a házhoz rendelt csütörtöki vacsora. Ezek hozzátartoznak ahhoz, hogy egyre inkább családként határozhasd meg kettőtök életét és viszonyát. Nálad ezek az igaz szerelem legbiztosabb jelei.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként a megértés a kulcsa a szerelmednek. Személyiséged különböző részeit meg kell értenie a párodnak, ami nem könnyű, hiszen sokszor a közvetlen környezeted számára örök rejtély maradsz. A kritikus gondolkodás, a tudás iránti vágy hajt téged, s a párkapcsolatban is ezeket az értékeket keresed: olyan partner társaságát, akitől tanulhatsz, aki inspirál téged nap mint nap.

Halak

Halak jegyűként hajlamos lehetsz a romantikus regényekből, filmekből szövögetni a szerelemmel kapcsolatos elképzeléseidet. Álmodozó típus vagy, aki valódi és örökre szóló szerelemről, párkapcsolatról álmodik. Megérzéseid nagyszerűek, s ez a művészi kifejezésedben is testet ölt. A szerelem segít, hogy harmonikusan élhess, s úgy érzed, ott vagy, ahol lenned kell.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top