Horoszkóp

Igaz szerelemre vágysz? Ettől a 4 csillagjegytől megkapod

Ha igaz szerelemre vágysz, ezektől a csillagjegyektől jó eséllyel megkapod. A horoszkóp szerint, ha közéjük tartozol, a párod nagyon szerencsésnek érezheti magát. Persze ez fordítva is igaz...

Mindenki képes szeretetet nyújtani, s cserébe arra vágyik, hogy őt is hasonlóan viszontszeressék. Ha a párkapcsolatban megvan az egyensúly, ezzel nincs is gond. Nincsenek azonban könnyű helyzetben azok, akik szinte ki vannak éhezve a szeretetre, törődésre, gondoskodásra, hiszen korántsem biztos, hogy ezt a másik féltől megkapják. Honnan tudhatod, hogy a számodra megfelelő párt választottad, aki hasonlóan mély érzéseket táplál irántad, mint amit te adsz neki? Íme négy csillagjegy, akinél a szerelem mindennél előrébb való… Köztük van a párod is?

A Bak szerelme tartós

Úgy tűnhet, a Bak túl sok időt áldoz a munkájára és karrierjére, ám hiba lenne azt gondolni, hogy ez azt is jelenti, nem képes szenvedéllyel szeretni. Ellenkezőleg: nagyon is határozott és szenvedélyes alkat. Épp ez az oka, hogy számtalan sikert könyvelhet el a munkájában, s persze a magánéletében is. Előfordulhat, nehézségei adódnak abban, hogy megfelelően rangsorolja a dolgokat. Ám, ha emlékezteted őt, hogy mi fontos a boldog párkapcsolathoz, ő biztosan nem hátrál meg a kihívás elől…

Ezekkel a csillagjegyekkel igaz szerelemben élhetsz (fotó: Pixabay)

A Bika érzékien szeret

A Bika az egyik legszenvedélyesebb és legérzékibb csillagjegynek számít. Mély érzésű és erős személyiség, az esze helyett többnyire az érzelmei vezérlik, s csökönyössége miatt olykor nem könnyű őt elviselni. Ezzel szemben nagyon hűséges a párkapcsolatában, s ha egyszer elnyered a bizalmát és a szerelmét, az esetében egész életére szól. Óvakodj attól, hogy megcsalod vagy fájdalmat okozol neki, ezt ugyanis sosem viseli el.

A Mérleg az igaz szerelemben hisz

A Mérleg a többiek szükségleteit és igényeit mindig a sajátja elé helyezi. Akkor elégedett igazán, amikor a környezetében élőket boldoggá tudja tenni. Nem véletlen, hogy olyan sok szeretettel és figyelemmel árasztja el a párját, amennyire csak képes. Nagyszerű barát és partner, aki imádja a társát. S ő az, aki szentül hisz az igaz szerelem létezésében.

A Rák mindent megad a szerelmének

Nincsenek sokan, akik olyan szeretetet és törődést mutatnának mások felé, mint a Rák. Az ő szíve mindig csordultig van érzelmekkel és együttérzéssel a körülötte lévők irányába. Ha párod is a Rák jelében született, akkor biztos lehetsz benne, bármit hajlandó megtenni azért, hogy a gondodat viselje. S persze, hihetetlenül boldog, mert boldognak láthat téged.

(via rel rules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top